Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Α Σαμαράς: "Τυχοδιώκτης ο πρωθυπουργός"

Ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του αλλά και στον ελληνικό λαό, σχολίασε τα τεκταινόμενα και ξεκαθάρισε τη θέση του αλλά και τη γραμμή που ακολουθεί η παράταξη, θέτοντας έτσι ένα τέλος στις παρερμηνείες και τους άτοπους σχολιασμούς σε βάρος του κόμματος της Συγγρού...
Ο ίδιος εξαπέλυσε full επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε τυχοδιώκτη, ενώ επανέλαβε πως οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος για τη χώρα αυτή τη στιγμή.
Κατηγόρησε –τον κ. Παπανδρέου- ότι μιλά για εκτροπή «εκείνος που αναστάτωσε όλον τον πλανήτη για μια συμφωνία που δεν υπάρχει ακόμη» και πρόσθεσε ότι υπάρχει εκτροπή, γιατί «άλλα εκλέχθηκε και άλλα μας φέρνει».Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον.
Επικίνδυνη Κυβέρνηση και δημοψήφισμα
Απόδειξη εσχάτου αδιεξόδου και αποκάλυψη ακραίας ανευθυνότητας χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, την εξαγγελία δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να φύγει το γρηγορότερο. Επιτέθηκε δε προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού τον οποίο και χαρακτήρισε τυχοδιώκτη.
Εκτροπή χωρίς ντροπή και στεγνός εκβιασμός
«Ο κ. Παπανδρέου μιλάει για εκτροπή χωρίς ντροπή (...) όταν θέτεις πολλαπλά διλήμματα κανείς εκβιασμό, όταν εκβιάζεις δεν καλείς το λαό να εκφραστεί» τόνισε.
«Όλα πια είναι στον αέρα η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία που έσπευσε να την ακυρώσει λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα» σημείωσε για τη νέα δανειακή σύμβαση. Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε δε "τυχοδιώκτη" τον κ. Παπανδρέου και διχαστικό το δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ «δεν έδωσα καμία υπόσχεση που δεν μπορώ να τιμήσω. Η μόνη υπόσχεση που έχω δώσει είναι για τους συνταξιούχους και τους πολύτεκνους και τίποτε άλλο».
«Είμαστε η εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας, της ευρωπαϊκής προοπτικής και πάνω από όλα της αξιοπρέπειας της χώρας μας» σημείωσε.
Λύτρωση οι εκλογές
«Οι άμεσες εκλογές μοιάζουν με λύτρωση, για τον τόπο, την οικονομία, την Ευρώπη, αλλά και πολλούς βουλευτές του ίδιου του ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πριν είχε υπογραμμίσει πως «Καθήκον δικό μας να ανοίξουμε τον δρόμο για το πιο αυθεντικό και ακίνδυνο δημοψήφισμα, που είναι οι εκλογές».
dealnews 

1 comments:

  1. Όχι και βιοπαλαιστής ο Σαμαράς.
    Αστός, από εύπορη οικογένεια,
    ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΗΣ, στην οδό Μουρούζη
    είναι το πατρικό του.
    Στην Μεσσηνία έχει την εκλογική του πελατεία.
    Ανεπάγγελτος, ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
    Αληθινά πιστεύετε οτι θα μηδενίσει
    σε 1-1,5 χρόνο το έλλειμμα, και ότι
    επαναφέρει μισθούς και συντάξεις
    στα προηγούμενα ύψη;
    Πιστεύετε ότι θα μειώσει τους
    φόρους;

    Έχουμε ακούσει ψέματα από πολιτικούς,
    αλλά αυτά παρά είνα!!

    Υποτιμά τόσο πολύ την νοημοσύνη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή