Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η θεωρία της χύτρας και οι σοφοί της Σιων

1. Ο αντισημιτισμός και ο σιωνισμός, ως μπούμερανγκ

Ποτέ μου δεν πείστηκα ότι οι Εβραίοι είναι η πηγή όλων των κακών, που επέπεσαν [κατά καιρούς] στα αδειανά κεφάλια των Ευρωπαίων.
Αντιθέτως, φρονώ ότι οι γιοι του Ιούδα είναι ουσιώδες κομμάτι του λεγόμενου ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Η Ευρώπη δεν θα ήταν αυτό που είναι, χωρίς τον Σπινόζα, τον Μαρξ, τον Φρόυντ ή τον Αϊνστάιν.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι Εβραίοι ανήκουν στα...
πολιτισμικά κύτταρα της ηπείρου μας και η ιστορία αυτού του «λαού της διασποράς», θα παραμένει ένα κομμάτι της ιστορίας των ευρωπαϊκών εθνών.
Το πρόβλημα είναι ότι και εμείς και οι Εβραίοι, εμφανίζουμε πολύ συχνά στην ιστορία μας, ισχυρότατες αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Εμείς ως φανατικοί αντισημίτες και οι Εβραίοι ως φανατικοί σιωνιστές. Ωστόσο, η «καταστροφή» που νόμιζαν ότι προκαλούσαν οι μεν στους δε, δεν ήταν παρά αυτοκαταστροφή, που αργά ή γρήγορα γύριζε στα κεφάλια τους.
Γιατί και ο αντισημιτισμός και ο σιωνισμός, όποτε χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα, απεδείχθη ότι λειτούργησαν ως μπούμερανγκ… 
2. Μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα…

Η θεωρία της χύτρας, όπως και κάθε άλλη θεωρία [συνομωσίας ή μη] ξεκινάει από μια σειρά ερωτημάτων, που θέτει η ίδια η πραγματικότητα αλλά που δεν μπορούν να απαντηθούν με τις υπάρχουσες θεωρίες.
Μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν τον «περιούσιο λαό του Κυρίου», αναζητούν σήμερα τις απαντήσεις τους…
Και πρώτα απ’ όλα, γιατί οι Ισραηλινοί δείχνουν μια τέτοιας μορφής αγριότητα, εξοντώνοντας αδιακρίτως παιδιά, γυναίκες, αμάχους και υπερήλικες, στη λωρίδα της Γάζας, ωθώντας έτσι την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη να στραφεί εναντίον τους?
Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι αυτός ο παμπόνηρος λαός δεν κατανοεί το συμφέρον του αλλά κάμει τα πάντα για να τον σιχαθούν όλοι οι υπόλοιποι?
Ύστερα, πως γίνεται οι πανίσχυροι Εβραίοι των διεθνών κεφαλαιαγορών, των μεγάλων τραπεζών και των αδηφάγων πολυεθνικών επιχειρήσεων, να επιτίθενται με τέτοιο μένος κατά ενός μικρού εθνικιστικού κινήματος, σε μια μάλλον ασήμαντη χώρα της Ευρώπης, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό το κίνημα [όπως και όλα τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης] είναι τα μόνα που μπορούν να αντισταθούν αποτελεσματικά στον κοινό εχθρό Εβραίων και Ευρωπαίων, δηλαδή στο Ισλάμ?Δεν ξέρουν μήπως οι πανέξυπνοι Εβραίοι ότι στην παρούσα ιστορική φάση η Ευρώπη και το Ισραήλ, έχουν ένα [και μοναχά έναν], αποφασισμένο εχθρό, σε έναν ακήρυχτο πόλεμο ζωής ή θανάτου κι ότι αυτός είναι οι μουσουλμάνοι?Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα συμμαχούσαν με τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα, εναντίον του ισλαμικού φονταμενταλισμού, αντί να τα πολεμάνε με τους πιο ύπουλους και υπόγειους τρόπους.Αλλά κάμουν ακριβώς το αντίθετο! Γιατί?
Πως μπορεί να ερμηνευθεί το γεγονός ότι ο κ. Δαβίδ Χάρις, έριξε όλο το βάρος της σιωνιστικής ισχύος για να εξαναγκάσει μια δράκα δωσιλόγων της εντόπιας καθεστωτικής ελίτ, ώστε να καταργήσουν κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας, για να εξοντώσουν φυσικά, ηθικά και πολιτικά τη Χρυσή Αυγή?
Και είναι βέβαιο, ότι το ίδιο θα έκαμε και εναντίον της κ. Λεπέν ή του κ. Φάραντζ, αν φυσικά η Γαλλία ή η Βρετανία ήσαν τόσο μπουρδέλα ως χώρες, ώστε να διαθέτουν δικαστές και ανακρίτριες, έτοιμες να ικανοποιήσουν εδώ και τώρα κάθε αίτημα του παγκόσμιου σιωνισμού. 
Δεν γνωρίζει ο κ. Χάρις [και τα αφεντικά του] ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τους γιους του Ιούδα δεν είναι οι μαίανδροι της Χρυσής Αυγής αλλά η φωνή του μουεζίνη που θα ξεσηκώνει σε λίγο τους μουσουλμάνους, από τον μιναρέ του τεμένους τους [στην ακαδημία Πλάτωνος!]
Αστεία υπόθεση…

Κι ακόμα ένα αναπάντητο ερώτημα…
Υποτίθεται ότι οι Εβραίοι πολεμάνε με κάθε μέσον τη Χρυσή Αυγή, επειδή φοβούνται μια αναβίωση του ναζιστικού ολοκαυτώματος!
Κι όμως!
Την ίδια ώρα που τα εδώ παπαγαλάκια μεταφέρουν τα σημειώματα των συναγωγών, στην Ουκρανία οι Εβραίοι τα έχουνε κάμει τάτσι μίτσι κότσι με τους [πραγματικούς] ναζήδες του Κιέβου, ενώ στη Νορβηγία δεν βγήκαν να πουν κουβέντα για τη ναζιστική παράνοια που εξέθρεψε τον Μπρέηβικ.
Τι συμβαίνει λοιπόν?
Φοβούνται ή δεν φοβούνται οι Εβραίοι μια αναβίωση του ναζισμού?
Κι αν τη φοβούνται, τότε γιατί εδώ είναι ορκισμένοι αντίπαλοι του, ενώ αλλού κάμουν την πάπια?

Κι αφήνω για το τέλος το πιο θανάσιμο από όλα τα αναπάντητα ερωτήματα…
Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Ισραήλ, από την πρώτη στιγμή της γέννησης του ως ανεξάρτητο κράτος, ήταν [και παραμένει] περικυκλωμένο από ισχυρές μουσουλμανικές χώρες.
Και δεν χωράει αμφιβολία επίσης, ότι οι μουσουλμάνοι αντιλαμβάνονται ως πρώτον και πιο θανάσιμο εχθρό τους, τους Εβραίους.
Το Ισλάμ συνεπώς είναι αυτό που απειλεί την Ιερουσαλήμ και τον Νέο Ναό του Σολομωντα, που αποτελούν και τα αρχετυπικά σύμβολα των Εβραίων, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.
Κι όμως…
Αντί οι Εβραίοι να πολεμάνε αμείλικτα το Ισλάμ, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης, αντιθέτως βρίσκονται πίσω από την μεγαλύτερη επιχείρηση λαθρεποικισμού στην ιστορία!
Την επιχείρηση αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πιστοί του Προφήτη! 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι κοινωνικοοικονομικές ελίτ της Ευρώπης, διαπλέκονται με τις σιωνιστικές ελίτ της διασποράς κι ότι από κοινού προωθούν μια παραλλαγή του παλαιού σχεδίου Gudenhove-Kallergi, το οποίο προέβλεπε την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες αλλά ξέμεινε πίσω εξαιτίας του Στάλιν και του Χίτλερ [αλλιώς θα μας είχανε ήδη αντικαταστήσει, από τα μέσα του 20ου αιώνα]
Κι αν τότε υπήρχε μια εξήγηση για τη λύσσα των Εβραίων εναντίον των πολιτισμένων εθνών/κρατών, μιας και οι ίδιοι δεν είχαν κράτος [το Ισραήλ δημιουργήθηκε μόλις το 1948] σήμερα, δεν υπάρχει καμία.
Κι όμως…
Όλα τα ευρωαμερικανοσιωνιστικά κογκλάβια προσπαθούν παντί τρόπω να διαλύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη/κράτη, αντικαθιστώντας τους ευρωπαϊκούς λαούς με ορδές λαθρεποίκων.
Και καλά να το επιθυμούν αυτό οι μεγαλομέτοχοι των οικονομικών κολοσσών, που αναζητούν φτηνά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους. Να συμμετέχουν όμως σ’ αυτό το σχέδιο βιολογικής, κοινωνικής και πολιτισμικής εξαφάνισης της Ευρώπης, οι Εβραίοι είναι σχήμα οξύμωρον.
Διότι ξέρουν πολύ καλά πως κάθε τέμενος που θα σηκώνεται σε μια ευρωπαϊκή πόλη, θα σημαίνει και ένα ακόμα βήμα για την επέκταση του ισλαμικού φονταμενταλισμού.
Κι όταν οι γαζήδες του Δ΄χαλιφάτου θα νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους, τότε το νέο ολοκαύτωμα που θα περιμένει τους εβραίους, θα είναι πολύ χειρότερο από εκείνο του Χίτλερ. 

Είναι ηλίθιος ο λαός της Βίβλου και δεν το καταλαβαίνει?
Είναι τόσο τυφλωμένοι από το προσωρινό κέρδος της λαθρομετανάστευσης οι ραβίνοι, ώστε προωθούν τον κ.Τσίπρα [που φοράει το μαντήλι της χαμάς], ενώ φυλακίζουν τον κ. Μιχαλολιάκο, που αντιστέκεται στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας?
Είναι τόσο ανιστόρητοι οι δάσκαλοι του Ταλμούδ, που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κάθε ολανδρέου και το κάθε σοσιαλησταριό, ετοιμάζονται να μετατρέψουν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε τεράστιες αποθήκες βαρβαρότητας, μέσα στην οποία τα πρώτα θύματα θα είναι πάλι οι Εβραίοι?

Αναπάντητα ερωτήματα, που ενδεχομένως απαιτούν μια νέα θεώρηση των πραγμάτων.
Γιατί όπου δεν υπάρχουν απαντήσεις στο παρόν, πολύ πιθανόν να υπάρξουν στο μέλλον αλλά τότε θα είναι πολύ αργά για να ξανατεθούν τα ερωτήματα…

3. Η θεωρία της χύτρας και οι σοφοί της Σιών 

Η Σιών είναι ένας λόφος στα δυτικά της παλιάς Ιερουσαλήμ. Στη Βίβλο συχνά ταυτίζεται με την ίδια την πνευματική ύπαρξη της Εβραϊκής φυλής.
Ο όρος σιωνισμός, άσχετα με το τι λένε τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, δεν σημαίνει απλώς την επιθυμία της ύπαρξης και της διατήρησης ενός Εβραϊκού κράτους [επιθυμία απολύτως σεβαστή από κάθε λογικό ευρωπαίο] αλλά τη βαθιά πίστη ενός τμήματος των Εβραίων, πως τάχα μου ο Γιαχβέ τους χρωστάει την παγκόσμια κυριαρχία.
Από τον καιρό του Μωϋσσή, που οδήγησε τους Εβραίους στη Γη Χαναάν, υφίσταται ο μύθος του «περιούσιου λαού του Κυρίου», ο οποίος είναι προορισμένος να επιβάλλει την κυριαρχία του απάνω σε όλους τους λαούς τη γης, ακριβώς όπως και οι Άριοι του χίτλερ, πίστευαν ότι ολόκληρος ο πλανήτης αποτελούσε κληρονομιά των παππούδων τους!
Τα πρωτόκολλα των πρεσβύτερων της Σιών μπορεί να κατατάσσονται στις θεωρίες συνομωσίας, ωστόσο ο κ. Δαβίδ Χάρις και οι σιωνιστές που τον κατευθύνουν είναι απολύτως πραγματικός, όπως επίσης απολύτως πραγματικές είναι και οι μπόμπες που πέφτουν σε νοσοκομεία και σχολεία της λωρίδας της Γάζας.
Ο σιωνισμός, με την έννοια της παγκόσμιας κυριαρχίας, είναι θεωρία συνομωσίας, όσο είναι και η θεωρία της σχετικότητας του Αϊσντάιν. Απλώς δεν αφορά όλους τους Εβραίους και πολύ περισσότερο, δεν αποτελεί δικαιολογία για εκρήξεις αντισημιτισμού.Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό, το ότι μια δράκα Εβραίων [κυρίως της διασποράς] προσπαθεί με ύπουλες και αδιαφανείς μεθόδους, να προωθήσει τη βαθιά ριζωμένη ιδέα, ότι κάποια στιγμή ο Γιαχβέ θα παραδώσει τα κλειδιά ολόκληρης της γης μας, στους ραβίνους του περιούσιου λαού του… 
Οι σιωνιστές των ευρωμερικάνικων οικονομικών μεγαθήριων, είναι το ίδιο φονταμενταλιστές και παράλογοι, όσο και οι σημερνοί ορκισμένοι αντίπαλοι τους, οι τζιχαντιστές του Ισλάμ [ή όσο ήσαν στο παρελθόν οι άλλοι ορκισμένοι αντίπαλοι τους, οι ναζήδες του Χίτλερ]
Μια «θεωρία συνομωσίας» που θα προσπαθούσε να απαντήσει στα αναπάντητα ερωτήματα που προανέφερα, οφείλει να κινηθεί στον χώρο του «παράλογου», ακριβώς όπως κινούνται μέσα σ’ αυτό, οι πάσης φύσεως φανατικοί, όλου του κόσμου.
Η θεωρία της χύτρας στηρίζεται στην πολύ απλή αρχή της «αποσυμπίεσης»Οι πάντες γνωρίζουν ότι οι χύτρες ταχύτητας διαθέτουν μια βαλβίδα ασφαλείας, που αποσυμπιέζει τη δύναμη του ατμού, όταν φτάνει σε επικίνδυνα σημεία για την ασφάλεια της χύτρας.Οι σοφοί της Σιων γνωρίζουν καλά ότι η ύπαρξη του ανεξάρτητου κράτους του Ισραήλ, συναρτάται άμεσα από την αποδυνάμωση του μουσουλμανικού στοιχείου, που αγκαλιάζει θανάσιμα τη Σιών, σαν τεράστιος πύθωνας.Ο καλύτερος τρόπος για να αποσυμπιεστεί η εκρηκτική δύναμη του Ισλάμ, είναι να διοχετευθούν τα πιο ακμαία βιολογικά και πνευματικά στοιχεία του στην Ευρώπη, έτσι ώστε να ελαφρυνθεί η πίεση που δέχεται η Ιερουσαλήμ.Σύμφωνα με τη θεωρία της χύτρας, η βαλβίδα της ισλαμικής αποσυμπίεσης δεν είναι άλλη από τη λαθρομετανάστευση και τον λαθρεποικισμό της Ευρώπης, από μουσουλμανικές αφροασιατικές ορδές.
Γι αυτό και πίσω από τις καθεστωτικές ελίτ [που προσπαθούν λυσσαλέα να καταστήσουν την Ελλάδα αποθήκη ισλαμικών ψυχών αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη απλή επαρχία του Δ΄Χαλιφάτου] δεν βρίσκονται μοναχά οι μεγαλοεπιχειρηματίες που θέλουν φτηνούς κι ανθεκτικούς μελαμψούς δούλους αλλά και οι σοφοί της Σιών, που βλέπουν στη λαθρομετανάστευση την καλύτερη μέθοδο, για να αποδυναμώσουν και να ελέγξουν τους γειτονικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς.
Ο Ισραήλ θα νιώθει πολύ πιο ασφαλής όταν εκατοντάδες χιλιάδων νεαροί και υγιείς μουσουλμάνοι, θα εγκαθίστανται λαθραία στις δύσμοιρες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες ήδη έχει συντελεσθεί ένας ανεπανόρθωτος φυλετικός, πολιτισμικός και κοινωνικός εκφυλισμός.
Γι αυτό και λαϊκά κινήματα, όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα ή το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία που αγωνίζονται κατά της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού, αποτελούν τους πρώτους στόχους του παγκόσμιου σιωνισμού, ενώ αντίθετα ναζιστικά μορφώματα όπως το Ζβόμποντα στην Ουκρανία [που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης], είναι ευκαιριακοί σύμμαχοι τους.
Σύμφωνα πάλι με τη θεωρία της χύτρας, οι σοφοί της Σιών έχουν δρομολογήσει μια επιχείρηση φρίκης στη λωρίδα της Γάζας, διαλέγοντας ακριβώς το είδος των στόχων, που προκαλούν καταστάσεις πανικού στους μουσουλμάνους κατοίκους αυτών των περιοχών.
Πρόκειται στην ουσία για το ίδιο σχέδιο που προσπάθησε να εφαρμόσει ο Μιλόσεβιτς, ώστε να εξαναγκάσει τους βόσνιους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν το Σαράγεβο, ώστε να εμφανιστεί στο τέλος το σερβοβοσνιακό στοιχείο ως πλειοψηφία [σχέδιο που εφαρμόστηκε στη συνέχεια και από τους Αλβανούς στο Κοσσυφοπέδιο]

Οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν αδιακρίτως παιδιά, αμάχους και γυναίκες στους δρόμους του Σαράγεβο, δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από όσα κάνει σήμερα ο ισραηλινός στρατός στη λωρίδα της Γάζας ή από όσα έκαμαν οι Αλβανοί του Ουτσεκά στην Πρίστινα και στο Μοναστήρι.
Πρόκειται για επιχειρήσεις τύπου χύτρας, όπου μια μερίδα του ντόπιου πληθυσμού αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη γη του, εξαιτίας της φρίκης που προκαλούν τα εγκλήματα των επιτιθέμενων.
Το γεγονός ότι ο Μιλόσεβιτς έχασε τότε τον πόλεμο, οφείλεται πολύ απλά στο ότι ο Μιλόσεβιτς δεν είχε τους σωστούς αφέντες, από πίσω του.
Οι σοφοί της Σιών εφαρμόζουν τις επιχειρήσεις φρίκης, βομβαρδίζοντας ακόμα και νηπιαγωγεία στην περιοχή της Γάζας, με κύριο στόχο να κάμουν τον βίο αβίωτο στους ντόπιους πληθυσμούς, ωθώντας έτσι ένα μεγάλο μέρος τους να ακολουθήσουν τον δρόμο της λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα [κατά πρώτο λόγο] και στη συνέχεια σε άλλες χώρες της Ευρώπης.Έτσι θα αποσυμπιεστεί η χύτρα της Μέσης Ανατολής, ώστε ο νέος ναός του Σολομώντα, να μην κινδυνεύει από τις ορδές του Προφήτη, που ορκίζονται να χύσουν το αίμα τους στο όνομα του Αλλάχ…
Το πρόβλημα για μας εδώ, είναι ότι ένα κογκλάβιο προδοτών, λαμόγιων και ξεπουλημένων, μας έχει μπάσει σ’ αυτόν τον μέχρι θανάτου πόλεμο Αλλαχ εναντίον Γιαχβέ, εξυπηρετώντας [με το αζημίωτο παντα] τα σχέδια των σοφών της Σιών, για να προασπίσουν εκείνο που θεωρούν οι ίδιοι ως πρώτο του μέλημα: την ύπαρξη και τη διατήρηση του κράτους του Ισραήλ.
Κι οι Εβραίοι φυσικά πολύ καλά κάμουν και αγωνίζονται για τη διατήρηση του έθνους τους.
Τους πατριώτες ενός άλλου λαού, μπορεί να τους πολεμάς αλλά ταυτόχρονα τους σέβεσαι.
Τους προδότες όμως, δεν τους αξίζει παρά μονάχα να τους φτύνεις…

1 comments:

  1. Οι σοφοί της Σιών ειναι πανεξυπνοι και με την δυναμη του υπαρχοντος χρηματοπιστωτικου συστήματος (οι ιδιοι το εφτιαξαν) απέκτησαν δυναμη απέναντι τους σημερινούς πολιτικους μας που είναι απόγονοι του ΙΟΥΔΑ και που στο αίμα τους κυλάει η προδοσία.. ΕΝΑ εχουν στο μυαλό τους να γινει πόλεμος μεταξύ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ώστε αλλοι να βγαλούν το φιδι απο την τρύπα.
    ΟΣΟ για .

    ΑπάντησηΔιαγραφή