Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Μαζί της τα έφαγε" το ...κήτος.!


Τελικά είχε δίκιο ο ...αντιπρόεδρος της "κυβέρνησης" (λέμε τώρα), Θεόδωρος Πάγκαλος όταν είπε "μαζί τα φάγαμε".
Πατήστε για μεγέθυνση 
Μόνο που ξέχασε να διευκρινίσει ότι δεν εννοούσε τους Έλληνες αλλά τη ...σύζυγό του Χριστίνα, η οποία λαμβάνει και αυτή (καταραμένη φτώχεια!) ...επίδομα  τρίτεκνου! 
Η κυρία αποτυχούσα υποψήφια δημαρχέσα Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του υπουργού των Ιμίων, της προδοσίας του Οτσαλάν και εγγονός του δικτάτορα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο έγγραφο ντοκουμέντο, λαμβάνει ως μία πτωχή πλην τίμια εργαζόμενη γυναίκα, με μεγάλες ανάγκες, το επίδομα τριτέκνου! 
Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγγραφο ντοκουμέντο που αποκαλύπτουμε, η κυρία Χριστοφάκη εισέπραξε τη χρονιά που μας πέρασε από τον ΟΓΑ το ποσό των 2.145 ευρώ ως επίδομα τριτέκνου!
Η ...Χίλαρυ των Καλυβίων, κατά κόσμον Χριστίνα Χριστοφάκη και σύζυγος του αντιπρέζιντεντ της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, αφού ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά για τον προεκλογικό της αγώνα, συμπλήρωσε το ετήσιο εισόδημά της με το επίδομα του ...ΟΓΑ, άσχετο αν η ίδια ως ...αγρότισσα (!!!) δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα σκόρδα απ' τα ...μπρόκωλα.
Τώρα, αν μέσα σ' όλα τα οικογενειακά έξοδα της ...φτωχιάς Χριστίνας προσθέσουμε και τους μηνιαίους λογαριασμούς (εδώ κι' εδώ)  της κινητής τηλεφωνίας του αντιπρέζιντεντ που πλήρωσα εγώ ο μαλάκας Έλληνας φορολογούμενος, εεεε, τότε, δικαίως μπορούμε να πούμε ότι τελικά, "μαζί της τα έφαγε" το ...κήτος.!  

2 comments: