Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Καραμανλής: "Ανεβαίνω στη ΔΕΘ για να στηρίξω τον Σαμαρά"

Στη στήριξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προχωρά ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ απάντησε καταφατικά και επισήμανε πως "είναι χρέος μου να στηρίξω την παράταξη και τον πρόεδρο".
Η τοποθέτηση αυτή του κ. Καραμανλή "έχει βαρύνουσα σημασία για την δυναμική της ΝΔ," ενόψει της ΔΕΘ, όπως σημειώνουν κορυφαία στελέχη και ήρθε 24 ώρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί άνδρες για ανταλλαγή ευχών, με αφορμή τα γενέθλια του πρώην Πρωθυπουργού.
Τις τελευταίες ημέρες, συνομιλητές του κ. Καραμανλή μετέδιδαν την πληροφορία για την άνοδο του πρώην Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και έλεγαν πως θα έχει στόχο να στηρίξει τον Πρόεδρο της ΝΔ. Τελικά ό ίδιος κ. Καραμανλής θεώρησε σκόπιμο να μιλήσει μετά από πολύ καιρό απευθείας στους δημοσιογράφους για να περάσει το μήνυμα στήριξης του κ. Σαμαρά.

4 comments:

  1. ο καραμανλης ανεβαινει στην θεσαλονικη για να φαει μια αρωματικη μπουγατσα με τυρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φβερό ...χούμορ έχεις δικέ μου.
    ο καραμανλής σε πείραξε ενώ τα δύο κήτη της αντιπροεδρίας της "κυβέρνησης" των ανθελλήνων σε βολεύει, ε;;;
    άει χάσου έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι αντιδρούν τα "χωρταμενα" λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, φιλε μου 9:24 ! Νομίζουν ότι όλα έχουν να κάνουν με τη "φάμφα" ! Μην εξάπτεσαι ! Απλώς γράψτους εκεί που πρέπει . Αυτοί δεν μαθαίνουν ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PRASINORAGIA 9:20 O KARAMANLIS EINAI O PROTHIPOYRGOS POY AGAPITHIKE APO TO SINOLO TOY LAOY EKTOS APO KATI PRASINA ERPETA SAN ESENA, TON KINIGOYSE I CIA NA TON KATHARISI AYTON KAI TIN OIKOGENIATOY OTAN O DIKOSAS SINOMOTOYSE GIA TIN OIKONOMIA TIS XORAS GIAYTO VOYLOSTO, ETIMASOY NA TOYS DIS STO GOYDI GIA ESXATI PRODOSIA, DEN THA TON GLITOSOYN I PATRIOTES TOY AMERIKANOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή