Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Να γιατί δεν είμαστε Ινδία κε ΓΑΠ

"Ο Ινδός υπουργός Παιδείας Καπίλ Σιμπάι παρουσίασε την Τετάρτη στο Νέο Δελχί τον "φθηνότερο υπολογιστή του κόσμου", μόλις 30 ευρώ, προϊόν Ινδών τεχνικών και της βρετανικής εταιρίας DataWind.
Ο Aakash, όπως ονομάστηκε (σημαίνει ουρανός στα ινδικά) προορίζεται για τους... μαθητές και η πρώτη παρτίδα από 100.000 είναι έτοιμη και θα παραδοθεί για διανομή στα σχολεία την ερχόμενη εβδομάδα. Η μαζική παραγωγή του θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου με στόχο 120.000 το μήνα" (δείτε εδώ).
Πόσο προσβλητικές εξωπραγματικές λαϊκίστικες και υβριστικές για την πολιτισμένη και προοδεύουσα Ινδία οι δηλώσεις του ανεπάγγελτου Πρωθυπουργού μας, που έχει διατελέσει και υπουργός εξωτερικών και προαλείφεται για άλλες υψηλόβαθμες θέσεις…
Δεν είμαστε "Ινδία" και ούτε πρόκειται να γίνουμε.! Δηλωσε με την σοβαροφανεια των θεατρινων ο "κληρονομικός" Πρωθυπουργος μας (δείτε εδώ).

Ομως:
Μακάρι να είμαστε ή να γινόμαστε κάποτε έστω και Ινδία κε ΓΑΠ.
Σήμερα μόνο με την σοβιετία, την βαλακνοταλιμπανια, την ερυθρά καμπουτσεα και την πράσινη ταζμουχιρια μπορεί να συγκριθεί όπως την καταντήσατε, η Αγελας που αρμέγετε κε ΓΑΠ με τους σοσιαλμανείς κράτιστες συντρόφους σας..
Σκορδα κινας, μπαμιες Τουρκιας, ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μπρόκολα, φτάνουν στην Ελλάδα οδικώς, με χώρες προέλευσης την Τουρκία (κυρίως), την Κύπρο, την Ιταλία, αλλά και από τη Βορ. Αφρική, μαϊντανός και άνηθος έρχονται αεροπορικώς (από την Κύπρο (δείτε εδώ).
Και sto Ellanta θα στάξει η ουρά του γάιδαρου αν καταργηθούν οι εθνικές συλλογικές συμβάσεις!!!!

Ιασων

1 comments:

  1. Καλημέρα σε όλους τους θώκους αμύνης και αντίστασης στην βλακεία στην αμετροέπεια στον ιδεολογικό παρασιτισμό.
    Στον κόσμο που ξέρει να μάχεται όχι πίσω από τον ασφαλή (έως τώρα) γκισέ των μουχλιασμένην δημοσίων υπηρεσιών, τον κόσμο που δημιουργεί τον κόσμο που πληρώνει όλονν αυτό των συρφετό των άσσων του κομπολογιού και του ναργιλέ.
    Το έχει αυτό το πρόβλημα ο θαυμαστός κόσμος της νεοπροοδευτικάντικης πασοκικής κουλτούρας.Ξέρει πολύ καλά τι δεν θέλει να είναι αλλά είναι παντελώς ανίκανοι να προσδιορίσουν και να εμπνέυσουν τον κόσμο για το τι θέλουν να γίνουν.Προσωπικά δεν εκτιμώ για πολλούς λόγους την ανατολική τεχνολογία και κουλτούρα.Οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι ειδικά οι Ινδοί είναι κάτοχοι φοβερών εγκεφαλικών ικανοτήτων και τα τελευταία χρόνια τότε που εμείς παίζαμε το κομπολόι παρουσίασαν τεράστια επιτεύγματα στον τεχνολογικό και επιστημονικό τομέα.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή