Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ρε Μπουτάρη, μη με τρελαίνεις!

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές ίσως αποτελέσουν μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση σε όλους όσους δεν παίρνουν πολύ σοβαρά την κατάσταση της πατρίδας μας. Γιατί αυτά που γίνονται μόνο ως γελοία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Παραδείγματος χάριν η σημερινή εξέλιξη με τον Μπουτάρη να στηρίζει Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια!

Δήλωση στήριξης του «αντάρτη» υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας... Απόστολου Τζιτζικώστα έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα στις εκλογές του Μαΐου.

Παρουσία του κ. Τζιτζικώστα και στο πλαίσιο συνέντευξης για την θαλάσσια συγκοινωνία, ο κ. Μπουτάρης τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητάς του λέγοντας χαρακτηριστικά «ευχόμαστε ο Τζιτζικώστας να είναι πάλι περιφερειάρχης. Εγώ, τουλάχιστον, το εύχομαι».

«Δεν τον στηρίζω σήμερα. Από πάντα τον στηρίζω. Έκανε καλή δουλειά, έχει μια αυτονομία και αυτό είναι πρωτόγνωρο στην πολιτική ζωή του τόπου. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα ενός κομματικού μηχανισμού. Ο πατέρας του ήταν υπουργός στη Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Μπουτάρης υπενθύμισε τη συγγενική σχέση που έχει με τον κ. Τζιτζικώστα, όμως διευκρίνισε ότι αυτή δεν σημαίνει τίποτα για την προσωπική του προτίμηση.

Όπως είπε, «ο Απόστολος αποφάσισε να σηκώσει το κεφάλι του και να πει "εγώ κατεβαίνω ανεξάρτητος"».

Επίσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι θεωρεί άκομψη (σ.σ. την απόφαση) από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας: «Είναι ένα εξαιρετικό δείγμα κομματοκρατίας. Δεν μπορεί πια τα κόμματα να ορίζουν με τέτοιο βάναυσο τρόπο τους εκπροσώπους που πρέπει να κυβερνούν τις τοπικές κοινωνίες. Πρέπει να αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες να εκφράζονται μόνες τους. Από εκεί και πέρα εκλογές έχουμε».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου