Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Επιλεκτική στοργή στους κουκουλοφόρους "απεργούς πείνας" - Λησμονιά στα θύματα πυρπολήσεως κουκουλοφόρων!

Κε Πρωθυπουργέ, οι κουκουλοφόροι έχουν δικαιώματα! Τα θύματά τους, ΔΕΝ έχουν;

Από τον Ιάσωνα

Την 1η Δεκεμβρίου 2014 (πριν από λίγες ήμερες) θα άρχιζε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη των δύο κατηγορουμένων Θεόδωρου Σίψα και Παύλου Αντρέεβ που φέρονται ότι εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, καθώς και στην εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», που έγινε την ίδια μέρα, στις 5 Μαΐου 2010.


Ο υπόδικοι συμφώνως προς το δικαστικό βούλευμα κατηγορούνται:
"για ανθρωποκτονια εκ προθέσεως τελεσθείσης σε ήρεμη ψυχική κατάσταση η κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και εν απόπειρα της εκρήξεως εκ της οποίας επήλθε θάνατος και κίνδυνος για ανθρώπους και ξέναα πράγματα και της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας..." 

Φωτοαντίγραφο τους δικαστικού βουλεύματος δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Real News, την 13ην Οκτωβρίου 2013 σε άρθρο που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη .

Τα λησμονημένα θύματα είναι: 
Η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και η Παρασκευή Ζούλια που πέθαναν εκ δηλητηριάσεως από εισπνοή καπνού και τοξικών αερίων και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης ο οποίος απεβίωσε από διάσπαρτα εγκαύματα μερικού και ολικού πάχους, εισπνοής καπνού δηλητηριάσεως. 

Για τους Έλληνες πολίτες αυτούς που δολοφονήθηκαν, και των οποίων οι φερόμενοι ως δράστες – όπως γράφει το βούλευμα «ενήργησαν κατόπιν συναποφάσεως με κοινή δράση και κοινό ανθρωποκτόνο δόλο» δεν υπάρχει ούτε Πρωθυπουργός να ακούσει το αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη, ούτε δικαστική απόφασι αφου η δικη ανεβληθη για τριτη φορα, αλλα ουτε και διαδηλωτες να καινε κάθε βραδυ την Αθηνα….
Βλεπετε τα θυματα δεν ησαν κοκουλοφοροι, δεν εκανα απεργια πεινας, δεν εκλεψαν τραπεζα με καλασνικοφ, δεν συμετειχαν σε τρομοκρτικη οργανωσι.. Απλα «καηκαν» απο διαδηλωτες την 1η Μαιου 2010.. Γιατι κάποις να συγκινηθη? 
Σύμφωνα με μαρτυρίες, που περιγράφουν τα γεγονότα εκείνης της μαύρης ημέρας του Μαΐου του 2010, παριστάμενοι ζητούσαν από τους δράστες, αφού εκείνοι έσπασαν τους υαλοπίνακες του καταστήματος, να μην πετάξουν εντός του κτηρίου εμπρηστικούς μηχανισμούς , λόγω του ότι υπήρχαν εργαζόμενοι. 

Φυσικά οι δράστες αγνοώντας τις ικεσίες έδρασαν όπως τους υπαγόρευε ο κτηνώδης και σαδιστικός χαρακτήρας τους και πυρπόλησαν το κτήριο δολοφονώντας τρείς αθώους εργαζόμενους και μια αγέννητη ψυχή. Όλοι όσοι παρακολούθησαν το βίντεο εκείνης της ημέρας θα θυμούνται μια γυναικεία φωνή να ουρλιάζει αφιονισμένη: «αφήστε τους να καούν».

3 comments:

  1. Μην έχετε αυταπάτες για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όλοι αυτοί.Δεν νομίζετε ότι έχουμε όλοι εγκλωβιστεί στο δίλημμα μήπως και χαρακτηριστούμε έτσι ή αλλιώς έτσι και χρησιμοποιηθεί το στοιχειώδες όπλο μας η λογική και η νόμιμη άμυνα.Γιατί δηλαδή να φοβάμαι να πειθαρχήσω στις απεργίες τους.Να φοβάμαι να φοιτήσω στις αίθουσες υπό κατάληψη.Δεν βλέπω άλλο τρόπο από την γενναία δυναμική και ελληνοπρεπή απάντηση στα αίσχη τους.Πυξ Λαξ.
    Ilst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως δεν ειναι τοσο απλο.Ενας τροπος μια μετα-οδος (μεθοδος) υπαρχει.Η εφαρμογη του νομου απο τα θεσμοθετημενα οργανα που θα εξασφαλισουν:1 Οτι δεν θα εμποδισθω απο τους εργο-σπαστες. 2 Οτι θα τιμωρουνται οι εργο-σπαστες οταν. Παρανομουν Αλλως η. Αυτοδικια οδηγει σε ανεξελκτες καταστασεις.Η. πολιτεια εχει υποχρεωσι&καθηκον να επιβαλλη τα ανωτερω για να διατηρθη η ειρηνη & η ελευθερια που υπο τας παρουσας συνθηκας δεν υπαρχουν.Αφου η βια& ο τρομος εχουν αντικαταστησει τους νομους. & την εφαρμογη τους..Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τεθεί σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικός επειδή παρακινεί υπογείως και απολύτως καλυπτόμενα τους μαθητές του σε αποχή ή άλλες γνωστές πράξεις με την συνδρομή και γονέων, αυτόματα κυρήτεται πόλεμος εναντίον ενός συστήματος που κατέχει πάρα πολύ καλά την τέχνη αυτή.Όσο εμείς με γραφόμενα ή λεγόμενα στην ουσία απλά εκτονώνουμε το περί δικαίου αίσθημα το στρατόπεδο αυτό συνεχίζει να ασκείται σε κάθε μορφή ανορθόδοξου πολέμου.(Καταλήψεις,πορείες, εμπρησμούς,απεργίες πείνας, αλλά και προπανγαδιστικής υποστήριξης στα πάνελ, στη βουλή στον τύπο κλπ). Αυτό έχει δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο το βλέπω αδύνατο να μπορέσει κάποιος να ξεφύγει με 'κανονικά' μέσα.Η 'νομιμοποίηση' της εφαρμογής των νόμων (και όμως περί αυτού πρόκειται) περνά από μία άψογα μεθοδευμένη διύλιση από τα ΜΜΕ η οποία προσθέτει μία καθοριστική ποσότητα θυμικού και έτσι ο λαός πολύ εύκολα στρέφεται κατά του εαυτού του δηλ. καταπνίγεται με τετραπέρατο τρόπο η όποια φωνή λογικής και έστω ασθενικής αντίδρασης.Το κράτος λοιπόν είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή των νόμων με τέτοιο τρόπο όμως που να μη θιχτεί έστω και μια τρίχα των παρανομούντων.Συνεπώς εγώ θα στραφώ κατά του κράτους επειδή απεργούν τα νοσοκομεία τα σχολεία κλπ, αλλά την ίδια στιγμή θα είμαι υπέρ των 'αδυνάμων' διαδηλωτών μεταναστών καταληψιών όταν θα δέχονται τις βάρβαρες επιθέσεις των εντεταλμένων υπαλλήλων γι αυτή την δουλειά (δυνάμεων τάξης) για τους οποίους φορολογούμαι και πληρώνω για αυτή ακριβώς την δουλειά.Ο απόλυτος λαβύρινθος είναι το απόλυτο σχέδιο το οποίο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι μεγαλοφυές.
    Υπέρμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή