Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ο ..."Άριος Πάγκος" του Σαμαρά ΔΕΝ δικαίωσε τις καθαρίστριες και καλά τις έκανε...

Πρώτα πρώτα όταν γράφω για Άριο Πάγκο του Σαμαρά ξέρω πολύ καλά τι γράφω και δεν πρόκειται για ορθογραφικό στο Άρειος ή στον Πάγο...

Δεύτερον ο Άριος Πάγκος απέδειξε μετά την υπόθεση της ΧΑ πως και στην υπόθεση των καθαριστριών, υπακούει επακριβώς στις αντισυνταγματικές εκτελέσεις διαταγών του 4ου Ράιχ της Μέρκελ.

Τρίτον καλά να πάθουν οι καθαρίστριες γιατί πιστεύουν τους Τσίπρες και νομίζουν πως οι Τσίπρες θα... προσλάβουν ξανά τις καθαρίστριες και όχι αλλοδαπές στη θέση τους. Τις δουλειές των Ελληνίδων καθαριστριών τις έφαγαν οι αλλοδαπές λαθρέποικοι που ο Τσίπρας εάν κυβερνήσει ποτέ, θα φέρει ακόμα περισσότερες στην Ελλάδα μέχρι να μην υπάρχει Έλληνας και Ελληνίδα σε δουλειά.

Μάλιστα ο Τσίπρας έκανε ευρωβουλευτή την Βουλγάρα καθαρίστρια Κούνεβα ενώ θα μπορούσε να κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή μία από τις απολυμένες καθαρίστριες... Αυτό και μόνο αποδεικνύει την πραγματικότητα των όσων γράφω. Όμως οι καθαρίστριες κοιμούνται και αυτές όπως όλα τα ζώα που πιστεύουν στα αριστερά ξενολαγνικά και ανθελληνικά αποκόμματα. Καλά να πάθουν λοιπόν, ας πρόσεχαν.

Για να βρουν δουλειά οι Ελληνίδες καθαρίστριες και όχι μόνο καθαρίστριες, πρώτα θα πρέπει να τσακιστούν από την Ελλάδα όλοι οι λαθρέποικοι. Όσο υπάρχουν λαθρέποικοι στην χώρα, δουλειά για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες δεν θα υπάρχει γιατί στην Ελλάδα πάντα θα προτιμούνται οι λαθραίοι μιας και το παίζουν οι κυβερνώντες σε αυτή τη γελοία χώρα, επαγγελματίες φιλάνθρωποι γιατί έτσι επιτάσσει η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση...

Όταν το καταλάβουν αυτό τα ζώα, θα είναι αργά... αλλά ας πρόσεχαν και ας είχαν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά σε αυτούς που τους τα έλεγαν αυτά τόσο καιρό.

1 comments: