Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αχαΐα: Λαθροφέρματα απ' το Μπαγκλαντές απήγαγαν και βίασαν ομοεθνή τους

Δύο αλλοδαπούς υπηκόους Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 25 ετών, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Κάτω Αχαΐας, μετά από καταγγελία για βιασμό ομοεθνή τους. Η καταγγελία έγινε στο Κέντρο Υγείας, όπου μεταφέρθηκε το θύμα. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 16χρονος, οι δύο ομοεθνείς του τον είχαν βιάσει κατ' εξακολούθηση, με την απειλή βίας, ενώ έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οι δύο αλλοδαποί... απήγαγαν τον νεαρό και αφού τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, τον βίασαν. Αστυνομικοί του Τμήματος Κάτω Αχαΐας κινήθηκαν άμεσα και τα ξημερώματα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες. Το θύμα παραμένει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να συνέλθει ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης...

Ο ομαδικός βιασμός ενός άνδρα από ομοεθνείς του δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τα έθιμα των λαθρομεταναστών. Στην μικρή κοινωνία των διάφορων φυλών λαθρομεταναστών που ζουν στην Αχαΐα και στην Ηλεία υπάρχουν κώδικες επικοινωνίας, τυφλή υπακοή, εκτέλεση εντολών δίχως αμφισβήτηση, αλλά και τιμωρίες που φθάνουν μέχρι και τον... "ομαδικό βιασμό", σε περίπτωση που δεν ισχύσουν όλα τα προηγούμενα! 

Η κοινωνία τους, έχει ιεραρχία. Είναι χωρισμένη σε πολλές ομάδες, με τον αρχηγό της η κάθε μία και εκείνος επιβάλλει τις τιμωρίες σε κάθε ανυπάκουο... 

Αλήθεια, δεν είχατε αναρωτηθεί ποτέ, εάν οι αξιόποινες πράξεις που διαπράττονται στην Πάτρα με δράστες λαθρομετανάστες είναι τυχαίες ή όχι; Ή γιατί τρέχουν πολλοί λαθρομετανάστες πίσω από μία νταλίκα αλλά όχι όλοι, αφού κάποιοι άλλοι ομοεθνείς τους απλώς κοιτάζουν; Τίποτα δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό. Πρόκειται για προσχεδιασμένες κινήσεις.

Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα, είναι ξένο σώμα προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν. Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου