Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα ίδια Παντελάκη μου... Ok κύριε Καμμένε, το εμπεδώσαμε. Δεν συνεργάζεσαι με Pasok & ΝΔ.!


Έλεος Πάνο μου. 
Μας το 'πες, μας το ξανάπες, μας το ματα-ξανάπες και ακόμη δεν κατάλαβες ότι μας κούρασες.
Όπου βρεθείς, κι' όπου σταθείς διαλαλείς την "πολιτική" σου πραμάτεια δίκην ...απειλής, ότι ΔΕΝ πρόκειται να συνεργασθείς ούτε με τον Βενιζέλο, αλλά ούτε και με τον Σαμαρά.! Ok, το εμπεδώσαμε για τα καλά. Καιρός να αλλάξεις κασέτα.
Το Ελληνικό αίμα ρέει άφθονο από τις απανωτές εγκληματικές πράξεις των λαθροφερμάτων κι' εσύ αντιγράφοντας τον Σύριζα...
τυρβάζεις περί των ιδίων, αλλά και περί άλλων.
Μούγκα για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία. Κολλήσαμε στα διλήμματα του λαϊκισμού (μνημόνιο ή μη - ευρώ ή δραχμή) και πάει λέγοντας.
Αφού δεν πρόκειται να μας ...σώσεις, τί το θές το παραμύθι; Εκτός και αν θεωρείς ότι σε έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα των ...Εθνοσωτήρων.!
Περιφέρεσαι (μπέχο) ανά την Ελλάδα και από τις Σέρρες όπου βρέθηκες τελευταία, μάς πέταξες ξανά στη μάπα το χιλιοειπωμένο λογύδριο... 

"Δεν πρόκειται να συνεργασθώ μ' αυτούς που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια, μ' αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στην τρόικα και που οδήγησαν τους Έλληνες στην αγχόνη, προειδοποιούμε πως δεν πρόκειται να  γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά" 

Τί να σου πω ρε "επαναστάτη", ανατρίχιασα.!!! 
Ξέρεις όμως, πόσες πτέρυγες φυλακών πρέπει να κατασκευάσεις προκειμένου να υλοποιήσεις την ...απειλή σου και να φιλοξενήσεις όλους τους κατά καιρούς κυνοβουλευτικούς ομόσταυλούς σου; Μόνο πρόσεχε, μήπως κατά λάθος δηλαδή, βρεθείς κι' εσύ μέσα, διότι είκοσι χρόνια πολιτικής ασυλίας κάτω από την γαλάζια ομπρέλα την οποία καθημερινά ξεσκίζεις και με κέρδη δεκάδων δισεκατομμυρίων από το "αθώο" και πράσινο Σημιτικό χρηματιστήριο, λογικά, δεν θα μπορεί να είσαι και τόσο άμοιρος ευθυνών.
Τα λέω καλά Πάνο μου;
Κατά τα άλλα, χέστηκα με ποιόν θα συνεργασθείς και με ποιόν όχι. Εδώ καράβια χάνονται, παλιόβαρκες που πάτε;

gianniotis

2 comments:

  1. Γιαννιώτη πάντα εύστοχο το σχόλιό σου. Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο χρηματιστήριο όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά έχασε και 1 δις... τόσα χρόνια υπό την γαλάζια ομπρέλα, όπως πχ το 1999 που πρώτος κατήγγειλε τα υποβρύχια που γέρνουν, με ταυτόχρονη κατάθεση στον Εισαγγελέα των απαραίτητων εγγράφων, φώναζε για τα σκάνδαλα, που τώρα και λίγα χρόνια πριν εμείς ακούσαμε, Βατοπέδι, Siemens, Χρηματιστήριο, Εξοπλιστικά, και δεν ξέρω κι εγώ πόσα άλλα, και με κάτι που βγαίνει τώρα καινούργιο, θα καταλάβετε την διαφορά των Αννέλ από τους υπόλοιπους, γιατί όντως υπολογίζουμε την κοινωνία, όπως αναφέρεται στην ιδρυτική διακύρηξη, για την συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή