Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεφτιλίσθηκαν... Οι ηλίθιοι "προοδευτικοί" και σταυλισμένοι του κυνοβουλίου Συριζάδες, θέλησαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του 34χρονου, αλλά ακυρώθηκε όταν ήρθε η Χρυσή Αυγή! (βίντεο)

Χαμός έγινε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του δολοφονηθέντα Παύλου Φύσσα. Το αίτημα υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαδημούλης, το οποίο και έγινε δεκτό από την Ολομέλεια της Βουλής.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή, η οποία...
απουσίαζε μέχρι τότε. Προφανώς, οι βουλευτές του κόμματος βρίσκονταν στα γραφεία τους και μόλις άκουσαν για το αίτημα για ενός λεπτού σιγή έσπευσαν Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε το λόγο και έκανε λόγο για «ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν»: «Σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ηλίθιους και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν δηλώνω ότι η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή τη δολοφονία».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε την έναρξη της ενός λεπτού σιγής, ωστόσο ο κ. Παπαδημούλης αφού αντιλήφθηκε ότι το αίτημα έγινε δεκτό και από την Χρυσή Αυγή, ζήτησε να αποσυρθεί!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πήρε το θέμα προσωπικά και έλαβε οργισμένος το λόγο. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε γελοιότητα και μίλησε για εκμετάλλευση του αίματος του νεκρού για ψήφους.

1 comments:

  1. Γιαννιώτη, σου γράφω επειδή γνωρίζω πως δεν μασάς τα λόγια σου αλλά ούτε και σε κανέναν χαρίζεσαι. Πάνε δυο μέρες που μας βομβαρδίζουν με την είδηση του θανάτου του 34χρονου κομμουνιστή (ανταρσυα συγκεκριμένα), χωρίς να υπάρχει κανένας αντίλογος. Πάνε να δημιουργήσουν και πάλι έναν καινούργιο Γρηγορόπουλο για να δικαιολογήσουν τα Δεκεμβριανά αίσχη του 2008 και να τα επαναλάβουν σήμερα με δήθεν μια πολιτική δολοφονία τύπου Λαμπράκη. Ξέσκισέτους όσο μπορείς γιατί η πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος αυτού έχει και τα όριά της...
    Νικ.Αγγελίδης-Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή