Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Απόλυτος ξεπεσμός Σαμαρά. Με παρέμβαση Τσίπρα θα συναντήσει τους γονείς του Νίκου Ρωμανού!

Αυτό ΔΕΝ έχει ξαναγίνει... 

Με παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Η συνάντηση ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με στόχο να εκτονωθεί η ένταση στο κέντρο της Αθήνας και να δοθεί η αίσθηση αποφόρτισης του κλίματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού αναμένεται να συναντηθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει οριστεί για τις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η συνάντηση είναι αποτέλεσμα αιτήματος του δικηγόρου της οικογένειας στο γραφείο του πρωθυπουργού. Καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας υποστηρίζουν ότι καταλυτική ήταν η επικοινωνία του ίδιου του πατέρα του παιδιού με τον Αντώνη Σαμαρά μέσω του κινητού τηλεφώνου του Αλέξη Τσίπρα. 

Με ιδιόχειρο σημείωμά του ο Νίκος Ρωμανός "αδειάζει" τους γονείς του γράφοντας: «Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους» Κάνει λόγο για «πυροσβεστικό ραντεβού» με τον πρωθυπουργό για τον οποίο σημειώνει ότι δεν το χρειάζεται «για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου