Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου διαλύει την κοινωνία μας

Οι άνεργοι έχουν φτάσει το 1.000.000. Μόνο τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ οι απολύσεις συνεχίζονταν και συνεχίζονται, ο αριθμός των ανέργων έφτασε τις 903.525.
 Από τότε, έγιναν και άλλες δεκάδες χιλιάδες απολύσεις. Αν, δε, ληφθούν υπόψη και τα άδεια γραφεία των ελευθέρων επαγγελματιών και όσων λόγω τυπικών κωλυμμάτων δεν μπορούν να καταγραφούν ως άνεργοι, τότε, ο πραγματικός αριθμός, είναι κατά πολύ... μεγαλύτερος.
Μιλάμε για την απόλυτη φρίκη, την οποία επιφύλαξε στον ελληνικό λαό το ΠΑΣΟΚ, με το εθνοπροδοτικό μνημόνιό του. Φυσικά, οι ευθύνες βαραίνουν όλους όσους το ψήφισαν σε πρώτη φάση...
Από εκεί και πέρα: πολλά πρέπει να αλλάξουν. Η κατάσταση είναι παντού οριακή και η ατμόσφαιρα σχεδόν εξεγερτική. Το ΠΑΣΟΚ και η άθλια προέκτασή του, η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, πρέπει να απομονωθούν από το λαό.
Ας κόψουμε λοιπόν τις ευγένειες σε πρώτη φάση. Όσοι σήμερα συναγελάζονται με τον «κατακτητή», που στην προκειμένη περίπτωση είναι το ΠΑΣΟΚ, που μας έφερε το νεοφιλελεύθερο διάβολο στον τόπο μας, αύριο θα λογοδοτήσουν.
Οφείλουμε να κόψουμε την καλημέρα, να απομονώσουμε ΠΛΗΡΩΣ και να καταστήσουμε αποσυνάγωγους, όλους τους εμπλεκόμενους στο πάρτι που στήθηκε εις βάρος της πατρίδας και του λαού της.
Όχι, ο αστικός καθωσπρεπισμός, δεν πρέπει να έχει πλέον χώρο στην όποια επικοινωνία μας με τους ανθρώπους του κόμματος-χολέρα.
Ας τους γυρίσουμε την πλάτη, να διαισθανθούν την περιφρόνησή μας. Ευγένεια οφείλουμε να επιδεικνύουμε μόνο στους συμπολίτες μας που χειμάζονται, που δίνουν τον αγώνα για την επιβίωση, για να ζήσουν τις οικογένειές τους. Στους κοπρίτες, σε όλους όσους ζούσαν και ζουν παρασιτικά εις βάρος μας, εις βάρος της πατρίδας και εις βάρος του μέλλοντος των επόμενων γενεών, δεν οφείλουμε κανέναν απολύτως σεβασμό.
Διότι: κατέστησαν τη χώρα έρμαιο των διαθέσεων των κερδοσκόπων και διότι προσπάθησαν και ακόμα προσπαθούν να αφελληνίσουν τον τόπο, διαλύοντας τον εθνικό κορμό. Στην ουσία, προσπαθούν να αλλάξουν τον πληθυσμό της χώρας, ευνοώντας τη λαθρομετανάστευση και ωθώντας τους νέους Έλληνες στην απόγνωση και στη μετανάστευση. Ψάχνουν για «μισθοφόρους» για την κάλπη.
Θυμηθείτε τις ελληνοποιήσεις και τι έγινε στις εκλογές του 2000. Θυμηθείτε, όσοι αμφισβητείτε τα παραπάνω, ποιο ήταν το πρώτο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, μόλις ήρθε στην κυβέρνηση το 2009.
Όλα τα παραπάνω, καθιστούν τους ΠΑΣΟΚους επικίνδυνους για τον τόπο. Όμως, είναι επικίνδυνοι και για την ελευθερία μας, αλλά και για το αξιακό μας πλαίσιο. Θυμηθείτε τα περί εχθροπάθειας, θυμηθείτε τι έκαναν με τον Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας και αναλογιστείτε σε τι κόσμο θέλετε να ζήσουν τα παιδιά σας...
Αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι οδήγησαν τη χώρα μέχρι εδώ, δεν θα πάμε πουθενά, ενώ αυτοί μια μέρα θα ξανάρθουν, σα να μη τρέχει τίποτα... Με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα, αλλά με ίδια νοοτροπία και τις ίδιες προθέσεις.
Νίκος Χιδίρογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου