Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Άρχισαν κιόλας τα καραγκιοζιλίκια!

Στη φωτό δίπλα, βλέπετε τον σύντροφο κ. Μιχελογιαννάκη, βουλευτή εξ αγχιστείας του Συριζα, να σχηματίζει το σήμα της νίκης, παρέα με σύρους λαθρομεταναστες, στο σύνταγμα.
Ο σύντροφος κύριος βουλευτής παριστάνει τον απεργό πείνας, προκειμένου να πιεστεί η γαλαζοπράσινη συμμορία να ικανοποιήσει τα αιτήματα μερικών ακόμα ασιατών μουσουλμάνων, οι οποίοι πέρασαν στη χώρα μας, με το έτσι θέλω, χωρίς να τους καλέσει κανένας και τώρα έχουν και απαιτήσεις!

Όχι, ο κ. Μιχελογιαννάκης δεν εκλέγεται στη Συρία, ούτε στο Αφγανιστάν. Εκλέγεται με τις ψήφους των ελληνόφωνων πολιτών.
Ωστόσο δήλωσε ότι προηγούνται οι πρόσφυγες!
Για τους Έλληνες, δεν πιστεύω ότι περνάει ποτέ από το μυαλό κανενός συριζαίου να συλλογιστεί ότι αυτοί θα έπρεπε να προηγούνται μέσα στη δική τους πατρίδα!

Έτσι ο κ, Μιχελογιαννάκης, ξάπλωσε κάτω από μία κουβέρτα και έπιασε να παριστάνει της γης τον κολασμένο [με καμιά δεκαριά χιλιάρικα μισθό το μήνα...]

Ακόμα δεν προκηρύχθηκαν οι εκλογές και άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια! 


Και ναι μεν οι συριζαίοι [ως συριζαίοι] έχουνε κάθε δικαίωμα στην κωμωδία.
Το ζήτημα είναι το ποιοι τους προωθούν στην εξουσία ώστε να μετατραπεί η ελληνική τραγωδία σε παράσταση μπουρλεσκ.

Θα πρέπει να είναι κανείς εκ γενετής συριζαίος [ή έστω ανταρσύας] για να μην κατανοεί ότι η κουφή κίνηση Σαμαρα να επισπεύσει τις διαδικασίες για πρόεδρα της λεγόμενης δημοκρατίας τους, έγινε κάτω από την ασφυκτική πίεση των αφεντικών του, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να τον ρίξουν.
Γιατί όμως να ρίξουν τον Σαμαρά όταν η γαλαζοπράσινη συμμορία τους έχει κάμει όλα τα χατήρια? Αν δει κανείς το μέηλ του κ. Χαρδούβελη προς την τρόικα, κάμει μπαμ ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να τα δώκουν όλα στα ευρωαμερικανοσιωνιστικά διευθυντήρια, αρκεί τα αφεντικά τους να τους διατηρήσουν στην εξουσία. Γιατί οι κάπο ντι τουτι κάπι της Ευρώπης θέλουν να στίψουν τον σαμαρά σαν λεμονόκουπα?
Η απάντηση είναι απλή.
Διότι δεν τους ενδιαφέρει μόνον η οικονομική λεηλασία της Ελλάδος [αν τους έγνοιαζε μόνο αυτό, οι σαμαροβενιζέλοι θα ήσαν οι καλύτεροι υπηρέτες τους]
Αυτό που νοιάζει πρωτίστως τη διεθνή γραβατοπειρατεία είναι η εξαφάνιση του ελληνικού γένους και η αντικατάσταση του απο αφροασιατικές μαζες.
Η ανθρωπιστική κρίση που ήδη έχουν δημιουργήσει στην Ελλάδα, είναι ένα καλό παράδειγμα για τη Γαλλία της κ. Λεπέν και για την Αγγλία του κ. Φαραντζ [και της Σουηδίας και της Δανίας και άλλων κρατών όπου αρχίζουν να θεριεύουν τα εθνικιστικά κινήματα] για το τι πρόκειται να πάθει μια χώρα όταν αντιστέκεται στο σχέδιο της αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών.
Η γαλαζοπράσινη συμμορία όμως δεν δείχνει ικανή να περάσει τέτοιου είδους μέτρα, που θα σήμαιναν τον οριστικό θάνατο του ελληνισμού. Χρειάζεται μαι φρέσκια και αδιάφθορη συμμορία, όπως του σύριζα, για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη φάση του σχεδίου της διεθνούς γραβατοπειρατείας, που είναι η αντικατάσταση των Ελλήνων από αλβανοαφροασιατικές μάζες.
Ο σύντροφος κύριος που παριστάνει τον απεργό πείνας, εν τη αφελεία του, δρομολογεί απλώς τα προεόρτια, δείχνοντας μας το τι έχει να συμβεί, μόλις η βυσσινιά θύελλα εγκατασταθεί στην εξουσία.
Πολύ απλά θα προηγούνται οι λαθροεισβολείς.
Παντού.
Ακόμα και στα συσσίτια [κι αν μένει καμιά μερίδα για τους Έλληνες, θα τη μοιράζονται μαζί με τα σκυλιά...]

Ο παλιός, καλός μας Μπόζο, που σκόρπαγε το γέλιο στα παιδιά και στους μεγάλους...
Οποιαδήποτε ομοιότης με τη φάτσα του απεργού πείνας κυρίου συντρόφου είναι εντελώς συμπτωματική.
Η γελοιότητα των συριζαίων δεν προκύπτει από το χιούμορ τους αλλά ακριβώς επειδή λόγω της τραυματικής τους πολιτικής ηλιθιότητας, επιλέχθηκαν από τα αφεντικά της οικουμένης να φέρουν εις πέρας το φινάλε μιας Τραγωδίας. Άλλωστε αποτελεί πρώτον κανόνα σε όλες τις μυστικές υπηρεσίες του Κόσμου, ότι οι μικρομεσσαίοι πράκτορες δεν πρέπει να έχουν συναίσθηση του συνόλου της αποστολής.
Ακόμα και στα τσίρκα, οι κλόουν και οι νάνοι, είναι αυτοί που προετοιμάζουν την είσοδο των θηρίων, για να μην πανικοβληθεί το φιλοθεάμον κοινόν...

1 comments:

  1. Προς κα Μιραράκη:Προτείνω να δωρίσετε στη συγκεκριμένη αγωνιστική ομάδα ένα από τα μπορντοκεραμιδοπορτοκαλοκόκκινα εξαίσια χαλιά σας για στρώσουν από κάτω στο καθιστικό - υπνοδωμάτιο της τέντας.
    Υπέρμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή