Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα "βλέπει" ο Μισέλ Ροκάρ.!

Βόμβα μεγατόνων ρίχνει ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μισέλ Ροκάρ με συνέντευξή του στην εφημερίδα Libaeration. "Κανείς δεν το λέει, αλλά στην Ελλάδα στο τέλος η μόνη διέξοδος θα είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα", δηλώνει ο στενός συνεργάτης του Φρανσουά Μιτεράν περιγράφοντας το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλεθει η χώρα μας.
Εξηγεί οτι η λιτότητα που επιβάλουν στον ελληνικό λαό οι δανειστές του θα οδηγήσει... σε κοινωνική έκρηξη και στο τέλος η διέξοδος θα προέλθει από μια στρατιωτική δικτατορία.
"Δεν γίνεται να κυβερνηθεί ένας λαός δημοκρατικά όταν του αφαιρείς το 25% του εισοδήματος του", προσθέτει ο Ροκάρ και προτείνει ως μοναδική λύση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο των φτωχών χωρών του ευρωπαϊκού νότου να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους τους.
Το ενδεχόμενο πραξικοπήματος στην Ελλάδα έχουν αναφέρει το τελευταίο διάστημα και ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ και κυρίως μπλογκς, που επικαλούνται μυστικές πηγές μέσα από τον ελληνικό στρατό, ενώ την ανησυχία του είχε εκφράσει και ο Γερμανός στρατηγός Χάραλντ Κούγιατ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου