Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να το καταλάβετε επιτέλους. Δεν ψιχαλίζει… Σας φτύνουν!

Στο δελτίου τύπου που βρήκαμε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ. Σας αντιγράφουμε επί λέξει το επίμαχο απόσπασμα: "Μία πλειάδα ανθρώπων χθες το βράδυ άναψαν λαμπάδα στο ύψος των Βουλευτών του Κινήματός μας…"
Ένα ζήτημα στο οποίο θα πρέπει να παραδεχτούμε, επιτέλους, το ΠΑΣΟΚ είναι ότι αυτά που θέλει να εφαρμόσει στην χώρα, τα εφαρμόζει, πρώτα από όλα, στον ίδιο του τον εαυτό. Όχι όλα, βέβαια, άλλωστε είδαμε τον... "αντάρτη" Πάγκαλο να λέει ότι δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα και μάλλον αυτό σημαίνει ότι θα εξαιρεθεί σαν άλλους… Αλλά εντάξει… "Από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα" που λέει και ο λαός.
Τουλάχιστον εντός του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη "νομιμοποιηθεί" η χρήση των ναρκωτικών. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το δελτίου τύπου που βρήκαμε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ. Σας αντιγράφουμε επί λέξει το επίμαχο απόσπασμα: "Μία πλειάδα ανθρώπων χθες το βράδυ άναψαν λαμπάδα στο ύψος των Βουλευτών του Κινήματός μας…"
Προσπαθήσαμε, πραγματικά, να εξηγήσουμε τι οδήγησε στην επίμαχη φράση που εμπεριέχεται στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, το οποίο κατά τα άλλα είναι ένα παραλήρημα φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας που κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα ως ..."λαϊκιστές".
Πήγαμε σε καφετζούδες. Πήγαμε σε χαρτορίχτρες. Ανακρίναμε την πτέρυγα ΕΛ του Καρατζαφέρη που έχει πάντα πληροφορίες… εκ των έσω, άλλωστε ίδιο κόμμα με το ΠΑΣΟΚ είναι. Μετά από αυτά αποφασίσαμε να επιστρατεύσουμε την λογική, παρά το γεγονός ότι ένα τέτοιο επιχείρημα έμοιαζε εκ προοιμίων καταδικασμένο. Σκεφτήκαμε λοιπόν ποιος και γιατί θα μπορούσε να ανάψει λαμπάδα στο ύψος των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Μια εξήγηση που ήρθε πηγαία και ήταν αρκούντως λογική ήταν αυτή η λαμπάδα να ανάφτηκε από σιωνιστές ή από λαθρομετανάστες. Ναι… Αυτοί θα πρέπει να ανάβουν λαμπάδες για την κατάντια αυτού του τόπου. Όμως αυτοί δεν ανάβουν λαμπάδες και έτσι αυτή η επιλογή απορρίφθηκε παρότι βρεθήκαμε πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου. 
Οι Έλληνες μήπως; 
Μπα… Σε αυτούς δεν έχουν μείνει λεφτά ούτε για κερί, πόσο μάλλον για λαμπάδα, οπότε ακόμα και αν ήθελαν να το κάνουν (εν μέσω παράκρουσης) δεν θα είχαν τα λεφτά για να το κάνουν. Χώρια που θα έπρεπε να περάσουν από ένα "ναρκοπέδιο" προκειμένου να προσεγγίσουν τις Εκκλησίες, των οποίων ο περιβάλλον χώρος είναι κατειλημμένος από πάσης φύσεως σκουπίδια.
Κάπως έτσι, δια της εις άτοπον απαγωγής δηλαδή, οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα πως μόνο υπό την επήρεια ναρκωτικών θα μπορούσε κάποιος να το γράψει αυτό. 
Ούτε ο Πάγκαλος δεν θα τολμούσε να γράψει κάτι τέτοιο, αφού ακόμα και αυτός, μάλλον, έχει τα όρια του…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου