Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ντόρα: "Η ΔΕΘ δεν μπορεί να λειτουργεί ως περιφερόμενος κρατικός θίασος"

"Η ΔΕΘ έχει μια συμβολική σημασία για τη Μακεδονία και για τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί όμως να γίνεται αποδεκτό να είναι ένας περιφερόμενος κρατικός θίασος, ο οποίος να μετακομίζει από την Αθήνα και να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για πολιτικό τουρισμό και να δώσει δουλειά σε νυχτερινά κέντρα. Ή για να γίνει αρεστός ο εκάστοτε καρεκλοκένταυρος στον πρωθυπουργό" διαμήνυσε από τις Σέρρες όπου περιοδεύει η Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα συνέστησε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ότι: "Αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο χρειάζεται είναι σοβαρότητα, υπευθυνότητα, η οποία εκ των πραγμάτων ταυτίζεται και με την λιτότητα η οποία πρέπει να ακολουθεί τέτοιου είδους εξαγγελίες".
Πυρά εναντίον της κυβέρνησης εκτόξευσαν στη Δημοκρατική Συμμαχία και για την υπό διάλυση ευρισκόμενη κυβέρνηση που περιδινείται σε παλινωδίες. Διά του εκπροσώπου της Δημήτρη Ζαφειριάδη, η ΔΗΣΥ, καλεί την κυβέρνηση και πάλι να μειώσει κρατικές δαπάνες και να καταστείλει αποτελεσματικά την φοροδιαφυγή.
"Η κυβέρνηση αντί να ασκήσει πολιτική διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και σαρωτικών αλλαγών, παλινωδεί και χάνει χρόνο αναζητώντας επικοινωνιακούς τρόπους για να αντιμετωπίσει τα λάθη της στη διαπραγμάτευση με τη Φινλανδία και τις αυξήσεις του ΦΠΑ.
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος για την αντιμετώπιση των διογκούμενων ελλειμμάτων περνά μέσα από την εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και δραστικής μείωσης των κρατικών δαπανών" αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κόμματος.
Σήμερα, η Ντόρα Μπακογιάννη ολοκληρώνει την διήμερη περιοδεία της στη Βόρεια Ελλάδα επισκεπτόμενη τη Δράμα και ειδικότερα το χωριό του Κωνσταντίνου Καραμανλή
, την πρώτη Σερρών όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

9 comments:

  1. Άντε ντάντεψε τον Κούλη ρε θείτσα...

    Μιλάει αυτή για περιφερόμενο μπουλούκι... ποιός; Ο ότι πάρει ο άνεμος...

    Άντε να ξεβρωμήσει ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεπερασμένη η Ντόρα... Αν και πιό ικανή από πολλούς καραγκιόζιδες όλων των κομμάτων, παραμένει αγκυλωμένη στο παρελθόν...
    Δεν της βγήκε δηλαδή, όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι !
    Ισως πρέπει να αποσυρθεί αξιοπρεπώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αποσυρθούν πάρα πολλοί πρώτα απο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ με πρώτο και καλύτερο τον καραγκιόζη που λέει σήμερα οτι είναι πρωθυπουργός μετά βλέπουμε για την Ντόρα. Δέν νομίζω να έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά ώστε να χρειάζεται επειγόντως η απόσυρση της όπως παπαγαλίζουν για ανεξήγητους λόγους πολλοί, άλλοι έχουν κάνει πολύ μεγαλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ.
    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ.
    ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
    Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΠΟΛΥ ΡΗΧΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ .
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.
    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΒΟΥΤΗΡΟΠΑΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν έχετε καταλάβει ακόμα οτι ο κίνδυνος δέν είναι η Ντόρα αλλά ο ΓΑΠ, εσείς κάνετε σάν να είναι πρωθυπουργός η Ντόρα όσο ακολουθείτε αυτό το βιολί τόσο τρίβει τα χέρια του ο ΓΑΠ απο ικανοποίηση. Η Ντόρα ψήφισε Ναί στο πρώτο μνημόνιο μόνο για να πάρουμε τις δόσεις για να γλυτώσουμε την πτώχευση απο κεί και πέρα όλη η καταστροφική πολιτική είναι εξ'ολοκλήρου ευθύνη ΓΑΠ.
    Όποιος είναι άξιος να τον ρίξει είναι η καλύτερη λύση όπως και άν λέγεται Σαμαράς, Ντόρα, Γιακουμάτος.
    Ο Σαμαράς μπορεί? Εδώ και δύο χρόνια ποτέ δέν έδειξε τέτοιο πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα αντιφεμινιστές οι Ελληνάρες, ακούνε οτι υπάρχει περίπτωση να τους κυβερνήσει μιά γυναίκα και παθαίνουν εγκεφαλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσεις που εχετε προβλημα με την Ντορα, προβλημα σας! Εμεις που βαλαμε το κεφαλι μας και την πλατη μας για την Ν.Δ. και την ΔΑΠ και τα καναμε πρωτα πως να αντεξουμε αυτο το Σαμαρο-πουλημα της παραταξης??? Οσο για τα ζουζουνια της ΠΟΛΑΝ, θα ελεγα κατι απλο, αλλα σεβομε τον "Γιαννιωτη" που μας φιλοξενει. Πατε λοιπον και ψηφιστε Βολευτες της ΝΔ το νομο Διαμαντοπουλου και αυριο το νομο Βενιζελου και μεθαυριο το νομο Ραγκουση. Αφου στον αρχηγο σας λοιπουν ιδεες και προτασεις για την σωτηρια της χωρας καλως ειστε αντιπολιτευση. Εκαστος ευω εταχθει! Με γεια σας. Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε τι ακριβως διαφωνειτε ρε γουναρικοί; σε τι διαφωνειτε απο αυτα που ειπε; γι'αυτο ειστε στο 18%..σαψἀληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Nτόρα είναι η καλύτερη με διαφορά απο τους υπόλοιπους καραγκιόζηδες Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ εσείς που την κατηγορείτε και την βρίζετε χυδαία βρείτε μας τον καλύτερο, ταμπού με πρόσωπα δέν έχουμε άν υπάρχει τίποτα καλύτερο σήμερα στην πολιτική ευχαρίστως αλλά ονόματα θέλουμε όχι αερολογίες.
    Μας φορτώσατε τον Σαμαρά το διαχρονικό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ τί καταφέρατε?? Να μας φορτώστε ισόβια πρωθυπουργό τον ακατανόματο Αμερικάνο πάλι μπροστά το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις άν νομίζετε οτι η Ντόρα εμποδίζει τον Σαμαρά να νικήσει τον Γιώργο εξακολουθήστε ελεύθερα να βρίζετε την Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή