Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πόσους τίτλους χρωστάμε ακόμη στον γιαλαντζί "ήρωα" της ...αριστεράς Μανώλη Γλέζο;

Με την φράση «δεν δικαιούμαι να απέχω», ο υπέργηρος και γιαλαντζί "ήρωας" της αριστεράς Μανώλης Γλέζος με δήλωσή του επιβεβαιώνει και επίσημα την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόμενος σχετική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Γλέζος αναφέρει ότι «λίγο πριν κλείσω τα 92 μου (!) χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι... προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω».

Τόπο στα ...νιάτα της αριστεράς και της "προόδου"





Κι ακόμα, προσθέτει ο γιαλαντζί, υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, και «οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους» και καταλήγει στη δήλωσή του:
«Γέρασα (σώωωωπα!) διεκδικώντας γι' αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας».

4 comments:

  1. Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ 42.000 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ...
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΛΕΙΣΩ..."Έ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ 20 ΑΛΟΓΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.Ο ΑΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΣ ΜΕ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ'.ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΦΕΛΗ ΛΑΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ!ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ 'ΓΕΝΝΑΙΑ' ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΡΥΠΤΟΜΙΣΘΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ!ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοεις ρε νουμερο "γιαλαντζι ηρωας";;; σε εχει βαρεσει η αγαπη σου για τους νεοναζι κατακουτελα; ο Γλεζος ρε νουμερο δεν κατεβασε την γερμανικη σημαια με τον αγκυλωτο σταυρο απο την ακροπολη εν μεσω κατοχης; ή ξεχασα... ο αγκυλωτος σταυρος συμφωνα με σε εσας, τους πανηλιθιους αγραμματους φασιστες ειναι "αρχαιοελληνικο συμβολο", χωρια που οι ναζι καλοι ητανε μωρε.... ουστ! φασισταριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια. Χρόνια Πολλά και Περαστικά σου,

      gianniotis

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟΝ 2:26,

      ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 'ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ...Ο ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ'.
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΣΘΑΝΕΣΑΙ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
      ΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ,ΒΓΑΙΝΩ ΡΩΤΑΩ,ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ...ΕΝΤΑΞΕΙ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΗΛΙΚΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΑΝΕ ΠΟΤΕ...ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΛΕΥΤΕΡΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821.ΟΧΙ ΦΙΛΕ,ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΙ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ .ΔΟΥΛΟ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΑΝ,ΔΟΥΛΟ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΑΝ,ΔΟΥΛΟ Σ'ΕΘΑΒΑΝ.ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΞΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝΕ...ΨΑΞΕ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ...ΚΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΞΕ.ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΑΝΗΚΟΥΝΕ.ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ,ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!!

      Διαγραφή