Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το σύστημα "Pasok" αποφυλακίζει τους φονιάδες της 17Ν και "γαυγίζει" κατά Ντερτιλή.!

Το σύστημα τα έβαλε με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, επειδή έκανε αίτηση να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Νίκο Ντερτιλή, τον τελευταίο κρατούμενο της Επταετίας. Κάποιος το «σφύριξε» στην Καθημερινή, που έπλεα «φιλελεύθερης» οργής, το ξεφούρνισε. Ο ιεράρχης χαρακτηρίζει τον «πολιτικό κρατούμενο», όπως σωστά τον αποκαλεί, Νίκο Ντερτιλή, «πρότυπο ζωής». Επίσης, τα βάζει με το σύστημα, λέγοντας ότι δεν του έχει μέχρι σήμερα δοθεί άδεια να επισκεφθεί «τον γενναίο Έλληνα αδελφό μας στο δεσμωτήριό του, κατ' εφαρμογή του λόγου του Θεού. Θα ήθελα να του σφίξω το χέρι και να τον συγχαρώ διά ζώσης φωνής μόνο και μόνο διότι παραμένει πιστός στις αρχές του καθ' ον χρόνο θα ηδύνατο με μιαν υποκριτικήν δήλωση μετανοίας να έχει κερδίσει την ελευθερίαν του. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν αρχές και δεν τις θυσιάζουν αποτελούν πρότυπα ζωής. Ακόμη και τότε που οι αρχές των δεν γίνονται αποδεκτές από την πλειονότητα ενός λαού».
Μιλώντας σε εκκλησιαστικό portal, ο ιεράρχης λέει ότι «βεβαίως και θα τον επισκεφθώ» για τον πολιτικό κρατούμενο, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο Ντερτιλής δεν είναι εγκληματίας». 
Οι «προοδευτικοί» διαρρηγνύουν υποκριτικά τα ιμάτιά τους για τον κρατούμενο αξιωματικό, την ώρα που κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για τον εγκληματία της 17Ν Ξηρό τον νεότερο, ο οποίος βγήκε με διαδικασίες εξπρές. Την ίδια ώρα, το υφυπουργείο Δικαιοσύνης, του συνομιλητή του «προοδευτικού» αριστεριστή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα, υφυπουργού Γιώργου Πεταλωτή, αρνείται συνεχώς στον ιεράρχη, το δικαίωμα να επισκεφθεί στις φυλακές έναν υπέργηρο κρατούμενο...
Φαίνεται ότι ο στρατηγός Ντερτιλής, δεν έχει δικαίωμα κατά την αριστερά να δέχεται επισκέψεις, δικαίωμα που για τα κοινωνικά αποβράσματα, τους ψυχοπαθείς δολοφόνους της 17Ν, ουδείς αρνείται, όπως ουδείς το αρνείται για κανέναν κρατούμενο. Αντίθετα, μέχρι και εκθέσεις χειροτεχνίας τους αφήνουν τον Χ. ξηρό να διοργανώνει (τώρα που δεν πετάει πετσέτες στη λεκάνη για να προκαλεί πλημμύρες). 
Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν από τις αρχές της δήθεν «ανθρωπιστικής» και καθ' όλα ολοκληρωτικής «Δημοκρατίας» (τους), που επιφυλάσσει προνομιακή μεταχείριση στους εξ αριστερών και εχθρική στους εκ δεξιών. Είναι δε τόσο «δυνατή» και «στέρεα» η μισαλλόδοξη «Δημοκρατία» τους, που φοβάται έναν υπέργηρο στρατηγό...

8 comments:

  1. Αριστο
    Συγχαρηστηροα στον Αμβροσιο και στην Εφημεριδα που ξεσκεπαζει τους ψευτοδημοκρατες
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΙΑΣΩΝΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ απ εδώ χουντικά
    κατάλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούστ απο εδώ εσυ...βρωμερό υποκείμενο ,ρουφιάνε του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.

    ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔ...ΛΟ ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Ουστ απ εδώ χουντικά
    κατάλοιπα!'
    Προφανώς ο γράφων για να εκφράζεται έτσι θα πρέπει να μπορεί να μας αναπτύξει τα Ελληνικά επιτεύγματα κατά την μεταπολίτευση σε ότι αφορά την οικονομία την κουλτούρα τις συνθήκες διαβίωσης τα πρότυπα εκπαίδευσης στα σχολεία τα πανεπιστήμια και πώς όλα αυτά αφού πρόκειται για πρότυπα έγιναν ανικεόμενο θαυμασμού και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο.
    Βεβαίως αυτό δεν νοιάζει τους κομματικούς τους συνδικαλιστές τους δημοσίους υπαλλήλους (την πλειονότητα) και τους χειροκροτητές του επαναστάτη με πυτζάμες Λαζόπουλου.
    Οι ανήκοντες σε κάποια από τις παραπάνω ή όμορρες κατηγορίες δεν έχουν καμία υποχρέωση λόγω εγγενούς ανεπάρκειας αντίληψης να απαντήσουν στο ερώτημα που τίθεται.Ας απαντήσει λοπόν όποιος δεν θεωρεί ότι ανήκει στις παραπάνω ομάδες.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!!!! ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!! ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ, ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ!! ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΒΡΟΣΙΕ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ (ΙΕΡΩΝΥΜΟ), ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ, ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ!!! ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή