Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τα μοσχαναθρεμμένα ορφανά του "πατερούλη" Στάλιν λυσσομανούν κατά της Χρυσής Αυγής.!

Λυτούς, δεμένους μέχρι και… μοσχαναθρεμμένους ρίχνει το καταρρέον αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, κατά της Χρυσής Αυγής. 
Στο καθεστωτικότατο Βήμα, λοιπόν, αρθρογραφεί και κάποιος Στάθης Λιβαθινός, ο οποίος δηλώνει σκηνοθέτης και κάνει δημόσια… έκκληση για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή. 
Ψάξαμε να βρούμε ποιος είναι αυτός ο αρειμάνιος «αντιφασίστας» και δεν πέσαμε έξω σ’ αυτό που από την πρώτη στιγμή... υποπτευόμαστε: "Σπούδασε σκηνοθεσία στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεάτρου της Μόσχας (1984- -1990)". Επίσης, "είναι ανιψιός του Μάνου Κατράκη" (γνωστού αρχικομμουνιστή ηθοποιού). 
Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω ολόκληρο το παραλήρημα του… μοσχαναθρεμμένου ορφανού του "πατερούλη" Στάλιν και των φρικτών Γκούλαγκ, που βολεύτηκε μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα και αρθρογραφεί στο "πρώτο βιολί" του φαύλου καθεστώτος των υπευθύνων της δυστυχίας μας:

Ενός λεπτού κραυγή…

Είμαι ένας έλληνας πολίτης. Ο πατέρας μου πολέμησε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – πέθανε πριν από δύο χρόνια, μου έλεγε πολλές ιστορίες κατά του φασισμού, οπότε τις έχω ακούσει από πολύ μικρός. Σήμερα, τώρα, η στάση μας πρέπει να είναι πέραν της πολιτικής.
Υπάρχουν κόμματα που μπορούμε να ψηφίσουμε. Η δημοκρατία μας, με τα καλά της και τα κακά της μας δίνει αυτή την πολυτέλεια. Σε όλα τα κόμματα, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι’ αυτόν τον τόπο, με τον δικό τους τρόπο, τους οποίους μπορούμε να ψηφίσουμε. Αλλά το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που έχουμε πρέπει να μας κάνει να πούμε ΟΧΙ στην άνοδο του νεοναζισμού, από αδιαφορία και καναπέ… Άλλο απογοήτευση και εγκατάλειψη και άλλο έλλειψη μνήμης.
Δάσκαλοι, μιλήστε στους μαθητές σας,

Πατέρες, μιλήστε στα παιδιά σας,

Παπάδες, μιλήστε στο ποίμνιό σας,

Πολιτικοί, μιλήστε στους ψηφοφόρους σας.

ΟΧΙ στον νεοναζισμό
Στο εφιαλτικότερο σενάριο, αν τελικά μπουν στη Βουλή, αναρωτιέμαι αν στις 7 Μαΐου θα κατέβει ένα εκατομμύριο αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, ή αν τελικά αγανακτούμε όταν θίγονται τα συμφέροντα και τα κεκτημένα μας.

Η στάση των ανθρώπων της τέχνης και του θεάτρου πρέπει να είναι κοινή, να είναι ενιαία, να είναι ενωμένη…
Πρέπει να αποτρέψουμε τώρα, έστω κι αν είναι αργά, την άνοδο του νεοναζισμού στη χώρα μας. Η σιωπή και ο φόβος είναι η χειρότερη πράξη απέναντι στην αυριανή γενιά. Ενός λεπτού κραυγή για την έλλειψη αξιοπρέπειας και για τη φθορά που θα υποστούμε. Ας περισώσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, ότι περισώζεται. Χάσαμε την οικονομία, όχι και τη μνήμη….


Απάντηση: Μαρξιστικά απόβλητα δε θα σας περάσει! Στις 6 Μαΐου ο Ελληνικός Λαός αποφασίζει και ξέρετε τι θα βγάλει. Εσείς που παριστάνετε τους "δημοκράτες" απλά αποδεχτείτε την απόφαση του. Μια απόφαση που για πρώτη φορά την βγάζει σε πείσμα σας και με τον πόλεμο σας!

2 comments:

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.ΠΛΟΥΣΙΠΟΑΙΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΑΛΟΒΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗς ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.Η ΩΡΩ ΗΡΘΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΜΟΣΧΟΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΟΙ...Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όση σχέση έχουν αυτοί οι ψυχάκηδες με την αριστερή ιδέα άλλη τόση έχει κι η χρυσή αυγή με το...Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή