Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πολύδωρας απέδειξε πως είναι μεγάλος μάγκας και παλικάρι με παντελόνια!

Την πόρτα της εξόδου από τη Νέα Δημοκρατία έδειξε ο νεοναζί αρχιφασίστας φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον βουλευτή της Β΄ Αθηνών Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος καταψήφισε -όπως είχε αφήσει χθες να εννοηθεί κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή- τον νόμο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Λίγη ώρα μετά την καταψήφιση του νομοσχεδίου, ο... πρώην πρόεδρος της Βουλής τέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο Βύρων Πολύδωρας ψήφισε «όχι στο σύνολο» κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας για δεκαπέντε άρθρα του νομοσχεδίου σχετικά με τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Να θυμίσουμε ότι χθες είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής: 
«Και θέλετε εγώ να ψηφίσω αυτό; Εγώ, που μια ζωή αγωνίστηκα για τη μεσαία τάξη, να πάω κόντρα στη ιστορία μου, στην πορεία μου, να ψηφίζω τον ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας; Βρήκατε ως υποζύγιο την πλάτη του λαού και τον πατάτε».
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η κυβέρνηση «ακροβατεί» με εύθραυστες ισορροπίες. Γι' αυτό και παρανόμως αλλά και αντισυνταγματικά κρατούν στην φυλακή τον Μιχαλολιάκο, Παππά, Λαγό της ΧΑ ώστε με 297 βουλευτές η Βουλή, να περνάει τα φασιστικά της νομοσχέδια ακόμα και με 149 ψήφους!! Αυτό όμως συνιστά εσχάτη προδοσία, συνταγματική εκτροπή και όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία σύντομα, τα ισόβια δεν τα γλιτώνει το ανθελληνικό - κλεπτοκρατικό τόξο που υπηρετεί τους νεοναζί του 4ου Ράιχ της Ευρώπης.

Τα ψωμιά της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου τελειώνουν σύντομα έτσι και αλλιώς και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι μέσα στη ΝΔ γι' αυτό και ένας ένας πηδάει όξω από το μαντρί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για να έχει και ένα άλλοθι μετά, όταν θα επέλθει η κάθαρσις και τιμωρία..

Ότι και να κάνουν οι σαμαροβενιζέλοι πάντως, δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τις εκλογές οι οποίες έρχονται πάρα πολύ σύντομα μαζί με την κάθαρση και θα ξεβρωμίσει ο τόπος μία και καλή.

1 comments:

  1. Ναι ναι... τα ίδια λέει και η κόρη του... Άσε ρε με τον πολύδωρα που ξύπνησε και το παίζει πατριώτης....
    Βρήκε και παντελόνια τώρα... Και οι 300 είναι λαμόγια ρε... όποιος υποστηρίζει το αντίθετο κάτι έχει να κερδίσει... άσε τις μαλαγανιές,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή