Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ας τελειώνουμε με τον κάθε ανθέλληνα ...Αντετονπούλο & Αντεξεκούμπο!

Τόν αποκάλεσαν greek freak οι αμερικανοί όταν τους πρωτοπαρουσιάστηκε ως... "Έλληνας", ακριβώς για να δείξουν την έκπληξη τους που αντίκρισαν ένα μαύρο "Έλληνα". Άστε λοιπόν τις διεθνιστικές συριζομαλακίες περί μαθημάτων Αγγλικής, "θαυμάτων", "αγωνιστικών ικανοτήτων" και περί "οπαδικών ομάδων". Αυτά να τα λέτε στις γαλοπούλες σας και τα λοιπά ...όρνεά σας.

Για τα δεδομένα του NBA o Αντεξεκούμπο είναι ένας κάτω του μετρίου προς αδιάφορο παίκτης δ' διαλογής. Επίσης αγωνίζεται σε μια ομάδα τους Μπακς που επίσης για τα δεδομένα του NBA είναι μια ομάδα εντελώς σούργελο με διαφορά η χειρότερη που χάνει σχεδόν όλα τα παιχνίδια με πάνω από 20 πόντους διαφορά. Η προβολή που του γίνεται του Αντεξεκούμπο είναι...

δυσανάλογη με το ταλέντο του ώστε να τον θεωρούν και "θαύμα" ονομάζοντάς τον "τυχαία" freak και εκπορεύεται από τον Εβραίο σιωνιστή πρόεδρο των Μπακς που έχει σχέση με την επιδίωξη ξένων και ντόπιων κύκλων να επιβάλλουν αυτή την άποψη ότι δηλαδή δεν υπάρχουν φυλές, έθνη κλπ και ότι μπορεί κάποιος να είναι μαύρος κίτρινος κόκκινος κλπ και να είναι Έλληνας αλλά όχι Εβραίος.....

Δεν μαζεύεται με τίποτα το ατόπημα του αντετονπούλο που ξεκάθαρα χλευάζει και κάνει πλάκα με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και η πλάκα είναι ότι μας κάνουν και μαθήματα αγγλικών ότι greek freak σημαίνει λέει ...ελληνικό φαινόμενο!!!!!!!!!!!

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο νιγηριανός αυτός και ο οποιοσδήποτε ξένος που ευεργετήθηκε στην Ελλάδα και του δόθηκε η υπηκοότητα, πρέπει να προσέχει 10 φορές περισσότερο όταν αστειεύεται με τη χώρα αυτή και τα σύμβολά της. Ειδικά σε θέματα που ακόμα και πραγματικός ΄Ελληνας θα μπορούσε να παρεξηγηθεί. Εάν δεν του αρέσει αυτό, να παραδώσει την υπηκοότητα του. Εξάλλου θα το κάνει συντόμως όταν πάρει την Αμερικανική αλλά να είστε σίγουροι πως δεν θα τολμήσει να γράψει στην μπλούζα του "American Freak Nation"...

Αυτά συμβαίνουν όταν ξεφτιλισμένοι υπόδουλοι πολιτικοί πετάνε άκριτα και αδιάκριτα ιερά και όσια στον κάθε Τσενάι και στον κάθε Αντετονπούλο.


1 comments:

  1. Ιδού η συγγνώμη, που ζήτησε η διεύθυνση της ιστοσελίδας, όπου δημοσιεύτηκε το επίμαχο άρθρο: «Μετά τον σάλο που προκάλεσε ένα άρθρο μας για τον αθλητή Αντετοκούμπο είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη, από τον ίδιο τον παίχτη αλλά και από όλους σας, διότι το αρχικό μας άρθρο δεν ελέγχθηκε και αναρτήθηκε βλακωδώς!
    Ιασων


    http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=568706

    Γ. Αντετοκούνμπο: Ντροπή η επίθεση στον αδερφό μου Θανάση
    Ο νεαρός άσος των Μπακς ανήρτησε «tweet» για το «Greek Freak Nation»
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2014 21:59
    Γ. Αντετοκούνμπο: Ντροπή η επίθεση στον αδερφό μου Θανάση

    emailεκτύπωση

    Η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον διαγωνισμό καρφωμάτων της λεγόμενης «Development League», της δεύτερης τη τάξει Λίγκας μετά το ΝΒΑ, άναψε… διαδικτυακές φωτιές προκαλώντας την αντίδραση του μικρότερου αδερφού του Γιάννη, ο οποίος απάντησε με ανάρτησή του στο «Twitter».

    «Το τίποτα πάντα γίνεται πρώτο θέμα, ειλικρινά ντροπή σε όποιον είπε ότι ο Θανάσης ήθελε να προσβάλει έστω και λίγο την Ελλάδα», έγραψε ο 19χρονος άσος των Μιλγουόκι Μπακς, εμφανώς ενοχλημένος από ένα προσβλητικό άρθρο, που δημοσιεύτηκε σε μια ιστοσελίδα, εν συνεχεία αναπαρήχθη και στο τέλος διεγράφη, με τους υπευθύνους, μάλιστα, του σάιτ να ζητούν συγγνώμη για το «βλακώδες», όπως το χαρακτηρίζουν, λάθος του συντάκτη τους.

    Για την ιστορία, η μπλούζα του Θανάση έγραφε «Greek Freak Nation», μόνο που η φράση δεν μπορεί να μεταφραστεί επακριβώς (Ελληνικό Φρικιό Εθνος) - αν είναι ποτέ δυνατόν - αλλά χρησιμοποιείται μεταφορικά και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «εμείς οι οπαδοί» ή «εμείς ο λαός» του «Greek Freak», που αποτελεί ένα από τα παρωνύμια του Γιάννη στο ΝΒΑ, κυρίως για το τεράστιο άνοιγμα των χεριών του και το ψιλόλιγνο παρουσιαστικό του.

    Ιδού και η συγγνώμη, που ζήτησε η διεύθυνση της ιστοσελίδας, όπου δημοσιεύτηκε το επίμαχο άρθρο: «Μετά τον σάλο που προκάλεσε ένα άρθρο μας για τον αθλητή Αντετοκούμπο είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη, από τον ίδιο τον παίχτη αλλά και από όλους σας, διότι το αρχικό μας άρθρο δεν ελέγχθηκε και αναρτήθηκε βλακωδώς!

    Έχουμε κατεβάσει το άρθρο και θέλουμε να δηλώσουμε ότι 1) δεν έγινε εσκεμμένα, 2)δεν υποβόσκει πίσω από το άρθρο καμία ιδεολογία και 3)όλο αυτό ήταν καθαρά λάθος του τμήματος ειδήσεων του Οργανισμού! Ελπίζουμε για την κατανόησή σας και θεωρούμε ότι μετά και την προσωπική επικοινωνία που θα υπάρξει εντός της ημέρας με τον παίχτη θα τελειώσει οριστικά το θέμα! Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε αρκεί να τα κατανοούμε όπως πράξαμε τώρα. Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων εκ της διευθύνσεως».

    Πάλι καλά που συντάκτης, ο οποίος από ανοησία ή κακή μετάφραση, ξεκίνησε το «τρολάρισμα» στο Διαδίκτυο, δεν μετέφρασε και τον επιθετικό προσδιορισμό «gangly», που προσδίδουν οι αμερικανοί αρθρογράφοι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (λόγω του μακριού και αδύνατου κορμιού του), ως… γκάνγκστερ, από το «gang», που σημαίνει συμμορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή