Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Το δίλημμα: Μεταρρυθμιστές ή Οπισθοδρομικοί;

Από τον Ιάσωνα

Μεταρυθμιστες είναι:... 

Ολοι οσοι πιστευουν ότι η ελλαδα πρεπει να αλλαξη. 

Να απελευθερωθη από τον εσωτερικο στρατο κατοχης.
Να περιορισθη το Δημοσιο και ο κρατισμος.
Να διασωθη η αναπτυξις μεσω της ιδιωτικης πρωτοβουλιας και της επιχειρηματικορτητος των ελληνων.
Να καταργηθη το κρατος των κηφηνων που παρεμποδιζει τους δημιουργικους...
Ελληνες και τους απομυζα για να συντηρει το κηφηναριο. 

Ολοι οσοι πιστευουν ότι, το κρατος ντατα, το κρατος μπακαλης το κρατος μπουδερλλο χωρις τσατσα, το κρατος περιπτερο το κρατος ικα , το κρατος οαεδ το κρατος φωτοοπουλου ,το κρατος ανεπαγγελτων πολιτικων , αμορφωτων καθηγητων , το κρατος του ιερατειου των ΜΕΜ των μονοπωλητων της «αληθειας,» , της αποπληροφορησεως και της παραπληροφορησεως των αριστεροβολεμενων και βλαμενων, πρεπει να κατεβαση ρολα. 
Ολοι Οσοι μαχονται για να μεινη η Ελλαδα στην Ευρωπη και στο Ευρω.

Οπισθοδρομικοι είναι:... 


  • Οι κρατιστες, οι ψευτοπροοδευτικοι οι απολιθωμενοι με τον κρατισμο και τον σοσιαλισμο της βανιλιας… των καπη των επιδοματων του οαεδ ..των δωρεαν προφυλακτικων που τα πληρωνουν τα κοροιδα του ιδιωτικου τομεα. 
  • Οι νοσταλγικοι εραστες του Σταλιν, τα μολυβενια στρατιωτα κια του ΠΑΜΕ που κλεινουν τα λιμανια τους δρομους, τα ξενοχοδοχεια για να γινουμε Βορεια Κορεα μαζι τους αφελεις ελληναραδες, που εχουν ασπασθη χωρις να το συνειδητοποιουν την ιδεολογια της αριστερας και διαφερουν απο τους αριστεροτραφεις μονο στην σημαια. 
Η Εικονα των Υποψηφιων

Σαμαρας: Εγωπαθης, Αλαζων, Ασταθης, Θεατρικος , Λαικιστης ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ μειωμενης κρισεως.  Δικαίως θεωρειται ως ο ...Ανδρεας Παπανδρεου της ΝΔ. 



Βενιζελος: Ικανος, Ευφυης, Οξυδερκης, Διαπραγματευτικος. Όμως η βασις των συκλλογισμων του είναι πληρως εσφαλμενη (Σοσιαλισμος και Κρατισμος!!!) Αν δεν αναιρεση αυτή την βασι είναι καταδικασμενος σε πληρη αποτυχια. Θα μπορουσε να ηταν ο Γεωργιος Παπανδρεου της Ενωσεως Κεντρου.. 


Καμμενος: Ο Τσιπρας της ΝΔ. Δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι του πλην των κυριολεκτικως ανεγκεφαλων που τον ακολουθουν. Ισως στο μελλον βελτιωθη στην αριθμητικη και στην προσθεσι... Θα μπορουσε να πωλει βιβλια του λιακοπουλου για τα ελοχιμα χρουβιμε ενωχιμ κλπ.. 


Κατσελη: Ο Τσιπρας του ΠΑΣΟΚ. Θα μπορουσε να κανη παρεα με την κα Παπαρηγα. Ιδιως για την οργανωσι απεργιων στα λιμανια με τα μολυβενια στρατιωτακια του ΠΑΜΕ.


Τσιπρας: Ο ανθρωπος που ντρεπεται να δη τον εαυτο του σε καθρεπτη διοτι τον πιανουν τα γελια από τις ασυναρτησιες που εκφερει. Τον ψηφιζουν νεοπλουτοι, κακομαθημενα πλουσιοπαιδα και αλλοι με διαταραγμενες προσωπικοτες που χρηζουν ψυχιατρικης αγωγης και παρακολουθησεως.. Ο ψυχιατρος των εκλογων θα μας αναλυση το παραφυσιν Τσιπροειδες φαινομενο... 


Παπαρηγα: Σταλινικο Γραμμοφωνο. Στερειται παντελως κριτικης ικανοτητος και εκτελεσεως λογικων συνειρμων. Ο εγκεφαλος της εχει ατροφησει πληρως, όπως ολων των κουκουεδων λογω ιδεοληψιας και πιστεως στα ιερα κειμενα του Σταλινισμου-Λενινινσμου.
________________
Αγαπητοι Αναγνωστες παρακαλω επιτρεψτε μου να το αναλυσω ... 

Επειδη ως γνωστον, η πιστις απαγορευει την λογικη σκεψι, οι κουκουεδες μας δεν μπορουν να σκεφθουν πια. Απλα γραμμοφωνιζουν και παπαγαλιζουν. Θεωρουν την διεστραμμενη ιδεολογια τους ως ιεραποστολικη διακονια σε αμαρτωλους που ή θα μας σωσουν δια της βιας ἠ θα μας καψουν.! Αλλως είναι ετοιμοι να μας ταισουν δια της βιας περιττωματα επειδη πιστεουν ότι αυτά που τα τρωνε οι ιδιοι, είναι ...νοστιμα.!

Μνηνειωδης η δηλωσις της κα Παπαρηγα στις 29/04 2012..

Ερωτησις:-- Α. ΓΚΙΟΚΑΣ (Βήμα FM): Πολλοί κατηγορούν το ΚΚΕ ότι επιδιώκει την ακυβερνησία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

-- ...Αλλά λέμε και του λαού: Με την ευκαιρία, για σκέψου. Μπορεί κάποια στιγμή να φτάσουν τα πράγματα - αφού δε θα είναι η 7 του Μάη, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα, ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στις 7 του Μάη - σκέψου ότι μπορεί να έρθει η στιγμή που πραγματικά η άρχουσα τάξη της χώρας μας δε θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, θα έχουν όλα της τα σενάρια καεί.

Βεβαίως, εκείνη τη στιγμή διαμορφώνεται ένα κενό. Θα έλεγα ένα θαυμάσιο κενό που ελπίζουμε ο λαός να πάει να το καλύψει με τη δική του εξουσία. Και τότε θα κριθεί και η ικανότητα του ΚΚΕ να συνειδητοποιήσει την ανάγκη εκείνης της στιγμής ... Γιατί πρέπει, δηλαδή, ο λαός να φοβάται την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, όταν η λαϊκή πλειοψηφία έχει κάψει όλα τα σενάρια και τα όπλα του αντίπαλου;
(Ριζοσπάστης).



Καρατζαφερης: Βαθμιαιως εξελιχθη σε Δον Κιχωτη.... επιεικως «κωλοτουμπας». Τωρα διατυπωνει την εξωγηινη θεωρια ότι "υνελαβε" σχεδιο διαμελισμου της Ελλαδος εξ ου και η αποχωρησι του από την συγκυβερνησι, ενώ είναι ηδη ετοιμος να συγκυβερνηση εκ νεου.. 


Μανος: Ικανοτατος, ευφυης Αξιος Χρησιμοτατος. Δυστυχως συνεργαζεται με το κομμα των ομοφυλοφιλων την φιλελευθερη συμμαχια της οποιας ο εκπροσωπος είναι γνωστος εμετικος ανωμαλος οχετος βοθρολυμματων. Εν πασει περιπτωσει όμως θα ηταν προς οφελος της Ελλαδος αν Μανος χρησιμοποιηθη στην νεα διακυβερνησι με ευρωπαικο προσανατολισμο. Ειναι ο θεμελιωτης της πρακτικης λογικης και των μεταρρυθμισεων στην Ελλαδα. 


Ντορα: Αργησε να εγκαταλειψη την ατολμη ψοφοδεη μετα-καραμανλικη ΝΔ. Εδειξε τολμη και αποφασιστικοτητα όταν επελεξε να υποστηριξη τις μεταρρυθμίσεις του μνημονιου με αποτελεσμα να διαγραφη από τον κλοουν της Καλαματας… Η συμμετοχη της στη νεα βουλη θα βοηθηση ουσιαστικα τις μεταρρυθμίσεις. 


Θανος Τζημερος: Ένα νέο προσωπο στο πολιτικο προσκηνιο. Αυτοδημιουργητος επαγγελματιας που υποστηριζει την απελευθερωσι της Ελλαδος από τον εσωτερικο στρατο κατοχης των κρατιστων και πασης φυσεως κρατικοδιαιτων. Ελπιδοφορος η συμμετοχη του για το παρον και το μελλον. 


ΑΝΤΑΡΣΙΑ:  Με τα δικα τους λογια ...αυτοπεριγραφονται.! "Οσο πιο ψηλα ανεβαινει η μαιμου, τοσο πιο πολύ φαινεται ο κωλος της" Ειναι το κομμα του κου Δελαστικ που τον παρουσιαζουν τα καναλια ως αμεροληπτο δημοσιογραφο κυρους ενώ είναι φανατικος εραστης των γκουλαγκ του σταλινικου μεσαιωνα και της επαναστατικης αριστερας.. .."Δερνω, καιω, καταστρεφω, βανδαλιζω, Λερωνω, Απαξιωνω.! Ετσι αποδεικνυω την υπαρξι μου.." (ΠΡΙΝ)

1 comments:

  1. Σαμαρας: "ο Ανδρεας Παπνδρεου της ΝΔ".
    +1000 κ. Ιάσωνα.

    Με μια διαφορά: ο γνωστος ολετηρ
    ηξερε στο ακεραιο τι συνεφερε στο ΠΑΣΟΚ. Ο "Αντρεας της Δεξιάς" ούτε αυτο δεν γνωριζει. Εν αλλοις λογοις εκτος απο λαϊκιστης παραμενει και βλαξ! Αυριο θα γινει το τελευταιο καδρο στην αιθουσα με τα καδρα αρχηγων της ΝΔ. Καληνυχτα Αντωνακη. Καληνυχτα ΝΔ. R.I.P. Both Παμε γιάλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή