Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Επεισόδια στη Λάρισα. Χρυσαυγίτες πήγαν να προσφέρουν αίμα (μόνο για Έλληνες) και οι "προοδευτικοί" τούς πέταξαν καφέδες και νερά!

Παραλίγο να "πιαστούν στα χέρια" οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, είχαν προαναγγείλει αιμοδοσία "μόνο για Έλληνες", με πολλές ..."αντιρατσιστικές" οργανώσεις (του κώλου) να συγκεντρώνονται έξω από το νοσοκομείο.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καθώς οι ..."προοδευτικοί" διαμαρτυρόμενοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του καφέδες και μπουκάλια με νερό, ενώ σημειώθηκαν και έντονες λεκτικές αψιμαχίες, ωστόσο η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε μια πιθανή σύρραξη.

Μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας, οι οπαδοί και τα μέλη της "Χρυσής Αυγής" αποχώρησαν με την συνοδεία αστυνομικών. 

Ένταση και στην Τρίπολη

Αναταραχή και μικροεπεισόδια 
σημειώθηκαν και στην Τρίπολη όταν ανθελληνικά απόβλητα προσπάθησαν να εμποδίσουν μέλη της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν αιμοδοσία  μόνο για Έλληνες

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δεν επέτρεψαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής 
να εισέλθουν στους χώρους του νοσοκομείου για αιμοδοσία, ενώ έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Παναρκαδικού νοσοκομείου μέλη του Σταλινικού ΠΑΜΕ διαμαρτύρονταν για τη ...ρατσιστική (!), όπως τη χαρακτήρισαν κίνηση της Χρυσής Αυγής.

Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο ήταν παρών και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργος Παπασταματάκης, ο οποίος ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για τη νομοθεσία που ισχύει στην αιμοδοσία επισημαίνοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο ...δεν προβλέπεται! 

Εν τω μεταξύ, οι "προοδευτικοί"  συριζάνθρωποι (μισοί άνθρωποι και μισοί σύριζα)  Αρκαδίας σε ανακοίνωσή του για το "επεισόδιο" στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, σημειώνουν ότι, "για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ...εγκληματική δράση (έτσι λένε την αιμοδοσία) αυτής της οργάνωσης, που αποτελεί σοβαρή απειλή για την κοινωνία μας και τα ..."δημοκρατικά" δικαιώματα του ...λαού μας".

2 comments:

  1. ΟΣΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΙΟΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Π.Α.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Αθήνα 16.01.2012

    Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

    Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
    Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
    Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
    Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.
    Η Εκτελεστική Γραμματεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή