Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πόσο άραγε ευθύνονται οι νταήδες και πόσο οι κλέφτες και οι υποκριτές;Ι

Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία αντέδρασε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο καταδικάζοντας δικαίως την επίθεση του εκπροσώπου της Χ.Α.
Ακόμα ποιο απίστευτη είναι η άμεση παρέμβαση της κας εισαγγελέως μετά από τηλεφώνημα του δημοσιογράφου κ. Δελατόλα!!!
Όλοι έσπευσαν να καταδικάσουν και να ρίξουν το ανάθεμα όχι τόσο στην πράξη (γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που θα άρχιζαν την Κανελλη στις φάπες από αυτούς που... φωνάζουνε άπλα συγκρατούνται) αλλά στην "ναζιστική ιδεολογία".
Στην προσπάθεια όμως αυτή και με δεδομένη την δεξιά ανάγκη ψηφοθηρίας και την αριστερή μπουρδολογία που ανεχόμαστε χρόνια......ξεπέρασαν κάθε όριο προσβάλλοντας όσους Έλληνες ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα και που σε καμία περίπτωση δε μπορούν να θεωρηθούν νεοναζί.
Ως συνήθως η αυτοκριτική των υπευθύνων υπήρξε ανύπαρκτη και το βάρος έπεσε στα σταλινικά ψεύδη και στον γελοίο καθωσπρεπισμό της κεντροδεξιάς που επέτρεψε για δεκαετίες την ιδεολογική υπεροχή των πετροβολισμών, των μολότοφ και τον ξυλοδαρμό δασκάλων και εργαζομένων που δε συμφωνούσαν με τις "αγωνιστικές" κινητοποιήσεις της αριστεράντζας.
Το τι ακούσαμε από χθες δεν λέγεται......
Πυρ ομαδόν από τους διάφορους δημοσιογράφους που βρήκαν ευκαιρία να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, να προπαγανδίσουν ακόμα μια φορά τις "δημοκρατικές" ιδέες τους και φυσικά να κάνουν νούμερα τηλεθέασης.
Είναι να απορεί κανείς πως ξοδεύεται τόσος τηλεοπτικός χρόνος για ένα γεγονός που απλά θα μπορούσε να καταδικαστεί και ούτε ένα λεπτό για να καταδικαστούν όλοι αυτοί που όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα τόσα χρόνια για να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα άλλα αντιθέτως έδωσαν και δίνουν ασυλία σε αντίστοιχες και χειρότερες περιπτώσεις βίας.
Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό.
Και είναι ρητορικό γιατί η απάντηση είναι γνωστή σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.
Η σταλινική αριστερά μαζί με την αριστερά του σαλονιού της ψευτοκουλτούρας και το σοσιαλο-ληστρικο ΠΑΣΟΚ έμειναν ελεύθεροι οι μεν να καταλάβουν τα ΑΕΙ πλασάροντας το παραμύθι της πτώσης της δικτατορίας λόγω Πολυτεχνείου ενώ οι δε αφέθηκαν να ληστεύουν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και τα δημόσια ταμεία.
Και αφέθηκαν υπ ευθύνη της δεξιάς παράταξης που απο-ιδεολογικοποιήθηκε για να ταιριάξει στις προτιμήσεις των αφεντικών αλλά και από την ύπαρξη ενοχικών και φοβικών συνδρόμων.
Όταν "πέθανε" ο όρος λαϊκή δεξιά και εμφανίστηκε το "κεντροδεξιά" πέθανε και η ιδεολογία.
Άλλωστε η εξασφαλισμένη εναλλαγή της εξουσίας έκανε την δεξιά σε καμία περίπτωση να μην θέλει να συγκρουστεί με τους "κεντρώους" ψηφοφόρους.
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο η μεγάλη πλειοψηφία της δεξιάς παράταξης να μην αρθρώνει κανένα ιδεολογικό λόγο παρά μόνο λόγο διαχειριστικό και λόγο πολιτικό που πλέον όμως "κουτουλάει" με το δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ.
Αποτέλεσμα η υπεράσπιση της δημοκρατίας έμεινε στην κομουνίστρια της Εκάλης και η υπεράσπιση της πατρίδας στον νταή Κασιδιάρη.
Άραγε φταίει ο Κασιδιάρης; Μήπως φταίνε όσοι τον ψήφισαν;
Σαφώς και όχι.
Φταίνε οι κεντροδεξιοί διαχειριστές που προτίμησαν την ....κουτάλα παρά την μάχη.
Και φταίνε γιατί έφτασαν ένα κόσμο στο να μην έχει άλλες επιλογές.
Που ήταν όλοι αυτοί όταν οι "δημοκράτες" έκαιγαν και έσπαγαν τα πανεπιστήμια και τα μετέτρεπαν ακόμα και σε χώρους εμπορίας ναρκωτικών;
Όταν τα χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια για να καταστρέφουν την Αθήνα;
Τους πήρε σχεδόν 40 χρόνια για να καταλάβουν ότι το άσυλο είναι μια ΑΝΟΗΣΙΑ.
Που σε πραγματικά δημοκρατικά κράτη δεν έχει λόγο ύπαρξης πόσο μάλλον στην ανάπηρη Ελληνική δημοκρατία όπου τα ακροαριστερά περιθωριακά στοιχεία δρουν ανεξέλεγκτα.
Που ήταν οι "πατριωτάρες" δεξιοί όταν οι ψευτοδημοκράτες του ΚΚΕ σήκωναν τα σφυροδρέπανα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης,όταν 30 και 40 άτομα έκλειναν λιμάνια,αεροδρόμια και ότι άλλο γούσταραν στο όνομα άραγε ποιου;
Που ήταν οι νόμοι τότε;
Που είναι οι δημοκράτες όταν παιδιά των ΠασοκοΣυριζαίων βουλευτών λήστευαν τράπεζες και συλλαμβάνονταν σε γιάφκες με τους πατεράδες μάλιστα να δηλώνουν και περήφανοι από πάνω!!!!!
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισαν από κοινού το νόμο που θέλει να γίνεται κατάσχεση για χρέη άνω των 3.000 ευρώ!!!!!. Ποιων πολιτικών, Ποιων καναλαρχών, Ποιων μεγαλοεκδοτών βρε κλέφτες έχετε κατασχέσει την περιουσία και θέλετε να βάλετε χέρι για 3.000 ευρώ τα σπίτια πολιτών;
Σας έπιασε τώρα ο πόνος;
Και άκουσα πολλάκις ότι η ΧΑ προσπαθεί να αποκαταστήσει το κράτος....
Μα δεν υπάρχει κράτος κύριοι.
Ένα κράτος έχει Σύνταγμα που το κουρελιάσατε... Έχει νόμους που τους ψηφίζεται καθώς σας βολεύει... Έχει στρατό που τον μετατρέψατε σε δημόσιους υπαλλήλους για να αρπάζεται τις μίζες....
Έχει σύνορα που τα καταντήσατε διάτρητα.... Έχει θρησκεία που την κυνηγήσατε.... Έχει παιδεία που από Εθνική την καταστήσατε προπαγανδιστικό όργανο των ανθελλήνων... Έχει σώματα ασφαλείας που προστατεύουν τον πολίτη και τα μετατρέψατε σε προστάτες των βολεμένων πολιτικών και των κάθε λογής πληρωμένων δημοσιογραφίσκων και όχι μόνο... Έχει υγεία που αφού και εκεί φάγατε από προμήθειες και διορίσατε την εγκαταλείψατε αφήνοντας το λαό να πεθαίνει.
Που είναι λοιπόν το κράτος;
Και αν μετά από αυτά υποστηρίζεται ότι υπάρχει κράτος φταίει η όποια ΧΑ ή εσείς όλοι;
Το χειρότερο από όλα είναι πως δεν υπάρχει καν ίχνος αυτοκριτικής και αντί να κοιταχτήτε στον καθρέφτη οι αναλύσεις φτάνουν και σε σημεία προσβολής 500.000 Ελλήνων που για διάφορους λόγους έδωσαν στη ΧΑ την ψήφο τους.
Και ποιος άραγε είναι εκείνος ο.....αναμάρτητος και από ποιον χώρο που θα κρίνει ποια ψήφος είναι σωστή και ποια όχι.
Μήπως ο κ. Ευαγγελάτος ο 2 φορές διαγραμμενος από την ΕΣΗΕΑ για παραποίηση σε ρεπορτάζ που δε δίστασε να βγάλει ζωντανά σε παράθυρο τον Ρουμάνο εγκληματία Σορίν Ματέι για να κάνει νουμεράκια;
Μήπως ο κ. Καραμέρος που από την αφάνεια "έτρεξε" κι αυτός μπας και "τσιμπήσει" λίγη δημοσιότητα δηλώνοντας πως "Ντρέπομαι που κοντά 500.000 άνθρωποι πήγαν από την αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου στην αγκαλιά του Μιχαλολιάκου…».
Δήλωση όχι για μπουνιές αλλά και κλωτσιές αφού ο δημοσιογραφίσκος θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ πως μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισαν ΧΑ είναι είτε κλέφτες είτε τραμπούκοι.
Εγώ έχω μάθει ότι η ψήφος είναι ιερή οπουδήποτε και αν πηγαίνει και οι διαφωνίες υπάρχουν σε πολιτικό-ιδεολογικό επίπεδό.
Και όλα εκκινούν και τελειώνουν σε αυτό ακριβώς το σημείο αφού το δεύτερο συνθετικό έχει εξαφανισθεί εδώ και δεκαετίες από τη δεξιά λογική.
Όσα συμβαίνουν και όσα ίσως συμβούν έχουν και θα έχουν θύτη που μπορούμε άλλοι να καταδικάζουμε και άλλοι να επικροτούμε κυρίως όμως είχαν και έχουν ηθικούς αυτουργούς και αυτοί πάντα είναι στο απυρόβλητο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου