Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ρε ξεφτυλισμένε αναξιόπουστε Βενιζέλο τι έχεις να πεις τώρα;

Μνημείο ήθους αξιοπιστίας και ειλικρίνιας ο σωτήρας του GAP και δήμιος της χώρας  Βαγγέλης  Βενιζέλος (κατά τον αμερικάνο πρέσβυ, Τούρκογλου).  
Τόσο πολύ πλέον μας υποτιμάς όλους μας ή δεν ακούς τι λες, όταν μιλάς ρε Μπενίτο; 
Πάρε λοιπόν αξιόπουστε  αντιπρόεδρε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας σου σε video, μεταξύ των παρακοιμώμενων Σαχινίδη και Οικονόμου στις 23-6-2011

5 comments:

  1. Χασίς από το Λαζαράτι Αλβανίας κατακλύζει τις ελληνικές πιάτσες
    Η αποποινικοποίηση των ναρκωτικών αυξάνει τη διακίνηση…

    ΦΥΛΑΚΙΟ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
    Στην εθνική οδό Κακκαβιάς- Αργυροκάστρου, όπου βρίσκεται η είσοδος του χωριού, όλο το 24ωρο υπάρχει «φυλάκιο παρακολούθησης», που ελέγχει ό,τι κινείται προς τον οικισμό. Ακόμη κι ένα περιπολικό της αστυνομίας να εμφανιστεί στην είσοδο του χωριού σημαίνει συναγερμός και κινητοποιούνται άμεσα ομάδες ένοπλων!
    Μάλιστα, οι Λαζαρατινοί δεν δίστασαν να πυρπολήσουν πριν από 3 χρόνια το μέγαρο της Αστυνομίας στο Αργυρόκαστρο, όταν στην περιοχή τους εισέβαλαν οι ειδικές δυνάμεις και σκότωσαν έναν καταζητούμενο κακοποιό! Οι Λαζαρατινοί είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, προσεύχονται δύο φορές τη μέρα στον τεκέ, ενώ έχουν χρηματοδοτήσει την αναστήλωση τζαμιών της περιοχής.

    ΟΙ 4 «ΘΕΙΟΙ»
    Την κατάσταση στο Λαζαράτι ελέγχουν 4 βαρόνοι, οι επονομαζόμενοι «ντάιο», δηλαδή οι θείοι. Εκείνοι αποφασίζουν και σχεδιάζουν το πλάνο της δραστηριότητας, ενώ όσοι αυτονομούνται, πέφτουν στα χέρια της Αστυνομίας!
    Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παραβατική συμπεριφορά των κατοίκων ξεκίνησε από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα με την Ελλάδα. Αρχικά πωλούσαν λαθραία τσιγάρα, ενώ την περίοδο του εμπάργκο στη Σερβία ασχολήθηκαν και με τη λαθραία μεταφορά τροφίμων, όπως καφέ και ζάχαρης. Μέσα στην παρανομία γνώρισαν και τα κυκλώματα των εμπόρων ναρκωτικών, που έμελλε να τους ανοίξουν νέους… επιχειρηματικούς δρόμους!

    http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/34/7187

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περίμενα από τον Βενιζέλο να είναι τόσο μπούφος και να καταλήξει να είναι πιόνι στα χέρια του ξόανου αμερικάνου. Ειλικρινά αυτό δεν το περίμενα από έναν καθ. του Πανεπ. και μαλιστα συνταγματολόγο να πέφτει στο λάκο που του σκάβει ο τελευταίος τζερεμές της δυναστείας των Θαθανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά ο διανοητικά καθυστερημένος ΓΑΠ αποδείχτηκε τελικά πιό έξυπνος απο τον Βενιζέλο γι'αυτό τον έριξε στην παγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ,ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ, ...ΦΥΛΑΚΗ, 3 χρονια,για πουστιες πού έκανε,σάν φοιτητης,στην Θεσαλονικη! Αχρηστοι Νεοελληνες! Μονο φωτια και τσεκουρι,για τήν ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή