Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

"Ομηρία" του Ρωμανού = Τρομοκρατία κατά της Κοινωνίας... Κοινωνία & Πολιτεία - Τρομοκρατία = 2

Όμηρος & Θύμα της Τρομοκρατίας : Η κοινωνία & ο Ρωμανός

Από τον Ιάσωνα

Οι αναρχοβάνδαλοι οι προστάτες & πάσης φύσεως εκφραστές τους, έχουν προ πολλού κηρύξει τον πόλεμο κατά της ελεύθερης κοινωνίας, της Δημοκρατίας, της προόδου και παν ωαπό όλα της λογικής.

Ορμητήρια τους τα τηλεοπτικά παράθυρα, στρατευμένοι δημοσιογράφοι, καθηγητές επίορκοι που χρησιμοποιούν τον τίτλο και το Κύρος τους για να κηρύξουν το μίσος και την καταστροφή, δικηγόροι υπερασπίσεως που έχουν μετατραπεί «κυβερνητικοί εκπρόσωποι της αναρχίας, ενώ τα πανεπιστήμια, το πολυτεχνείο τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε ανεξάρτητα χαλιφάτα μετερίζια του «αγώνα».

Η πολιτεία δεν θέλει, φοβάται να ομολογήσει ότι είμεθα σε πόλεμο. Ότι καθημερινώς έχουμε θύματα. Όχι μόνο τραυματίες ή σακατεμένους.. Αλλά την Ελευθερία μας που στηρίζεται στην οικονομία και στο εμπόριο, στην ελευθέρια των μετακινήσεων μας, στην ελευθέρια να μπορούμε να εργασθούμε. Να μπορούμε να έχουμε συναλλαγές με τον Κόσμο να επιτύχουμε πρόοδο.

Ακόμη χειρότερα η κοινωνία είναι ες αεί όμηρος της τρομοκρατίας η οποία τελευταίως απειλεί να «σκοτώσει» τον Ρωμανό αν δεν δεχθεί η Πολιτεία τους παράνομους όρους της. Είναι αυτή η ίδια τρομοκρατία που δεν διαφέρει σε τίποτα από την 17Ν και η οποία με «όμηρο» τον απεργό πείνας και την επαπειλούμενη ζωή του θέτει σε δίλημμα την κοινωνία.

"Ή θα υπακούσετε στους όρους μας ή θα "φονευσουμε" τον Ρωμανό" 

Ο Ρωμανός και οι γονείς του συμμετέχουν εθελοντικά ως ιδεολογικοί συγγενεις, ενώ οσο περνα ο καιρος αντιλμβανονται την αυτοπαγιδευσι τους στην κτηνωδια της βιας μιας ψυχωρικης εμμονης που είναι ο  αναρχοβανδαλισμος της ριζοσπαστικης αριστερας.

Όμως είναι τοσο προφανες. Δεν είναι η κοινωνια που ευχεται τον θανατο του Ρωμανου, αντιθετως προσπαθει να τον αποφυγη με κάθε τροπο.. Η Πολιτεια προσεφερε στον Ρωμανο την δυνατοτητα να εισαχθη με αστειες εξετασεις στα ΤΕΙ και την δυνατοτητα να παρακολουθη διαδικτυακα τις σπουδες του που είναι ο συχρονος τροπος μαθησεως. Ειναι μια ευκαιρια επανενταξεως καποιου που εγκληματει στη νεοτητα του, αλλα εως οτου τυχον ωριμασει του δινεται η ευκαιρια να μπορη να επανενταχθη στην ελευθερη κοινωνια, εκμεταλλευομενος τον χρονο του εστω και φυλακισμενος..

Εξ αλλου θα ηταν αφελες τουλαχιστον σε έναν αμετανοητο αναρχικο υποδικο τρομοκρατιας που εξακολουθει να υμνη την αναρχια και να απειλει τους δικαστες του, να παρειχε η πολιτεια την δυνατοτητα να οργανωση με την ανεσι του καταληψεις και άλλες εγκληματικες ενεργειες τις οποιες ουδεποτε αποκυρηξε ο Ρωνανος, διακινδυνευοντας όχι μονο τον ισοβιο εγκλεισμο του στηνφυλακη αλλα και την ζωη αλλων αθωων ανθρωπων με την πειθω των καλασνικοφ.

Ετσι είναι οι συντροφοι του που ζητουν εναγωνιως ένα ακομη θυμα ώστε να εκτελεσουν την οργιαστικη λατρευτικη τελετη της καταστροφης «δικαιολογημενοι». Εκεινοι φλεγονται με την επιθυμια να εχουν ένα ακομη θυμα «δικο τους» που θα «δικαιολογει» την αγανκτησι τους. Διοτι είναι οι «προστατες» του Ρωμανου που με τις προτροπες του, τον εξωθουν στην απενοημενη ενεργεια του φουσκωνοντας τα μυαλα του, ώστε να επιμεινη μεχρι το τελος...

Αυτό που η κοινωνια απευχεται η εδω και χρόνια αληθως «νεα ταξις πραγματων» η ριζοσπαστικη αριστερα και η τρομοκρατια της στην Ελλαδα, επιδιωκουν διακαως με τον ολοληρωτικο και πετρινο δογματισμο τους. Χρειαζονται ψευτικους «ηρωες» που είναι θυματα παντα μονο οι αριστεροι & αναρχικοι διοτι εκει εξαντλειται ο «ανθρωπισμος» τους, ενω ολοι οι αλλοι που οι τρομοκρατικες ενεργειες δολοφονουν και κατατσρεφουν είναι  εχθροι που πρεπει να αφανισθουν και απο την ζωή και απο την μνημη μας.

Όμως ειδαμε τους πραγματικους ηρωες της ζωής:
Ειδαμε ανθρωπους κατεστραμμενους, που περιμεναν αυτές τις ημερες για να λειτουργησουν τα απογυμνωμενα λεηλατημενα καταστηματα τους. Αστυνομικους βομβαρδισμενους με ψυγεια τουβλα που εξφενδονιζαν οι «αγγελοι» της βιας απο τις οροφες πολυκατοικιων... Κατεστραμμενες περιουσιες, αυτοκινητα καμμενα παλιοσιδερα, ομορφες πλατειες ρημαγμενες, πανεπιστημια γυφταρια.. Όλα αυτα είναι προδρομος. 
Χαος και πανικος είναι η επιδιωξις τους...

Κοινωνία & Πολιτεία - Τρομοκρατία = 2

Λύση στο αδιέξοδο με την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά τις αλλαγές επί της σχετικής τροπολογίας που ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Προηγήθηκε παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ο οποίος το πρωί της Τετάρτης ανέλαβε την πρωτοβουλία και συνομίλησε αρχικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Την τροπολογία Αθανασίου έκαναν δεκτές όλες οι πτέρυγες της Βουλής με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την απόσυρση του αιτήματος για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία.

Μετά την εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο Νίκος Ρωμανός διέκοψε την απεργία πείνας, μετά από 31 ημέρες, τρώγοντας μια φρυγανιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου