Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Προς τα ευτελή ...γενόσημα της ανθρώπινης υπόστασης

Δείτε εδώ (αριστερά) την ανδροπρεπή και σεξουαλικώς διεστραμμένη λεσβία αθλήτρια της Γερμανίας που τολμάει να μιλάει και για τους Έλληνες.!
"Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά", τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι: "Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό"

Αυτές τις αθλήτριες όμως κύριε σύζυγε της Ντόρας, και προοδευτικέ σοβαρογελοίε Κουβέλη, δεν τις έθεσαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ούτε μίλησε κανείς για ρατσιστικά σχόλια.!
Μέχρι τώρα ούτε λέξη για τα απαράδεκτα ρατσιστικά σχόλια των βαρβάρων αθλητριών της Γερμανίας και της Αγγλίας από τους Κούβελους και Κουβέληδες.!
Να σας το πω πιο απλά για να το καταλάβετε;
Είστε απλά κάποια τιποτένια ασπόνδυλα και ευτελή γενόσημα της ανθρώπινης υπόστασης.
Δείτε κι' εδώ (δεξιά) τις γλοιώδεις φάτσες των σύγχρονων εφιαλτών που ενώ τα έφαγαν παρέα με τους Πάγκαλους, τους Χριστοφοράκους, το κακό συναπάντημα και τους λοιπούς ντόπιους και ξένους νταβατζήδες επί σειρά ετών, έχουν το θράσος και στην κυριολεξία τολμάνε να αποκλείουν τις υπερήφανες αθλήτριές μας που μας κάνουν μόνο Εθνικά υπερήφανους, σε αντίθεση με αυτά τα εικονιζόμενα ζόμπι που θα έπρεπε προ πολλού να βρίσκονται στη φυλακή, κι' όμως το απύθμενο θράσος και η περισσή υποκρισία τους, τους επιτρέπει να μιλάνε ΚΑΙ για Ολυμπιακά ιδεώδη.
Για ποιά ιδεώδη μιλάτε ρε ιστορικώς καθυστερημένα γενόσημα της ανθρώπινης ...συνομοταξίας; 
Οι Ολυμπιακοί αγώνες γεννήθηκαν στην Αρχαία Ελλάδα (αν την έχετε ακουστά) και ΜόΝΟ Έλληνες είχαν δικαίωμα συμμετοχής σ' αυτούς. Ούτε βάρβαροι, αλλά ούτε και αράπηδες.
Θα με πείτε κι' εμένα ρατσιστή;
Εεεε τότε, πάρτε φόρα και ...αποκλείστε με.!

g-yp


ΥΓ:
Ψάξαμε το θέμα, αλλά πουθενά δεν βρήκαμε κάποιον που να έχει "φωτογραφήσει" το tweet. Πιθανόν να πρόλαβε να το ...κατεβάσει
Κρατάμε ωστόσο μια επιφύλαξη, αλλά τίποτα δεν μπορεί να γραφεί τυχαία και από συγκεκριμένα "επώνυμα" πρόσωπα. Ωστόσο, ο λογαριασμός που διατηρούσε η σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο αυτό έκλεισε. Τυχαίο;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου