Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Το πανικόβλητο ανθρωπάκι που απειλεί!!!


Στο γράψαμε, όταν το Νοέμβρη του 11, παραμονές της ψήφισης του β μνημονίου και με τον αέρα της πρωτιάς στις δημοσκοπήσεις, που σου έδιναν 31% με τάσεις αυξητικές, πήγαινες στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. «Σαμαρά ψήφισε ναι στο μνημόνιο και θα δεις το 31% να γίνει 13%»
Τώρα έπεσες στο 19% Το Ιούνιο εκεί θα είσαι στο 13% μαζί με το Βενιζέλο. Και αυτός τουλάχιστον πάσχιζε με νύχια και με δόντια να ψηφίσει όσο το δυνατόν πιο επαχθή μέτρα για τους Έλληνες. Τάθελε ο πισινός του. Εσύ, ο αντιμνημονιακός, ο ηγέτης που είχαν αποτεθεί οι τελευταίες ελπίδες του χρεωκοπημένου
ελληνικού λαού, εκπλήσσοντας και τον πιο ένθερμο οπαδό σου συμπαρατάχθηκες με τους προδότες , τους εχθρούς του λαού. Και τώρα που είδες και κατάλαβες το μέγεθος της δικής σου προδοσίας, προσπαθείς να σωθείς από την καταιγίδα που έρχεται.
Είναι τέτοιος ο πανικός σου που σε σπρώχνει σε καταστροφικές ενέργειες. Το ξέρεις ότι αν γίνουν εκλογές τον Ιούνιο θα έχεις στη καλύτερη των περιπτώσεων 50 βουλευτές Τα πρωτοκλασάτα στελέχη σου που όλο αυτό το διάστημα σε συμβούλευαν, δε θα εκλεγούν Έχουν τελειώσει ήδη 
Όπως και εσύ 
Ο τσαμπουκάς Καλαματιανός. 
Που απειλούσες τα πρόβατα της παράταξης με διαγραφή αν τολμούσαν… 
Μόνο που αποδείχθηκες τζάμπα μάγκας. Και τώρα που έγινες περίγελος ανά το πανελλήνιο, αλλά και “ρόμπα ξεκούμπωτη” στη Μέρκελ και τη παρέα της αφού τη διαβεβαίωνες ότι εγγυάσαι σαν πρωθυπουργός τη πιστή εκτέλεση του επαίσχυντου μνημονίου, τώρα δίνεις γη και ύδωρ στο Τσίπρα να συνεργαστεί για να περισώσεις ό,τι μπορεί να περισωθεί
Κατάφερες με τις ενέργειές σου πιστοί , παραδοσιακοί ψηφοφόροι της παράταξης που ίδρυσε ο Καραμανλής να ψηφίσουν Τσίπρα. Να παραβλέψουν τις απόψεις του και τα καμώματά του για τους λαθρομετανάστες και να τον στηρίξουν γιατί ήταν αντιμνημονιακός.
Αλήθεια εσύ δεν κατάλαβες τίποτα από τα ποσοστά που σου έδωσε ο λαός; Και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο να θέλεις να σώσεις τους Ελληνες που εξαχρείωσες με τη ψήφιση του β μνημονίου και την συγκυβέρνηση με τους αποδεδειγμένα εχθρούς του λαού;
Φαντάζομαι ότι το κατάλαβες Είναι όμως πολύ αργά. Παίζεις το τελευταίο σου χαρτί μήπως και καταφέρεις να αναβάλλεις τη συντριβή σου, που αργά η γρήγορα έρχεται στις προσεχείς εκλογές.
Είμαι και εγώ ενας από τους χιλιάδες εξαπατηθέντες Νεοδημοκράτες. Θυμάμαι την αντιπαράθεση με το "Νέαρχο" στα σχόλια του φιλόξενου GIANNIOTIS, όταν σε υπερασπιζόμουν, γιατί πραγματικά πίστευα ότι πράγματι εννοείς, ό,τι λές
Φίλε ΝΕΑΡΧΕ ομολογώ πως έκανα λάθος. Είχες απόλυτο δίκιο. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για αρχηγός σε αποκόμματα τύπου ΠΟΛΑΝ.
Αντώνη Σαμαρά
Αποτελείς ήδη παρελθόν από την παράταξη.
Ο κόσμος που σε στήριξε σε σιχάθηκε. 
Σε θεωρεί αποτυχημένο 
Οσο πιο ενωρίς παραιτηθείς τόσο το καλύτερο για όλους μας. Ένα ακόμα κάδρο στα γραφεία του κόμματος. Πρόεδρος “2009- 2012”
Ο χειρότερος όλων Αλλά το κυριότερο. ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΑΚΡΑΙΟΣ

2 comments:

  1. Φιλε ΑΚΡΑΙΕ

    Θελει πολλα κανταρια ξερεις τι για να παραδεχθει καποιος οτι ισως εσφαλλε.
    Αυτο ειναι μαγκιά.

    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

    Δεν πιστεψα ποτε οτι διαθετει προσωπικη αξιοπιστἰα και γνωριζεις τους λογους. Εσυ τον πιστεψες μαλλον διοτι εισαι αγνοτερος και καλυτερος Νεοδημοκρατης απο μενα. Το προβλημα καταληγει στο εξης: και εσυ και εγω ειμαστε Νεοδημοκρατες. Και ποναμε. Ο Σαμαρἀς ειναι Νεοδημοκρατης; Ενα μονο σχολιο: εγραφα καποτε στον φιλοξενο Γιαννιωτη οτι ο Σαμαρας στερειται και στρατηγικης και τακτικης σκεψης. Νομιζω οτι τωρα πια και μετα απο τοσα τριπλα άξελ μετά κυβισθήσεων ειναι ηλιου φαεινοτερο. Ο Σαμαρας πλεον εχει αρχισει να κανει καλλιτεχνικό πατιναζ στο γρασίδι προκειμενου να του βγεί.

    Κατι πρεπει να γινει περα απο διχαστικα προσωπα ενθεν κακειθεν ενδοπαραταξιακά, προκειμενου οι βετερανοι Νεοδημοκρατες που το 90 ηταν νεαροι και γκρεμισαν τον αυριανικό ανδρεοπαπανδρεϊσμό να επαναθροιστούν. Με απωτερο σκοπό να μην γινει η χωρα η πρωτη μεταμοντερνα σοβιετικη "δημοκρατία" με καλτσόν. Άκου Τσίπρας!

    Ζητω η Ελλάς ΑΚΡΑΙΕ!

    Τελικα αυτή θα μας ενωσει και παλι.

    Νασαι καλά και εσυ και η οικογενεια σου.

    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Νέαρχε
    Ευχαριστώ για τις ευχές και τις φιλοφρονήσεις και ανταποδίδω Δυστυχώς ο αστείος καλαματιανός θα καταφέρει να αναδείξει το Τσίπρα αυτοδύναμο. Θυμήσου το.
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή