Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτη ανακοίνωση της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, για το GAP

 Η πιο καυστική ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού που έχει βγει ποτέ από επίσημο φορέα, κίνημα, οργάνωση, σύνδεσμο κτλ.
Λίγες ώρες μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, η “ Θύρα 4″ έβγαλε την καθιερωμένη ανακοίνωση – κριτική του αγώνα. Το σημείο της ανακοίνωσης όμως που προκαλεί τεράστια εντύπωση και σοκάρει είναι το εξής:
Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η...
αστυνομική αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν. Με τα οποία βέβαια δεν συμφωνούμε. Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνετε με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους”!!!

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση της Θύρας 4, πατήστε εδώ.
Πρωτοφανείς καταστάσεις ζούμε, πρωτοφανείς είναι και οι αντιδράσεις του κόσμου… 

10 comments:

  1. Δεν με εκπλησσει η ανακοινωση.
    Ειναι συμφωνη με το ηθος και την νοοτροπια των ανθρωπων του επαγγελματικου ποδοσφαιρου και γενικοτερα του επαγγελματικου αθλητισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαια καποιοι ηλιθιοι μπορει να σκεφτονται
    "Μπραβο τους ρε!!
    Μια χαρα του τα λενε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φιλοι του ΠΑΟΚ πριν απο χρονια εχουν πει και το "Ελλας Ελλας η χωρα της πουστιας".
    Επρεπε Γιαννιωτη να εβαζες ολοκληρη την ανακοινωση των φιλων του Παοκ ετσι ωστε ορισμενα βοδια να τους κρινουν αντικειμενικα.
    Αγναντιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε 9:01 υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης link που δυστυχώς δε δουλεύει. Αν θέλεις να διαβάσεις ολη την ανακοίνωση ακολούθησε τη διεύθυνση
    http://www.θυρα4.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=207:-1-2&catid=39:nea&Itemid=394

    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο, το 43.92 % των Ελλήνων τον εξέλεξαν...δεν κατέβασε τα τανκς...(και αφού οι ίδιοι ηλίθιοι θα εκλέξουν τον Σαμαρά, θα κλαίγονται μετά και θα βρίζουν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 43.92 % τον εξέλεξε αλλά δέν είπε προεκλογικά οτι όταν βγεί πρωθυπουργός θα κατεβάσει τα τάνκς άν το έλεγε ούτε 23% δέν θα έπαιρνε.
    Αυτό λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ κατάλαβες Ανώνυμε 12:50??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφού ανώνυμε 1:24 μ.μ. υπήρχαν ψηφοφόροι που πίστεψαν ότι λεφτά υπάρχουν και περίμεναν να σώσει την Ελλάδα ένας δοκιμασμένα αποτυχημένος (ως υπουργός εξωτερικών) πολιτικός, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...ψήφισε τώρα Σαμαρά (γιατί άλλα κόμματα δεν υπάρχουν, οι μόνοι εκλεκτοί του θεού είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ) και ξανά μανά μετά 4 χρόνια ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον πατριώτη τους χοντροβούβαλο Τούρκτσογλου, γιατί δε λένε τίποτα τη στιγμή που μας έχει φακαμίσει ο θεομπαίχτης λεμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μή τυχόν πεί κάποιος και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ φασίστες δεξιούς επειδή λένε τέτοια πράγματα για τον διανοητικά ανάπηρο πρωθυπουργό μας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ψήφιζαν πάντα αριστερά ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δηλαδή οι οπαδοί του Άρη και του Ηρακλή είναι οι δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή