Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Στο Ιράν οι ληστές πάνε στην κρεμάλα. - Στην Ελλάδα κυκλοφορούν ελεύθεροι.!

Στην Ελλάδα του Μνημονίου και του… αντιρατσισμού, οι διάφοροι κακοποιοί κλέφτες, ληστές κ.λπ., οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι "κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες", προερχόμενοι ως επί το πλείστον από μουσουλμανικές χώρες, ουσιαστικά δεν τιμωρούνται (αν και όταν συλλαμβάνονται…), και στην περίπτωση που φυλακιστούν σύντομα αποφυλακίζονται με… όρους.

Τι γίνεται, όμως, σε ανάλογες περιπτώσεις στις πατρίδες τους; Για να δούμε τι... έγινε αυτές τις ημέρες στο Ιράν. 

Δύο ληστές, λοιπόν, ένας 20χρονος κι ένας 23χρονος, που συνελήφθησαν για ληστεία στο δρόμο εις βάρος περαστικού, με την απειλή στιλέτου, κρεμάστηκαν δημοσίως σε κατοικημένο δρόμο της Τεχεράνης, επί τη παρουσία εκατό περίπου ατόμων. 
Επίσης, οι δύο συνεργοί τους, που οδηγούσαν τις μοτοσυκλέτες, τιμωρήθηκαν με 10 χρόνια φυλάκιση, 74 μαστιγώματα έκαστος και εξορία από την Τεχεράνη.

Οι δράστες στάθηκαν άτυχοι, καθώς το βίντεο με το γεγονός κυκλοφόρησε στο YouTube. Η σύλληψη των δραστών ανακοινώθηκε λίγο αργότερα. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισαν ήταν στα πλαίσια της ισλαμικής "moharebeh" (που σημαίνει "πόλεμος κατά του Θεού") και περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ένοπλες επιθέσεις, βιασμούς, φόνους, κατασκοπεία και υπονόμευση της δημόσιας ασφάλειας. Μέσα σ’ έναν μήνα είχε ολοκληρωθεί η δίκη τους (συμπεριλαμβανομένων και των εφέσεων) και εκτελέστηκε η δικαστική απόφαση. Ανάλογη αντιμετώπιση υπάρχει και τις υπόλοιπες μουσουλμανικές χώρες.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η Ελλάδα μας, των "συμπαραστατών", των "αλληλέγγυων" και της πλήρους ατιμωρησίας είναι πραγματικός παράδεισος για τέτοιους εγκληματίες;

ethnikismos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου