Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ανάξιος και κατώτερος των περιστάσεων ο Παπούλιας. Υπέκυψε στους όρους και τους εκβιασμούς των σταλινιστών.!

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα δείχνει να κυριαρχείται από χαρτοπαίχτες, μπλοφαδόρους και χαρτοκλέφτες, όπου ένας έκαστος προσπαθεί να κάψει το χαρτί του αντιπάλου του και όπου ο πάσα ένας αμφισβητεί σήμερα όσα, δεσμευτικά του χώρου του, έλεγε χθες...
Την ώρα που οι γελοιότητες αυτοαναβαθμίζονται σε ηρωισμούς και που οι απρέπειες θεωρούνται «επανάσταση» και που κανείς δεν γνωρίζει με ποιους...

(και για ποιους) να ανησυχεί περισσότερο – με τους συντηρητικούς, με τους ρηξικέλευθους ή με τους «επαναστάτες»...
Την ώρα που προσπαθούσαν να βρουν στο Προεδρικό Μέγαρο κοινή γλώσσα για μια, – έστω στοιχειώδη, – συνεννόηση, εκείνη ακριβώς την ώρα επιχειρήθηκε ο αποκλεισμός: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε να δει, για μια φορά ακόμη, όλους τους Πολιτικούς Αρχηγούς μαζί. Όλοι δέχθηκαν. Κάποιοι, όμως, υπό τον όρο να μη βρίσκεται και ο Αρχηγός της «Χρυσής Αυγής».
Και ο Πρόεδρος ...το δέχθηκε!
Πρόκειται για ένα χείριστο ξεκίνημα πολιτικών διακρίσεων και πολιτικών αποκλεισμών. 

Διότι, βεβαίως, τη «Χρυσή Αυγή» δεν ψήφισαν Αρειανοί ή πάσης φύσεως εξωγήινοι. 
Την ψήφισαν 440.000 Έλληνες πολίτες, οι οποίοι, φυσικά, ούτε νεοναζιστές είναι, ούτε χιτλερικοί, ούτε χουντικοί. 
Είναι οι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας» και τους έστρεψε προς το κόμμα αυτό η απελπισία, η ανέχεια και, κυρίως, η άρνηση του κράτους (των κομμάτων εξουσίας) να εφαρμόσει την κειμένη νομοθεσία και να προστατεύσει την τιμή, την υπόληψη, την περιουσία, την αρτιμέλεια και τη ζωή όλων των πολιτών του.
Διότι, με την ευκολία που κάποιοι έκριναν και αποφάσισαν ότι η «Χρυσή Αυγή» είναι αποσυνάγωγος της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας, με την ίδια ευκολία θα κηρύξουν αποσυνάγωγους και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και κάθε κόμμα ή πολιτική οργάνωση ή και συνδικάτο που δεν αρέσει στους εκπροσώπους της Άρχουσας Τάξης.
Έτσι, τον νόμο «περί Εθνικής Συμφιλίωσης» του Αυγούστου του 1989, που ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Βουλή των Ελλήνων και που μπήκε στην κοινωνία μας από την πόρτα της έννομης τάξης, – δίνοντας και νομικό περιεχόμενο στην άρση των συνεπειών του Εμφυλίου, – κάποιοι επιχειρούν να τον καταργήσουν, ξαναβάζοντας από το παράθυρο παλιά δαιμόνια.
Ελπίζουμε ότι ο Ελληνικός Λαός, σε ολόκληρο το ιδεολογικό του φάσμα, δεν θα πέσει στην παγίδα των υπερδημοκρατών - αφρόνων συνήθως, – και θα δείξει ανοχή στο φρόνημα των συμπολιτών του. Άλλωστε, στα δημοκρατικά πολιτεύματα οι πράξεις κολάζονται και όχι τα φρονήματα.
Όσο δε για τον Αρχηγό του Κράτους, ας βρει τρόπους να μην επαναληφθούν διακρίσεις και αποκλεισμοί. 
Η Δημοκρατία θα ζημιώσει και όχι η «Χρυσή Αυγή». Στο κάτω – κάτω έτσι γινόταν πάντα!

Χ.Θ.

4 comments:

  1. Αγαπητοί φίλοι και εσείς σε κουτσό άλογο στηρίζεστε, η Χρυσή Αυγή μπράβο έκανε κάτι το ακατόρθωτο στις πρόσφατες εκλογές αλλά δέν πρόλαβαν να περάσουν 3 μέρες και οι πρώτες νέες δημοσκοπήσεις την έδειξαν 3 μονάδες κάτω βρείτε κάτι πιό σταθερό λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άκου λογική, τραγικός είσαι

    Από την άλλη έχουμε καιρό ακόμα και οι δημοσκοπησεις πολλές φορές είναι τού κώλου είτε επιτηδες είτε από σφάλαματα.

    Τράβα Περισσό τώρα να ρωτήσεις τί θα μου απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την χρυση αυγη την εδειχναν πριν της 6 μαιου 4% και πηρε 7% τωρα θα παρει παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δημοσκοπήσεις πάντα έδειχναν τα σωστά αποτελέσματα αλλά το πρόβλημα είναι οτι αμέσως μετά την νίκη της Χ.Α. στις εκλογές κάτι Κιάδες και Λαγοί ανάγκασαν με την συμπεριφορά τους πολλούς ψηφοφόρους της να την αποστραφούν, μήν ξεχνάτε άλλωστε οτι η Χρυσή Αυγή βασίζεται κατα βάση σε νεαρούς κάτω των 25 ετών που αλλάζουν πολύ εύκολα γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή