Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Βλακεία, ρουφιανιά, η κόμπλεξ;

Ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Μάκη Βορίδη κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχετικά με τους συνεργάτες που τοποθέτησε ο Μάκης Βορίδης στο γραφείο του.
Εμφανώς θορυβημένος λοιπόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΥΠ.ΜΕ.ΔΙ επέλεξε για να τον βοηθήσουν στο έργο του, ανθρώπους που είναι μέλη του ΛΑ.Ο.Σ και παλαιότερα του Ελληνικού Μετώπου, αφού προφανώς οι άνθρωποι που στελεχώνουν το δικό του πολιτικό γραφείο, αλλά και οι υπάλληλοι των γραφείων του... ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε σίγουροι πως είναι μέλη του ΛΑ.Ο.Σ. της Ν.Δ, και της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι αν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ καταλάβει υπουργικές θέσεις, οι συνεργάτες των υπουργών του θα είναι καραμπινάτοι δεξιοί.
Μάθαμε και κάτι άλλο από τον κ. Παπαδημούλη: Όποιος δικηγόρος, υπερασπιστεί κάποιον που δεν είναι αριστερός η αναρχικός, και συλληφθεί σε επεισόδια, αυτός ο δικηγόρος πρέπει να στιγματιστεί. Ίσως και θα πρέπει να διαγραφεί από τον Δικηγορικό σύλλογο, και να του αφαιρεθεί η δικηγορική άδεια. Και φυσικά, όποιος συλληφθεί σε επεισόδια και δεν είναι αναρχικός η αριστερός, δεν θα πρέπει να έχει δικηγόρο, και απλά να εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες από λαϊκό δικαστήριο.
Φυσικά και η ερώτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, δεν περιέχει κανένα ίχνος ρουφιανιάς, κόμπλεξ, και κακοήθειας. Είναι μια γνήσια «αριστερή» ερώτηση, και είμαστε υπερσίγουροι πως οι επόμενες ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα αφορούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπου βέβαια η αριστερά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν πολλά να μας πουν.

1 comments:

  1. Καλά βολεύονται τα κοινοβουλευτικά αναρχοκουμμούνια. Είναι τα μόνα σίγουρα για την επανεκλογή τους γιατί στηρίζονται σε ψηφοφόρους με νοητική υστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή