Ο "δάσκαλος" του ...πέους.! |
"Ο δικός σου τι [εξάρτημα] διαθέτει; Είναι ίσιο και σκληρό ή μήπως παίρνει το σχήμα…μπανάνα!"
Γράφει η Τρολυμπία
Η πολυδιάστατη μορφή της Ελληνικής δημοσιογραφίας επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά, μέσα από την ιστοσελίδα του έγκριτου δημοσιογράφου, Νίκου Ευαγγελάτου. Τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας άλλωστε δεν έχουν στεγανά στις θεματικές ενότητες με τις οποίες καταπιάνονται και αναλύουν εντυπωσιάζοντας με την ευρυγνωσία που διαθέτουν, το αναγνωστικό κοινό.
Θα μπορούσαμε χωρίς υπερβολή να πούμε ότι ο Πυθαγόρειος "Πανεπιστήμονας", βρίσκει την εφαρμογή του στις χαρισματικές περσόνες της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Ο Μανώλης Καψής μπορεί με την ίδια ευκολία να γίνεται εταιρεία δημοσκοπήσεων, συγκοινωνιολόγος, CFO πολυεθνικής εμβέλειας ή διεθνολόγος.
Η Κάτια Μακρή εντυπωσιάζει με τις διατριβές της στην αλιεία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την εμπειρία της σε θέματα πολιτικής προστασίας ή την ψυχιατρική γνωμάτευση σαβουροβιαστών της σοσιαλίστικής διεθνούς.
Άπειρα τα παραδείγματα, που νομοτελειακά έχουν οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία να δίνει τον υπέρτατο χαρακτηρισμό τιμής στην Ελληνική μεγαλοδημοσιογραφία: "Είναι για το Πέος".
Κάποιοι αδαείς λαϊκιστές θεωρούν ότι αυτή η έκφραση υποκρύπτει απαξίωση. Αντίθετα, δεν υπάρχει πιο τιμητικός χαρακτηρισμός. Το "Πέος" θεωρείται το παραγωγικότερο ανθρώπινο όργανο – δείγμα της αειφορίας και γενεσιουργίας μυαλών όπως του κ. Λιάρου, της κας Τρέμη κλπ. Οι φαλλικές αναπαραστάσεις στις οργιαστικές τελετές για καρποφορία και καλή εσοδεία, διαχρονικό παράδειγμα τιμής από τους αγροτικούς πληθυσμούς. Η περιτομή, για τους νομάδες, δείγμα της υπέρτατης θυσίας για την πίστη στον μοβόρο Αλλάγιαβέ. Είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να δώσει ένας πιστός στον Θεό του.
Η απόδοση του πέους συνάμα είναι η απόλυτη εκδήλωση πειθαρχίας στην κυβερνητική προσπάθεια για την σωτηρία της χώρας. Κακώς ο Έλληνας πρωθυπουργός στάθηκε μόνο στο παράδειγμα του γηραιού κυρίου που τον πλησίασε για να του προσφέρει την σύνταξη του. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που δεν μπορούν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό, αλλά του προσφέρουν απλόχερα το πέος τους, ως συμβολική πράξη αφιέρωσης στον σκοπό.
Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η δημοσιογραφική έρευνα της ιστοσελίδας του Νίκου Ευαγγελάτου για το Πέος. Μία προσέγγιση απαλλαγμένη από την ενοχλητική παρουσία της επιστήμης -ως συνήθως, αφού ποιός δημοσιογράφος χρειάζεται οικονομολογους, γιατρούς, πολιτικούς επιστήμονες κλπ- μία έρευνα που μας εισάγει σε μία νέα εποχή: Αυτή της Πεολογίας.
Σε αυτό το επικό άρθρο, ο Νίκος Ευαγγελάτος δίνει την ευκαιρία σε όλες και όλους να γνωρίσουν το παραγωγικό αυτό όργανο και τις ιδιότητες του με πραγματικά ρηξικέλευθες κατηγοριοποιήσεις: Πέος – κουτάκι αναψυκτικού, Πέος- καυτή πιπεριά φλωρίνης, Πέος – λάστιχο ποτίσματος κλπ. Ιδιαίτερα ο τελευταίος χαρακτηρισμός απενοχοποιεί τους Έλληνες δημοσιογράφους που έχουν κάνει το πέος τους "λάστιχο" τους τελευταίους μήνες, μιλώντας για τις σωτήριες επιδόσεις της κυβέρνησης. Τώρα ξέρουν. Δεν είναι ντροπή, αφού ένα Πέος – λάστιχο έχει αρετές : "με την πρώτη ματιά νομίζεις πως έχεις να κάνεις με κάτι μέτριο αλλά γρήγορα εκείνο ξεχωρίζει για το μήκος του".
Τα θετικά: μπορεί να σε ικανοποιήσει σε μεγάλη ποικιλία στάσεως, εκεί που άλλα δεν μπορούν να φτάσουν.
T’ αρνητικά: το πάχος δεν θα σε πείσει, ούτε εσένα, ούτε και τα τοιχώματα του κόλπου σου. Άσε που κάποιες φορές μπορεί να γίνει και επώδυνο βρίσκοντας "τοίχο"!
Προτεινόμενη στάση: θες στο πλάι (κουταλάκια), θες στα όρθια, θες στα τέσσερα, το πέος αυτό μπορεί!”
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο – σταθμό εδώ: ---> εδώ
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου