Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Γιαούρτωσαν" και τον ...προοδευτικό Καστανίδη.! (video)

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Χάρης Καστανίδης από φοιτητές σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης.
Ο υπουργός Εσωτερικών είχε πάει να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν σε κινηματογράφο της πλατείας Αριστοτέλους ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν...

συναυλία διαμαρτυρίας.
Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο ομάδα 100 φοιτητών κρατώντας πανό αλλά και γιαούρτια εισέβαλε στο "Ολύμπιον" και φωνάζοντας συνθήματα, γιαούρτωσαν τον Χ. Καστανίδη.



5 comments:

  1. Εγω απλά θελω να καλεσω τους φοιτητες του πολυτεχνειου και της νομικης, σε μια νεα εξεγερση για το ξεβρωμισμα του τοπου απο την κυβερνηση των δοσίλογων. Εμπρος μπροσταρηδες ολων των αγωνων για ενα νεο πολυτεχνειο, πολλες φορες κρισιμοτερο απο το πολυτεχνειο του 73.
    Ο λαος δεν βλεπει πλεον καμια ελπιδα στον οριζοντα. Ολα τα κεντρα εξουσιας ελεγχονται απο την πρασινη ακριδα. Η μονη μας ελπιδα ειναι πλεον οι φοιτητες!! Εμπρος λοιπον ξεσηκωστε μας με ενα νεο πολυτεχνειο απο εσας μονο περιμενουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι προοδευτικός ρε Γιαννιώτη! Αυτός που έβγαλε με νόμο τους εμπόρους ναρκωτικών και άλλους βαρυποινίτες από τη φυλακή; Όχι δα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ **ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ** Ο ΓΑΝΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λέω να πετάμε αντί για γιαούρτια και αυγά που τά συνηθισαν, μελάνι ,λάδι σάλτσα . ίσως καταλάβουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα χειρότερα και πιο διπρόσωπα υποκείμενα. Απορώ πώς πήγε η Λούκα μαζύ του. Καλά, στον ίδιο πράσινο οχετό πλατσουρίζανε αλλά μερικοί που πουλάνε προοδευτισμό κι αντιρατσσιμό για να καλύψουν τις πομπές τους είναι οι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή