Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το Ισλάμ! (αποκαλύψεις - σοκ)

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τα εκατομμύρια μουσουλμάνων αλλοδαπών που ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως κατοικούν νόμιμα και παράνομα τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη. Πόσα γνωρίζουμε όμως για το Ισλάμ; Πόσα γνωρίζουμε για τη θρησκεία που υπαγορεύει τη συμπεριφορά των Μουσουλμάνων; Ας δούμε τι θα έκανε ο Μωάμεθ - και κατ' επέκταση - κάθε πιστός Μουσουλμάνος στις παρακάτω περιπτώσεις.. http://quran.com/

 • Θα έκανε σεξ με 9χρονο κορίτσι;
- NAI. Hadith, Book 008, Number 3310: Η Αϊσα αναφέρει ότι ο Απόστολος του Αλλάχ την παντρεύτηκε όταν ήταν 6 ετών και την πήρε στο σπίτι του όταν έγινε 9 ετών.
 • Θα συνηγορούσε σε αποκεφαλισμό;
ΝΑΙ. Qur'an 008.012 : "..Θα εμποτίσω τρόμο τις καρδιές των άπιστων: θα κόψω τα κεφάλια από τους λαιμούς τους και θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους"
 • Θα απαιτούσε από τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους;
ΝΑΙ. Εδώ βλέπουμε πως οι πιστές γυναίκες θα πρέπει να έχουν το βλέμμα χαμηλά και να... φρουρούν την σεμνότητα τους, ότι δε θα πρέπει να δείχνουν την ομορφιά τους και τα στολίδια τους. Ότι θα πρέπει να τραβούν τα πέπλα τους πάνω από τον κόρφο τους.

Και εδώ έχουμε το εξής φαιδρό.. Aπαγορεύεται να δείχνουν την ομορφιά τους σε όλους , εκτός από το σύζυγο τους, τον πατέρα τους, τον πεθερό τους, τους γιους τους, τους γιους του συζύγου τους, τους γιους των αδερφών τους ή στις γυναίκες τους, ή στους σκλάβους που έχουν στο δεξί τους χέρι, ή στους ευνούχους, ή σε μικρά παιδιά που δεν έχουν αίσθηση της ντροπής του φύλου. Επίσης δε θα πρέπει οι γυναίκες να χτυπάνε τα πόδια τους ώστε να τραβούν την προσοχή στα κρυμμένα στολίδια τους.

(βλ.επίσης: Qur'an (24:31), Qur'an (33:59), Qur'an (24:31), Bukhari (6:321), Bukhari (60:282), Abu Dawud (2:641), Bukhari (52:250) )
 • Θα γινόταν φίλος με χριστιανούς και εβραίους;
ΟΧΙ. Στο Κοράνι βλέπουμε γενικά πως όποιος δεν πιστεύει στον Μωάμεθ δεν είναι παρά καύσιμο για τις φλόγες της Κόλασης και πως ο Αλλάχ θα καταραστεί τους αλλόπιστους. Οι Μουσουλμάνοι θα διασκεδάζουν κοιτώντας υποτιμητικά τους μη-Μουσουλμάνους στην Κόλαση και θα τους κοροϊδεύουν καθώς θα βασανίζονται.

Qur'an (3:85) -"Και όποιος επιθυμεί άλλη θρησκεία από το Ισλάμ ,δε θα του γίνεται αποδεκτό, και θα είναι από εδώ και πέρα ένας από τους χαμένους."

Και κάτι ακόμη που αξίζει να αναφέρουμε: Qur'an (3:10) - "Δείξε μας το σωστό μονοπάτι, το μονοπάτι αυτών που εσύ έχεις προτιμήσει. Όχι το μονοπάτι αυτών που έχουν κερδίσει το θυμό σου, ή αυτών που έχουν χαθεί."

Αυτή είναι μια προσευχή που οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να επαναλαμβάνουν κάθε μέρα. Το "αυτών που έχουν κερδίσει το θυμό σου" αναφέρεται ειδικά στους Εβραίους και το "αυτών που έχουν χαθεί" αναφέρεται στους Χριστιανούς. (βλ. Bukhari (12:749) ).

Από το Hadith βλέπουμε ότι οι συγγενείς κάποιου δε θα πρέπει να γίνονται φίλοι εάν δεν είναι Μουσουλμάνοι.

Abu Dawud (41:4815) - "Ο Προφήτης είπε: Ένας άντρας ακολουθεί τη θρησκεία του φίλου του. Έτσι κάθε ένας θα πρέπει να σκέφτεται σοβαρά ποιόν κάνει φίλο του."

Abu Dawud (41:4832) – Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε: "Μην κάνετε παρέα με κανέναν παρά με πιστό και μην αφήνετε κανέναν να φάει την τροφή σας παρά αυτόν που είναι ευσεβής"

Ishaq 262 - "Μερικοί Μουσουλμάνοι παρέμειναν φίλοι με τους Εβραίους,, έτσι ο Αλλάχ έστειλε ένα Κοράνι, που τους απαγόρευε να κάνουν φίλους τους Εβραίους. Από τα στόματα τους το μίσος είχε ήδη δείξει το πρόσωπο τους και αυτά που κρύβουν είναι χειρότερα."

Ishaq 252 – Εδώ βλέπουμε την ιστορία ενός νέου άντρα ο οποίος προσυλητίζεται στο Ισλάμ έχοντας ακούσει το Μωάμεθ να μιλάει. Τότε λέει στον ίδιο του τον πατέρα ότι δε θέλει να τον ξέρει πλέον επειδή: "Έγινα Μουσουλμάνος και ακολουθώ την θρησκεία του Μωάμεθ." (Για να διατηρήσει τη σχέση του με το γιο του, προσυλητίζεται και ο πατέρας).

Αυτό είναι ένα σημαντικό κείμενο καθώς εδραιώνει πως η αρχή της αποφυγής σχέσεων με μη Μουσουλμάνους είναι πως αυτοί είναι άπιστοι, και δεν έχει να κάνει με τη σχέση τους προς τους Μουσουλμάνους.

(βλ.επίσης Bukhari (59:572), Muslim (1:417), Qur'an (5:51), Qur'an (5:80), Qur'an (3:28), Qur'an (3:118), Qur'an (7:44), ( 22:19-22, Qur'an (1:5-7), Qur'an (9:23), Qur'an (53:29) )
 • Θα δίδασκε την αγάπη σε ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκείας;
ΟΧΙ. Qur'an και Hadith 009.030 " Οι Εβραίοι αποκαλούν 'Uzair/Ezra το γιο του Αλλάχ και οι Χριστιανοί αποκαλούν Χριστό/Μεσσία το γιο του Αλλάχ. Αυτά λέγονται από το στόμα τους αλλά μιμούνται αυτά που οι παλιοί άπιστοι συνήθιζαν να λένε. Η κατάρα του Αλλάχ πάνω τους (είθε ο Αλλάχ να τους καταστρέψει): πόσο έχουν πλανηθεί μακριά από την Αλήθεια!"
 • Θα είχε σκλάβους; 
 • Θα κρατούσε γυναίκες ως σκλάβες του σεξ;
 • Θα αιχμαλώτιζε γυναίκα και θα τη βίαζε; 
 • Θα ενθάρρυνε το βιασμό γυναικών παρουσία του άντρα τους;
ΝΑΙ. Μακράν από το να αγνοεί ή να καταδικάζει τη δουλεία, το Ισλάμ συναινεί υπέρ αυτού του απάνθρωπου θεσμού όσο καμία άλλη θρησκεία.

Οι Μουσουλμάνοι ενθαρύνονται να ζουν με τον τρόπο που ζούσε ο Μωάμεθ, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων και δουλέμπορος. Αιχμαλώτιζε σκλάβους στη μάχη. Έκανε σεξ με σκλάβους. Και διέταζε τους άντρες του να κάνουν το ίδιο. Το Κοράνι αφιερώνει περισσότερους στίχους στο να καταστήσει σίγουρο ότι οι Μουσουλμάνοι άντρες θα γνωρίζουν ότι μπορούν να κρατούν γυναίκες ως σκλάβες του σεξ παρά στο να τους λέει να προσεύχονται πέντε φορές τη μέρα.

Από το Hadith διαβάζουμε:

Bukhari (80:753) - "Ο Προφήτης είπε: 'Ο σκλάβος που ελευθερώθηκε ανήκει στους ανθρώπους που τον ελευθέρωσαν.'"

Bukhari (52:255) - Ο σκλάβος που αποδέχεται το Ισλάμ και συνεχίζει να υπηρετεί τον Μουσουλμάνο αφέντη του θα λάβει διπλή ανταμοιβή στον παράδεισο.

Bukhari (41.598) - Οι σκλάβοι είναι περιουσία. Δε μπορούν να ελευθερωθούν εάν ο ιδιοκτήτης τους έχει χρέη, παρά χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή του χρέους.

Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller) (o9.13) - Σύμφωνα με το νόμο της Σαρία, όταν ένα παιδί ή μια γυναίκα αιχμαλωτίζεται από Μουσουλμάνους, γίνονται σκλάβοι από το γεγονός της αιχμαλωσίας τους. Ο γάμος μιας αιχμάλωτης γυναίκας ακυρώνεται άμεσα.

Bukhari (62:137) - Εδώ γίνεται αναφορά σε κάποιες γυναίκες οι οποίες έγιναν σκλάβες αφού οι σύζυγοι και οι πατέρες τους σκοτώθηκαν σε μάχη με τους άντρες του Μωάμεθ. Οι γυναίκες αυτές βιάστηκαν με τη συγκατάθεση του Μωάμεθ.

Bukhari (34:432) - Άλλη μια αναφορά από γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και βιάστηκαν με την έγκριση του Μωάμεθ. Σε αυτή την περίπτωση είναι ολοφάνερο πως οι Μουσουλμάνοι έχουν την πρόθεση να πουλήσουν τις γυναίκες αφού τις βιάσουν επειδή ανησυχούν μήπως τις αφήσουν έγγυες. Επίσης ο Μωάμεθ ερωτάται από τους άντρες του εάν μπορούν να έχουν διακεκομένη συνουσία.

Abu Dawud (2150) - "Ο Απόστολος του Αλλάχ, έστειλε στρατιωτική αποστολή στο Awtas λόγω της μάχης του Hunain. Συνάντησαν τον εχθρό τους και πολέμησαν εναντίον του. Νίκησαν και τους αιχμαλώτισαν όλους. Μερικοί από τους συντρόφους του Αποστόλου του Αλλάχ ήταν απρόθυμοι να συνουσιαστούν με τις γυναίκες αιχμαλώτους παρουσία των αντρών τους που ήταν άπιστοι. Έτσι ο Αλλάχ ο Ύψιστος, έστειλε τον στίχο του Κορανίου: (Qur'an 4:24) 'Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες σε σας που σώζετε τους αιχμαλώτους εκείνους που το δεξί σας χέρι κατέχει.' "
Όχι μόνο δίνει ο Αλλάχ την άδεια να αιχμαλωτίζονται και να βιάζονται οι γυναίκες, αλλά το επιτρέπει να συμβεί παρουσία των συζύγων τους.

(βλ. επίσης: Qur'an (33:50), Qur'an (23:5-6), Qur'an (70:29-30), Qur'an (4:24), Qur'an (8:69), Qur'an (24:32), Qur'an (2:178), Qur'an(16:75), Bukhari (47.765), Bukhari (34:351), Bukhari (72:734), Muslim 3901, Muslim 4112, Bukhari (47:743), Bukhari (59:637), Ibn Ishaq (734), Ibn Ishaq (693)
 • Θα παντρευόταν τη νύφη του; 
ΝΑΙ. Qur'an 033.037 : "Και όταν εσύ είπες σε αυτόν τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Αλλάχ και τον οποίο εσύ είχες ξεχωρίσει: κράτα τη γυναίκα σου για τον εαυτό σου και πρόσεχε τα καθήκοντα σου απέναντι στον Αλλάχ. Και έκρυψες στην ψυχή σου αυτά που ο Αλλάχ θα έφερνε στο φως, και φοβόσουν τους άντρες και ο Αλλάχ είχε μεγαλύτερο δικαίωμα να φοβάσαι Αυτόν. Αλλά όταν ο Zaid είχε εξετελέσει τη θέληση του με αυτήν, στη δώσαμε ως γυναίκα, έτσι ώστε να μην υπάρχει δυσκολία για τους πιστούς σε σχέση με τις συζύγους των υιοθετημένων τους γιων, όταν έχουν εξετελέσει τη θέληση τους με αυτές. Και η διαταγή του Αλλάχ θα πραγματοποιηθεί."
 • Θα ενέκρινε την πορνεία;
ΝΑΙ. Το Ισλάμ έχει ένα παραθυράκι για το αγοραίο σεξ το οποίο ονομάζεται Nikah Mut'ah ("προσωρινός γάμος"), ένας "γάμος" δηλαδή συγκεκριμένου χρόνου ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, ο οποίος διαλύεται με τη λήξη του χρόνου αυτού.

Qur'an (5:87) - "Ω εσείς που πιστεύετε! Μην απαγορεύετε από τους εαυτούς σας τα καλά πράγματα που ο Αλλάχ έκανε νόμιμα για εσας και μην υπερβαίνετε τα όρια. Οπωσδήποτε ο Αλλάχ δεν αγαπά αυτούς που ξεπερνούν τα όρια."

Το κείμενο αυτών των στίχων (το οποίο το βρίσκουμμε στο Bukhari (60:139) αφορά τον "προσωρινό γάμο", που σε αυτήν την περίπτωση είναι η ανταλλαγή ενός ρούχου για μερικές μέρες πρόσβασης στο κορμί μιας γυναίκας. Αποκαλώντας αυτό "καλό πράγμα" ο Μωάμεθ πραγματικά έδωσε νέο νόημα στην παραδοσιακή ηθική.

Από το Hadith: Muslim (8:3252) - Ο Μωάμεθ ξεκάθαρα επέτρεπε στους άντρες του να χρησιμοποιούν τον "προσωρινό γάμο" σαν μια καθαγιασμένη μορφή πορνείας. Για να είμαστε δίκαιοι, ο επίλογος του hadith δείχνει να υποδηλώνει πως αυτή η τακτική αργότερα απαγορεύτηκε. Οι Ισλαμιστές ακαδημαϊκοί διαφωνούν ως προς το ιστορικό συμφραζόμενο νόημα και ως προς το εάν είναι αρκετό να αντικαταστήσει το στίχο 4:24 του Κορανίου).

Από τη στιγμή που ο "προσωρινός γάμος" είναι ένας ευφημισμός για την πορνεία, οι Σουνίτες πιστεύουν ότι πρέπει να εξασκείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ενώ οι Σιίτες έχουν πιο φιλελεύθερη στάση και επιτρέπουν ελεύθερα την πράξη.

(βλ.επίσης: Qur'an (4:24))
 • Θα συνιστούσε ξυλοκόπημα της συζύγου; 
 • Θα χτυπούσε την ίδια του τη γυναίκα;
ΝΑΙ. Abu Dawud (2142) - "Ο Προφήτης είπε: Δε θα ερωτάται ένας άντρας γιατί χτυπάει τη γυναίκα του."

Hadith -Book 004, Number 2127: Ο Μωάμεθ χτυπάει τη γυναίκα του Αϊσα:
"Είπα: Ναι. Με χτύπησε στο στήθος και μου προκάλεσε πόνο και μετά είπε: Πιστεύεις ότι ο Αλλάχ και ο Απόστολος του θα ήταν άδικοι μαζί σου;"

(βλ. επίσης: Qur'an (4:34), Bukhari(72:715), Muslim (4:2127), Abu Dawud (2141)
 • Θα σκότωνε αιχμαλώτους πολέμου ανάμεσα τους και νεαρά αγόρια;
ΝΑΙ. Hadith Book 38, Number 4390: Αφηγείται ο Atiyyah al-Qurazi: "Ήμουν ανάμεσα στους αιχμαλώτους του Banu Qurayzah. Αυτοί (οι σύντροφοι του Μωάμεθ) μας εξέτασαν, και αυτοί που είχαν τρίχες στην ήβη τους θανατώθηκαν, και εκείνοι που δεν είχαν, δεν θανατώθηκαν. Ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που δεν είχαν τρίχες στην ήβη τους".
 • Θα σκότωνε γυναίκα;
ΝΑΙ. Στην Yathrib (Μεδίνα), ο Μωάμεθ διέταξε το θάνατο ενός αριθμού ανθρώπων. Μία από αυτές ήταν η `Asma' bint Marwan. Το έγκλημα της ήταν ότι μίλησε ανοιχτά εναντίον του Μωάμεθ επειδή είχε σκοτώσει έναν άλλο άντρα ονόματι Abu Afak. Η δυσαρέσκεια του απέναντι της ήταν τόσο μεγάλη που ζήτησε από τους οπαδούς του να σκοτώσουν κι εκείνην. Την σκότωσαν στον ύπνο της.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλό και κακό σε όλες τις θρησκείες αλλά αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική. Αυτό το γεγονός έχει αντίκτυπο πάνω στον ιδρυτή του Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι χτυσμένο πάνω στα λόγια και τις πράξεις του Μωάμεθ. Μια γυναίκα δολοφονήθηκε απλά και μόνο επειδή μίλησε εναντίον του. Δολοφονήθηκε όχι επειδή αποτελούσε πραγματική απειλή αλλά άπό απλή δυσαρέσκεια.
 • Θα συνηγορούσε σε επιθέσεις αυτοκτονίας;
ΝΑΙ. Το Ισλάμ εναντιώνεται στην αυτοκτονία, όχι όμως στο να γίνει κανείς "μάρτυρας". Ο όρος "βομβιστής αυτοκτονίας" είναι ένας όρος που εφευρέθηκε από τους δυτικούς για να περιγράψει αυτό που στο Ισλάμ είναι γνωστό ως Fedayeen ή Shahid... μάρτυρας δηλαδή. Ο σκοπός του βομβιστή δεν είναι η αυτοκτονία αλλά το να σκοτώσει άπιστους στη μάχη. Αυτό όχι μόνο επιτρέπεται από το Μωάμεθ, αλλά ενθαρρύνεται με υποσχέσεις ανταμοιβής στην ζωή μετά θάνατο.

(βλ. επίσης: Qur'an (4:74), Qur'an (9:111), Qur'an (2:207), Qur'an (61:10-12). Από το Hadith: Bukhari (52:54), Muslim (20:4678), Muslim (20:4655), Muslim (20:4681), Muslim (20.4635) )
 • Θα σκότωνε τους αρνησίθρησκους;
ΝΑΙ. Reliance of the Traveller (Ισλαμικός νόμος) o8.1 - "Όταν ένα άτομο το οποίο έχει φτάσει στην εφηβεία και έχει σώας τας φρένας, αποστατεί από το Ισλάμ, αξίζει να θανατώνεται"
(Ο Ισλαμικός νόμος o8.4 βεβαιώνει πως δεν υπάρχει τιμωρία για το φόνο ενός αποστάτη).

(βλ.επίσης: Qur'an (4:89), Qur'an (9:11-12), Bukhari (52:260), Bukhari (83:37), Bukhari (84:57), Bukhari (89:271), Bukhari (84:58) , Bukhari (84:64-65) )
 • Θα χτυπούσε τα παιδιά που δεν προσεύχονται;
ΝΑΙ. Hadith - Book 2, Number 0494, 0495: Αφηγείται ο As-Saburah: "Ο Προφήτης είπε: Διέταξε ένα αγόρι να προσεύχεται όταν φτάσει στην ηλικία των 7 ετών. Όταν γίνει 10 ετών χτύπα το για να προσευχηθεί."
 • Θα ψεύδονταν;
ΝΑΙ. Οι Μουσουλμάνοι ακαδημαϊκοί διδάσκουν ότι οι Μουσουλμάνοι θα πρέπει γενικά να είναι ειλικρινείς ο ένας στον άλλο, εκτός και αν ο σκοπός του ψέματος είναι να "λειάνει τις διαφορές."

Υπάρχουν δυο τρόποι που μπορεί ένας Μουσουλμάνος να ψεύδεται στους άπιστους, οι taqiyya και kitman. Αυτοί επιτρέπονται κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις. Αυτές οι περιστάσεις τυπικά προωθούν το σκοπό του Ισλάμ - σε μερικές περιπτώσεις κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των άπιστων έτσι ώστε να μάθουν τα τρωτά τους σημεία και να τους νικήσουν.

Qur'an (9:3) - "...Ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του είναι ελεύθεροι ευθύνης προς τους ειδωλολάτρες..."
Qur'an (3:54) - "Και αυτοί (οι άπιστοι) σκευωρούσαν, και ο Αλλάχ σκευωρούσε (εναντίον τους): και ο Αλλάχ είναι ο καλύτερος σκευωρός από όλους."

Η Αράβικη λέξη που χρησιμοποιείται εδώ για τη σκευωρία (ή πλεκτάνη) είναι "makara", η οποία στην κυριολεξία σημαίνει εξαπάτηση. Εάν ο Αλλάχ εξαπατά τους άπιστους, δεν υπάρχει λόγος να μην επιτρέπεται στους Μουσουλμάνους να κάνουν το ίδιο. (Το ίδιο συναντάμε στους στίχους 8:30 και 10:21)

(βλ. επίσης Qur'an (16:106), Qur'an (3:28), Qur'an (40:28), Qur'an (2:225), Qur'an (66:2)
 • Θα διέπραττε τρομοκρατικές πράξεις; 
 • Θα υποδούλωνε γυναίκες και παιδιά;
ΝΑΙ. Ο Μωάμεθ ονομάζεται απόστολος της ειρήνης όμως αυτό είναι πέρα για πέρα ψευδές. Κάθε φορά που ο «προφήτης» διέπραττε μια σφαγή πάντοτε τη δικαιολογούσε λέγοντας πως είχε μια «θεϊκή αποκάλυψη», η οποία βολικά αφαιρούσε το αίμα από τα χέρια του.


 1. Σφαγή άοπλων εμπόρων κατά τη διάρκεια ιερού μήνα – Τέλη Ιανουαρίου (Rejeb), 623 μ.Χ. στη Nakhla, 4 έμποροι από τη φυλή Quraysh στην οποία ανήκε και ο Μωάμεθ.
 2. Δολοφονία 2 ποιητών που άσκησαν κριτική στις δολοφονίες που έπραττε ο Μωάμεθ και η συμμορία του, τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 623 μ.Χ., στη Μεδίνα.
 3. Σφαγή της εβραϊκής φυλής Banu Qaynuqa, που αποτελούνταν από τεχνίτες , κυρίως χρυσοχόους – Απρίλιος, 623 μ.Χ., στη Μεδίνα.
 4. Σφαγή κατοίκων της Μέκκα που υπαράσπιζαν τα καραβάνια τους – Μάρτιος (Ramadan) 17, 624 μ.Χ. – στο πηγάδι του Badr – 70 έμποροι από τη φυλή Quraysh και ο στρατός που ήρθε να τους υπερασπιστεί.
 5. Το 627 μ.Χ. ο Μωάμεθ διέπραξε ανοσιούργημα εναντίον της τελευταίας μεγάλης φυλής των Εβραίων Qurayza στη Μεδίνα. Αποκεφάλισε τους άντρες και τα έφηβα αγόρια και έκανε σκλάβους τις γυναίκες και τα παιδιά. Πράττοντας αυτό, έσβησε μια ολόκληρη φυλή από το χάρτη.

 • Θα λιθοβολούσε μοιχούς σε θάνατο;
ΝΑΙ. Άπειρες οι αναφορές θανάτωσης δια λιθοβολισμού. Παραθέτουμε ορισμένες.

Bukhari (6:60:79) - Ένα ζευγάρι ένοχο για "παράνομη συνουσία" καταδικάζεται σε λιθοβολισμό από το Μωάμεθ.
Bukhari (83:37) - Σύμφωνα με το Μωάμεθ, η μοιχεία είναι ένας από τους τρείς λόγους που δικαιολογούν την καταδίκη σε θάνατο.
Muslim (17:4196) - Ένας παντρεμένος άντρας ομολογεί ότι έχει διαπράξει μοιχεία (τέσσερις φορές, όπως απαιτείται). Ο Μωάμεθ διατάζει να φυτευτεί ο άντρας στο έδαφος και να λιθοβοληθεί.
Muslim (17:4206) - Μια έγκυος γυναίκα ομολογεί στο Μωάμεθ ότι είναι ένοχη μοιχείας. Ο Μωάμεθ της επιτρέπει να γεννήσει το παιδί και μετά διατάσσει το λιθοβολισμό της.(η περιγραφή είναι πολύ γραφική).
Muslim (17:4209) - Μια γυναίκα ομολογεί μοιχεία και λιθοβολείται με διαταγή του Μωάμεθ.
Ibn Ishaq (970) - "Ο μοιχός πρέπει να λιθοβολείται." Αυτά τα λόγια είναι μέρος του αποχαιρετιστήριου λόγου του Μωάμεθ πρίν το τελευταίο του προσκύνημα στη Μέκκα.

Η Σαρία επιβάλει το θάνατο στους μοιχούς, εφόσον αυτό ήταν το παράδειγμα που έθεσε ο Μωάμεθ. Στην πράξη συνήθως εκτελούνται μόνο οι γυναίκες μια που αυτές κουβαλούν το βάρος της σεξουαλικής υπευθυνότητας (σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία!) Άλλος ένας λόγος είναι ότι το να αναφέρεις βιασμό σημαίνει ότι ομολογείς μοιχεία υπό το νόμο της Σαρία, εάν δε μπορούν να βρεθούν τέσσερις αρσενικοί μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν την αναφορά του θύματος.(!!!)

Ανίκανοι να παρακάμψουν το γεγονός ότι ο λιθοβολισμός των μοιχών είναι ένα μεγάλο μέρος του Ισλάμ, οι απολογητές του περπατάνε στο οικείο μονοπάτι του ισχυρισμού ότι ο Χριστιανισμός δε διαφέρει. Σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Όχι μόνο η Παλαιά Διαθήκη απορρίπτει το λιθοβολισμό με το παράδειγμα του Ιησού (κατά Ιωάννη 8:1-11, "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" ) αλλά και το ίδιο το επεισόδιο είναι απόδειξη πως ο Χριστιανισμός δεν υπόκειται στον ίδιο νόμο όπως το Ισλάμ.

Το Ισλάμ επίσης - δια στόματος Μωάμεθ - επιτρέπει το γάμο ενός άντρα ακόμη και με 11 γυναίκες τη φορά (Hadith Volume 1, Book 5, Number 268) και εγκρίνει το σεξ με ανήλικους(Qur'an 065.004).

Δε θεωρεί σε καμία περίπτωση τον άντρα και τη γυναίκα ισότιμους.Στην πραγματικότητα υπάρχουν άφθονοι σεξιστικοί στίχοι στους οποίους εκφράζεται ξεκάθαρα πως η γυναικα αξίζει λιγότερο από τον άντρα.

Qur'an (53:27) - "Εκείνοι που δεν πιστεύουν στην Αιώνια ζωή, δίνουν στους αγγέλους γυναικεία ονόματα."
Οι άγγελοι είναι θεϊκά πλάσματα και θα έπρεπε επομένως να είναι αρσενικοί.

Qur'an (4:24) και (33:50) - Επιτρέπεται στον άντρα να παίρνει γυναίκες ως σκλάβες του σεξ εκτός γάμου.

Από το Hadith:
Bukhari (6:301) - "[Ο Μωάμεθ] είπε, 'Δεν ισούνται τα αποδεικτικά στοιχεία δυο γυναικών με τη μαρτυρία ενός άντρα;' Απάντησαν καταφατικά. Είπε αυτός, 'Αυτό είναι η ανεπάρκεια της ευφυίας της γυναίκας' "
"[Είπε ο Μωάμεθ] 'Δεν είναι αλήθεια ότι μια γυναίκα δε μπορεί ούτε να προσευχηθεί, ούτε να νηστέψει κατά τη διάρκεια της περιόδου της;' Οι γυναίκες απάντησαν καταφατικά. Είπε αυτός, 'αυτή είναι η ανεπάρκεια της γυναίκας στη θρησκεία της.'"

Ο Αλλάχ έπλασε τις γυναίκες ανεπαρκείς και στην εξάσκηση της θρησκείας τους δίνοντας σε αυτές εμμηνορροϊκούς κύκλους.(!!!)

Bukhari (2:28) - Οι γυναίκες αποτελούν την πλειοψηφία των ενοίκων της Κόλασης. Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι μόνες γυναίκες στον παράδεισο που αναφέρθηκαν ποτέ από τον Μωάμεθ, είναι οι παρθένες που υπηρετούν τις ερωτικές επιθυμίες των αντρών.
 • Θα έκλεβε;
ΝΑΙ. Οι Μουσουλμάνοι δεν επιτρέπεται να κλέβουν ο ένας από τον άλλο. Στην πραγματικότητα ο Μωάμεθ διέταζε να κόβονται τα χέρια αυτών που έκλεβαν. Όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τους άπιστους. Τα δικαιώματα ιδιοκτησίας για αυτούς υπάρχουν μόνο στην προαίρεση των Μουσουλμάνων κυβερνητών τους. Οι πολεμιστές του Μωάμεθ έκλεβαν συχνά την περιουσία των ανυπότακτων απίστων, περιουσία η οποία συμπεριλάμβανε συχνά γυναίκες και παιδιά.

Qur'an (5:38) - "Όσο για τον κλέφτη, άντρα ή γυναίκα, κόψτε τους τα χέρια: παραδειγματική τιμωρία από τον Αλλάχ για το έγκλημα τους: και ο Αλλάχ είναι ύψιστος σε δύναμη."

Bukhari (81:780) - Ο Προφήτης είπε, "Το χέρι πρέπει να κόβεται για την κλοπή αντικειμένου που αξίζει ένα τέταρτο του δηναρίου ή περισσότερο."

Qur'an (33:27) - "Και Αυτός ήταν η αιτία που κληρονομήσατε τη γη τους και τα σπίτια τους και τον πλούτο τους, και τη γη στην οποία δεν έχετε ακόμη καλπάσει. Ο Αλλάχ είναι ικανός να κάνει τα πάντα."
Εδώ αναφέρεται στην περιουσία των απίστων που δίδεται στους Μουσουλμάνους που τους νικούν.

(βλ.επίσης Qur'an (48:20), Bukhari (81:792), Bukhari (44:668), Abu Dawud (38:4373), Ibn Ishaq (764), Ahmad 4869)

Παρά την κληρονομιά αυτή, οι Μουσουλμάνοι σήμερα δε διδάσκονται να κλέβουν από άλλους. Εκείνοι που γίνονται κλέφτες έρχονται σε αντίφαση με το τι ασκείται από το επικρατές Ισλάμ.
 • Θα αποσπούσε εκβιαστικά χρήματα από άλλες θρησκείες;
ΝΑΙ. Ο Μωάμεθ είχε εδραιώσει ξεκάθαρα πως οι πιστοί άλλων θρησκειών έπρεπε να πληρώνουν ένα φόρο, τον ονομαζόμενο jizya, στους Μουσουλμάνους. Τα ποσά όχι μόνο χρηματοδοτούσαν την εξάπλωση της Ισλαμικής πίστης (συχνά με στρατιωτικές εκστρατείες) αλλάυπενθύμιζαν στους αλλόθρησκους ότι είχαν υποταχθεί στο Ισλάμ σε τριτο-ταξικό καθεστώς (πίσω ακόμη και από τις Μουσουλμάνες γυναίκες)

Qur'an (9:29) (Επίσης από το Hadith: Muslim (19:4294), Bukhari (53:386), Ishaq 956 & 962)
 • Θα προσηλύτιζε δια της βίας στο Ισλάμ;
ΝΑΙ. Οι Μουσουλμάνοι διατάσσονται να πολεμούν τους άπιστους έως ότου αυτοί είτε πέσουν νεκροί, είτε προσυλητιστούν στο Ισλάμ, ή έχουν πλήρως υποταχθεί κάτω από την Μουσουλμανική κυριαρχία. Το να επιτρέπουν σε ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών να ζουν και να πιστεύουν ανεξάρτητοι από τον Ισλαμικό κανόνα δεν αποτελεί επιλογή.

Sahih Muslim (1:33) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε: "Έχω διαταχθεί να πολεμίσω εναντίον των ανθρώπων μέχρι αυτοί να ομολογήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ , ότι ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ..."

(Σύμφωνα με το βιογράφο του Μωάμεθ, τα ακριβή λόγια που είπε στον Abu Sufyan όταν αυτός "αποδέχτηκε" το Ισλάμ ήταν "Υποτάξου και ομολόγησε ότι δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο Απόστολος του Αλλάχ πριν χάσεις το κεφάλι σου" - Ibn Ishaq 814).

(βλ.επίσης Qur'an (9:5), Qur'an (9:11), Qur'an (2:193), Sahih Muslim (19:4294), Bukhari (8:387), Bukhari (53:392), Bukhari (2:24), Bukhari (60:40), Bukhari (59:643).

Όλα λοιπόν καταλήγουν σε πιστούς (Μουσουλμάνοι) και άπιστους (Χριστιανοί, Εβραίοι, κλπ). Και αναρωτιέται κανείς, πώς αντιμετωπίζουν οι πιστοί του Ισλάμ τις δυτικές κοινωνίες. Πώς βλέπουν τα ήθη και το ήθος των Ευρωπαίων παραδείγματος χάριν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, που έχουν κατακλήσει τις ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Κατακόρυφη αύξηση σε κλοπές, βιασμούς και φόνους - και γιατί όχι άλλωστε. Τα ιερά βιβλία των Μουσουλμάνων συνηγορούν σε όλα τα παραπάνω. Όλα καταλήγουν σε πιστούς και άπιστους.. Και ένα ερώτημα μένει μόνο να απαντηθεί. Θα αφομοιωθούν τα εκατομμύρια των νεόφερτων μουσουλμάνων από τις δυτικές κοινωνίες ή θα μεταμορφωθεί η Ευρώπη σε μουσουλμανική ήπειρο συντομότερα από όσο θα φοβόμασταν ακόμη και στο χειρότερο εφιάλτη μας;

Δώρα Η. Σπυρίδου

6 comments:

 1. Ελαχιστα ιστολογια εχουν το θαρρος να δημοσιευουν κειμενα και τεκμηριωμενη γνωσι που αντικειται στο "πολιτικά ορθό".

  Ιδιαιτέρως να θίγουν τα ταξικἀ "αδελφια"μας εν τω προκειμενω τους ισλαμιστες, τον Μπιν Λαντεν, τυους δολοφονους της Νιγηριας που σκοτωσαν τον Κωνσταντινο Καρα εργαζομενο σε εργοταξιο της Νιγηριας ασχετο παντελως με οτιδηποτε που ¨θα ενοχλουσε"τον βλαμμενο εγκεφαλο των ισλαμιστων.. .

  Συγχαρητηρια στον ΚΟ Γιαννιωτη

  Ιασων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ GIANNIOTIS. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ Κ. ΙΑΣΩΝ Κ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
  BIBH NT.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και τι δεν θα έδινα να δω τις προοδευτικές και δημοκρατικές συριζίτισες με μπούργκα και ξυλοφόρτωμα πέντε με έξη φορές τη μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εύγε και από μένα Γιαννιώτη. Είσαι άρχοντας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. OUΤΤΟΤΟΔΕΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή