Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι συνομιλητές του Στρατούλη και ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα

Πατήστε για μεγέθυνση 
Στα... ψιλά φαίνεται ότι περνάει μια πολύ σημαντική παράμετρος της όλης κατάστασης με τον Μαζιώτη. Χθές, η εφημερίδα "Κόντρα", που ανήκει στον αναρχικό χώρο, δημοσίευσε μία είδηση σχετικά με την... παρακολούθηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφων (δηλαδή του αρχισυντάκτη) της, που τεκμηριωνόταν με κάποια... μπερδέματα γραμμών. Σε αυτή την καταγγελία, ανάμεσα στα άλλα αναφέρονται: "Πώς έγινε το μπέρδεμα και διοχέτευσαν μια τέτοια υποκλοπή στο κινητό του δημοσιογράφου της «Κόντρας» δεν το γνωρίζουμε. Το βέβαιο είναι πως ο...
Γ. Λιόντος και ο Δ. Στρατούλης έχουν ο ένας τον αριθμό του άλλου και έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχει ένας δημοσιογράφος με πολιτικά πρόσωπα.

Περιμέναμε μερικές μέρες, αφήνοντας στον Δ. Στρατούλη και τον ΣΥΡΙΖΑ το χρόνο να διερευνήσει την υπόθεση και να την καταγγείλουν. Επειδή δεν έχουν την πρόθεση να κάνουν τίποτα, μολονότι επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες τους ότι τους παρακολουθούν, κάνουμε εμείς την αποκάλυψη του περιστατικού. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν ο Γ. Λιόντος τηλεφώνησε από το σπίτι του στην «Κόντρα» κι αντί να βγει κάποιος από την εφημερίδα, βρέθηκε να ακούει τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στις τότε βουλευτίνες του ΣΥΝ Στέλλα Αλφιέρη και Νίτσα Λουλέ. Και τότε ενημερώσαμε τις δύο βουλευτίνες (για να μην έχουν καμιά αμφιβολία, τους είπαμε και τι ακριβώς συζητούσαν) και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Φ. Κουβέλη, που δεσμεύτηκε να ερευνήσει το θέμα. Δεν προχώρησαν σε καμιά καταγγελία, για να μην τα χαλάσουν με την τότε κυβέρνηση."

Η χρονική στιγμή αυτής της "καταγγελίας" καθώς και ο τρόπος που χρησιμοποιείται, για να τεκμηριωθούν οι επαφές μεταξύ αντιεξουσιαστών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν περισσότερο "πολιτικό εκβιασμό" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, παρά καταγγελία για παρακολουθησή τους.

Λέμε εμείς τώρα! Μήπως κάποιοι προσπαθούν να "θυμίσουν" στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τίποτε "υποχρεώσεις" που έχουν αναλάβει; Μήπως περιμένουν από αυτούς να βγούν πιο ανοιχτά υπέρ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" του Μαζιώτη; Λέμε τώρα... τροφή για σκέψη!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου