Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Και για να τελειώνουμε ... Αυτός είναι ο ληστοσυμμορίτης Νίκος Ρωμανός!

Και επιτέλους ας ξαναδούμε γιατί καταδικάστηκε ο ληστοσυμμορίτης αυτός ο Ρωμανός γιατί μάλλον τα ξεχνούν οι περισσότεροι. Αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή των όπλων, τα οποία κατείχαν οι κατηγορούμενοι: επαναληπτική καραμπίνα τύπου Maverick, ένα πιστόλι τύπου Crvena Zastava και στον Βελβεντό μετέφεραν πολεμικά τουφέκια, αυτόματα πυροβόλα, πιστόλια περίστροφα, πολεμικό τύπου Καλάσνικοφ, υποπολυβόλο τύπου Scorpion, όπλο τύπου Beretta, χειροβομβίδες και πολλά άλλα.

Τα όπλα αυτά μεταφέρονταν με κλεμμένο βαν με πλαστές πινακίδες με σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής ομάδας. Πέντε από τους έξι κατηγορουμένους περιγράφονται ως τα πρόσωπα τα οποία με καλυμμένα πρόσωπα και με σωματική βία εναντίον προσώπων (πελάτες της τράπεζας) αφαίρεσαν κινητά πράγματα και τους ανάγκασαν να τα παραδώσουν με την απειλή όπλων. 

Έτσι, την 1η Φεβρουαρίου 2013 οι Μιχαηλίδης και Ρωμανός έσπασαν με βαριοπούλα τον υαλοπίνακα δίπλα στην είσοδο της Αγροτικής και ο Μιχαηλίδης έχοντας προτεταμένη καραμπίνα (ο Ρωμανός κρατούσε Καλάσνικοφ) με απειλές κατά του διευθυντή και υπαλλήλων τους υποχρέωσαν επίσης να τους παραδώσουν τα χρήματα του ΑΤΜ ποσό 17.910 ευρώ αλλά και τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο - συνολικά το ποσό έφθασε τις 175.940 ευρώ! Λίγο μετά κατέφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου δέχτηκαν από την συμμορία καταιγισμό πυρών από τα αυτόματα πυροβόλα όπλα επί περίπου μισή ώρα!!!!

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να λένε πως αυτός ο ληστοσυμμορίτης πρέπει να τον τρέχει το κράτος κάθε μέρα στη σχολή του κώλου που πέρασε δήθεν για να σπουδάσει και όχι για να το σκάσει να βρει τον Ξηρό και τον Σακκά να συνεχίσουν το "έργο" τους! Θα απασχολείται δηλαδή καθημερινά ολόκληρη η αστυνο9μική διεύθυνση Αθηνών για να μας δουλεύουν οι ληστοσυμμορίτες! Έλεος ΕΛΕΟΣ! 

Δηλαδή αν περνούσε σε καμιά πιό σοβαρή Σχολή π.χ ιχθυοκαλλιέργειας Μεσολογγίου θα τον πηγαινοέφερναν κάθε μέρα στο Μεσολόγγι για να παρακολουθεί τα μαθήματά του; Έχουμε κουραστεί εμείς οι απλοί άνθρωποι να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τους αναρχοκομμουνιστικούς φιλοσοφικούς προβληματισμούς των κατοίκων του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων. Νομίζετε πως είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε πως όλη αυτή η κίνηση είναι μεθοδευμένη για να του δοθεί η ευκαιρία να συναντήσει τον Ξηρό και τον Σακκά; Mόνο τα μίντια και οι πολιτικοί ασχολούνται με αυτή τη μαλακία, στο μυαλό των υπόλοιπων απλών πολιτών είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει.

Μάλιστα σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα του πλανήτη, θα είχαν χώσει στη φυλακή και τους γονείς του για παράληψη εποπτείας του γιου τους και πιθανόν για συνέργεια διότι δεν είναι δυνατόν ο σπόρος να κατέχει και να γνωρίζει και το χειρισμό πολεμικού υλικού τέτοιου είδους μάλιστα! Ποιος ή ποιοι τον καθοδήγησαν και τον εκπαίδευσαν; Οι γονείς του θα έπρεπε να έχουν λογοδοτήσει από την πρώτη στιγμή και όχι να μου βγάζουν επαναστατικά φιρμάνια. Αλλά αυτά μόνο σε σοβαρές χώρες, εντώ Ελλαδιστάν χύμα στο κύμα...

82 comments:

  1. Το θέμα της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης έχει λυθεί.Μπορούν οι σύντροφοί του να κάνουν έρανο και στηθεί ένα σύστημα μέσα στις φυλακές για να παρακολουθεί ο νεαρός άσσος του καλάσνικοφ μαθήματα, αλλά και άλλοι ποινικοί.Μάλιστα έχει και πλεονεκτική θέση με τόσο χρόνο και τόση ησυχία εκεί μέσα.Συνεπώς οι επιδόσεις του στα μαθήματα δεν μπορεί να είναι άλλες παρά άριστες.Αλλιώς θα φανεί ότι άλλους σκοπούς έχει και απλά χρησιμοποιεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση για άλλους λόγους.Δεν είναι δα αυτό και τόσο σπάνιο στην Ελλάδα.
    Ilst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω τι συμβαινει ,Εγω προσωπικα εχω απελπιστει διοτι εχει χαθει απο τους Ελληνες η κοινη λογικη . Εχουμε χιλια μυρια προβλημα , ο Ελληνας πειναει , ο Ελληνας ζει στην καταθλιψη, ο Ελληνας μεταναστευει ,Ο Ελληνας δεν παντρευεται και δεν κανει παιδια. Εχει κυριαρχησει ο σταρχιδισμος , ο καθενας για την παρτη του , αν αυτος περναει καλα δεν τον νοιαζει ο διπλανος του,και εχει κυριαρχησει η τρελα να θελουν να αποφυλακηστει καποιος εγκληματιας και να αχολουμαστε ολοι με αυτον. Και τα κολοπαιδα οι φιλοι του να καταστρεφουν ξενες περιουσες ανθρωπων χωρις να σκεφτονται στιγμη εαν ηταν του πατερα τους το μαγαζι πως θα ενιωθαν.Δυστυχως εαλω η Ελλας ..κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CF%83%CE%BB%CE%BF-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CE%BA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα πολύ να ακούσω την επιχειρηματολογία σας και για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Charles Yossef...

    Καλό θα ήταν να διάβαζες με προσοχή το κείμενο και όχι τον τίτλο του...
    __________________________

    ...Ο Breivik δεν μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα αλλά θα του δίνεται η δυνατότητα να μελετήσει συγκεκριμένα μαθήματα...
    __________________________

    ...Αφού γίνει δεκτός ο Breivik, θα πρέπει να διαβάσει για την δημοκρατία και την δικαιοσύνη. Επαφύεται στα Πανεπιστήμια να αναλάβουν την ευθύνη για την τήρηση των δημοκρατικών αξιών, ιδανικών και πρακτικών, ακόμα και όταν αυτές βρίσκονται αντιμέτωπες με αποτρόπιαιες πράξεις, πρόσθεσε ο Πρύτανης...
    _______________________

    ...Ο διοικητής των φυλακών είχε δηλώσει στο BBC πως ο Breivik, θα είναι σε θέση να δανειστεί όσα βιβλία και υλικά χρειάζεται για να μελετήσει, εν;i ξεχωριστό δωμάτιο για διάβασμα, θα τίθεται στην διάθεσή του...

    Τί δεν καταλαβαίνεις τελικά;
    Εν προκειμένω για τον Ρωμανό, τί προτείνεις;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία 77 ανθρώπων σε επιθέσεις στη Νορβηγία το 2011 γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Όσλο για να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες το 2013. Και αυτή την είδηση αναδημοσιεύει σήμερα Πέμπτη το BBC, όταν στην Ελλάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου να επιτρέψει στο κρατούμενο Νίκο Ρωμανό, να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα φοίτησης ή ολοκλήρωσης του κύκλου σπουδών του.
    Ο 34χρονος μακελάρης της Ουτόγια, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος εκτίει 21 ετών ποινή, δεν έγινε μεν δεκτός σε πρόγραμμα που παρέχει πτυχίο αποφοίτησης, αλλά μελετά Πολιτικές Επιστήμες σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, χωρίς βέβαια άμεση επαφή με το προσωπικό των πανεπιστημίων.
    Το πανεπιστήμιο τόνισε τότε τη σημασία της δίκαιης μεταχείρισης του Μπρέιβικ, του ακροδεξιού εξτρεμιστή της 22ας Ιουλίου 2011.
    Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Όσλο συγκεκριμένα, Ole Petter Ottersen, σχολίασε το Σεπτέμβριο του 2013 ότι όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αναγνωρίζει τα "ηθικά διλήμματα" της υπόθεσης. "Απλά οι θεμελιώδεις αξίες του είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Αυτή είναι η διαφορά μας και δεν μας νοιάζει". Τότε μάλιστα, ο επικεφαλής του πανεπιστημίου πρόσθεσε ότι "το μόνο που δεν μπορούμε να δεχτούμε είναι να φιλοξενηθεί στο campus του πανεπιστημίου".
    Τι ισχύει σε Ευρώπη και Αμερική
    Διαφορετικό μοντέλο στα θέματα εκπαίδευσης κρατουμένων ακολουθεί κάθε χώρα της Ε.Ε. Άλλες χορηγούν εκπαιδευτικές άδειες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αφού προηγουμένως οι κρατούμενοι έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τος και έχει γίνει εκτίμηση κινδύνου. Τέτοιες πρακτικές ακολουθούν η Μάλτα, η Ρουμανία, η Λιθουανία. Άλλες παρέχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης κρατουμένων μέσα από τις φυλακές, μέσω υπολογιστή, ακόμη και με ελεγχόμενη πρόσβαση στο ίντερνετ. Ηλεκτρονική εκπαίδευση ή δι' αλληλογαφίας έχουν η Γερμανία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Νορβηγία και η περιφέρεια της Καταλωνίας.
    Σουηδική πρωτοπορία
    Ένα από τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης κρατουμένων υλοποιείται στη Σουηδία. Σε όλες τις φυλακές, υπάρχει κέντρο εκπαίδευσης με έναν ή περισσότερους διδάσκοντες, εξοπλισμένο μ' έναν χώρο υπολογιστών, ενώ οι κρατούμενοι έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερους από 130 τομείς εκπαίδευσης.
    Εκπαιδευτικό σκοπό, αλλά και πρόβλεψη επικοινωνίας με τους συγγενείς τους έχει η παροχή του Ίντερνετ στη Νορβηγία. Ωστόσο, η χρήση διαδικτύου ελέγχεται από τους υπεύθυνους φυλακών.
    Βρετανοί κρατούμενοι και εκπαίδευση
    Στη Βρετανία το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο υλοποιεί στις φυλακές το πρόγραμμα "virtual campus", όπου οι κρατούμενοι έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Σημειώνεται ότι σε πολλές χώρες εκφράζονται επιφυλάξεις για την εκπαίδευση, μέσω υπολογιστών και ίντερνετ.
    Διατυπώνονται ωστόσο, ανησυχίες για το πώς θα χρησιμοποιηθεί ένας υπολογιστής ανά κρατούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δολοφονεις δηλαδη 77 ανθρωπους και δεχεσαι ποινη φυλακισης 21 ετων(!) και καθε παροχη για μορφωση στην τριτοβαθμια εκπαιδευση.Αυτο ειναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Ευγε και στη Νορβηγια.Αυτο ειναι παραδειγμα προς αποφυγη,οχι προς μιμηση.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε ανωνυμε φιλε σε περιπτωση που δν γνωριζεις η Νορβηγια βρισκεται χιλιαδες μιλια μπροστα μας αλλα και απο πολλες αλλες χωρες.Σε μια τετοια χωρα λοιπον με ελαχιστη εγκληματικοτητα δεν υπαρχουν ποινες για τετοιου ειδους εγκληματα.Επιπροσθετα ωραιο θα ηταν να ριξεις και μια ματια στις εγκαταστασεις των σωφρονιστηκων τους ιδρυματων....

      Διαγραφή
  7. Καλύτερα να αφιερώνατε τον πολύτιμο χρόνο σας στο να αναλύσετε πως η κοινωνία μας κατάφερε να βγάλει έναν 18χρονο τρομοκράτη. Και αντί να προσπαθήσει την ύστατη στιγμή να τον εντάξει και πάλι στο κοινωνικό σύνολο, προσπαθεί να τον συνθλίψει και να τον κάνει ήρωα. Ειλικρινά λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Στο Μελιγαλά κάνανε μισή δουλειά" . Οπότε δεν φταίς εσύ άλλοι φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε στρουθοκάμηλε των γκουλάνγκ στο Μελιγαλά η πλειοψηφία των δολοφονημένων ανθρώπων ήταν γυναικόπαιδα.Οι υπόλοιποι ,που δεν μπορέσατε να φάτε σας τακτοποίησαν στο Γράμμο και στο Βίτσι.Άσε που για τα επόμενα 30 χρόνια , μέχρι το 1974, φάγατε τέτοιο κυνήγι και ξύλο που πολλοί νόμιζαν ότι είχατε κάνει σολαριουμ.ΑΝΤΕ ορφανό του Στάλιν και του Μπαγκουνιν.

      Διαγραφή
  9. Ανωνυμε 5.02 βρωμας δημοκρατια απο χιλιομετρα.
    Φασισταριο της αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν αυτά τα λίγα που έκανε αυτός ο άνθρωπος τα κάνει καθημερινά το κράτος πουλάει την Ελλάδα παίρνοντας δάνεια για να συντηρήσει αυτήν την τρομακτική μηχανή που έχει φτιάξει και έχει τρελάνει τον κόσμο στους φόρους είναι σωστό. Όταν ο έμπορος της γειτονίας σου σου κλέβει το ψωμί αλλά δεν σου βάζει καραμπίνα σε αφήνει να πεθάνεις στην πείνα είναι καλά.
    Δεν συμφωνώ μαζί του όπως δεν συμφωνώ και με τους προηγούμενους που ανάφερα..
    Αλλά στο τέλος τη να κάνει τα γράμματα και να σπουδάσει για να τα χρησιμοποιήσει πρέπει να γίνει γιουσουφάκι του συστήματος και δεν του το έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://secretproduction.gr/%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BF/

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦ ΡΕ ΒΛΑΚΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικα λυπαμαι για ολους αυτους που γραφουν εδω μεσα.. πιο προβατα πεθαινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαιρετώ τους "προοδευτικούς" κουκουλοφόρους σχολιαστές που "κοσμούν" με την ανωνυμία τους τον παρόντα χώρο.
    Σε άλλο (μη φασιστικό) ιστολόγιο τα δίκην τηλεγραφήματος σχόλιά σας, θα τα έπνιγε η μαρμάγκα.
    Εδώ μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. alitheia aftos pistevis oti einai o nikos vrwmiarh?
    an vastane ta arxidia sou enantiosou sto kratos pou se gamaei asystola!
    alla esy thelis thn hsyxia sou..as se gamane as sou listevoun oi katapiestes mas dis kai tris evrw as se katasteloun..oxi esy thes na eisai filisyxos poliths na glifis kwlous gia ligo elehmosynh twn afentikwsn na ise synxronos doulos..arkei n pinis t poto sou na kavlantizeis kai ola kala..
    an omws den eimaste pragmatika eleftheroi paliomalaka mou,ti zwh tha zhseis>?
    epeidh emeis omws den theloume na zhsoume san douloi enantiwnomaste stous katapiestes mas..kai oloi eseis pou grafete aftes tis malakies gia ton niko kai gia kathe agwnisth..skeftite ligo prwta th skatila pou exete mesa sas..th mizeria kai thn kakomoiria sas..
    benete sth lista enas enas giati eiste idioi me aftous pous sas gamane th zwh..eiste synenoxoi kai tha erthi h wra kai gia sas..
    mexri tote na koimaste hsyxoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Koita pou eftase re h ellada,na 8eoroume tn ka8e tromokrath kai hrwa...sry pou sto lew alla h bia fernei mono bia..kaneis dn katafernei tipota me to na lhsteuei trapezes kai na oploforei...auto einai apla tromokratikh organosh kai den epiferei kanena kerdos oute prokeite na alla3ei tipota me auto...twra an ecy pisteueis oti h lhsteia kai h oploforia allazoun ton kosmo pros to kalutero kai swfronoun tous ekmetaleutes mas eisai eleu8eros na guriseis sthn sphlia sou kai na kunhghseis thn trofh sou...kai pou asxolh8hkame me ta kamomata enos oploforou tromokrath polu einai...se alles xwres tetoio gegonos den 8a to lambanan upopshn...oi eglhmaties mpainoun fulakh gia na plhrwsoun thn poinh tous gia ta sfalmata tous...den exoun oute adeies,oute thlewrash,oute krevataki me kouvertoula na mhn kuonoun...auto ou emeis edw 8ewroume fulakh,alles xwres to 8ewroun kalopetash se sugrish me tis dikes tous fulakes...tespa gia na mhn polulogw(auto kanw hdh :p)atomo ou katafeugei se tetoies biaiopra3eis den uparxei oute mia sto ekkatomurio na endiaferetai gia thn morfwsh tou ka8ws den milame gia swfrwn atomo edw...ean pragmati isxuei oti 8a afhsoun auton ton egglhmatia na spoudasei sta tei a8hnwn kltera na proetoimasteitai gia ta suntaraktika nea ths apodrashs tou pou 8a akolou8hsoun...ax bre ellada..telika pote den ma8aineis apta la8h sou

      Διαγραφή
  15. Με στράβωσες με τα greeklish ρε ανώνυμε @9 Δεκεμβρίου 2014 - 8:43 μ.μ.
    Τί διάολο; Σοβιετικό πληκτρολόγιο έχεις;

    Άντε καλό βράδυ και να προσέχεις μήπως σκάσει καμιά μολότωφ στα χέρια σου την ώρα που την πετάς...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν θα σκασει στα χερια μου,στο σπιτι σου θα σκασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τρομοκράτη των πλήκτρων.

      Διαγραφή
    2. Τωρα τρομαξαμε..μαθε πρωτα να φαιρεσαι επειδη απτο σχολιο σου βλεπω πως δεν ξερεις ουτε να απαντας σωστα ουτε να στηριζεις τις αποψεις σου

      Διαγραφή
    3. Xaxaxa tromokrati ton pliktron..Xaxaxa ta Spas!!!!

      Διαγραφή
  17. Εσύ ότι πεις...
    Άλλο υβριστικό, απαξιωτικό, απειλητικό κλπ σχόλιό σου ΔΕΝ θα ανέβει φίλε μου. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θέλω να αφαιρώ τον λόγο από κανέναν και ούτε να στερώ το δικαίωμα στο διάλογο....
    Όμως, άμα το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει... υπάρχει κι' ένα πλήκτρο που γράφει "delete"

    Έγινα κατανοητός; Και πάλι καλό σου βράδυ...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Βλάκας είσαι ...ή στημένος . Πάντως και στις δύο περιπτώσεις είσαι επικίνδυνος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μέ τόσο βαρύ στρατιωτικό οπλισμό καί το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να ληστεύουν τράπεζες; Τελικά πού είναι ο αγώνας και τα οδοφράγματα; Γκαζάκια, βομβίτσες, γραφίτι και σκοτώνουμε κανένα ξέμπαρκο μπατσούλι, ή κανένα κακομοίρη ταξιτζή στήν Πάρο, αυτός είναι ο αγώνας και η ανατροπή; Γιατί δεν χτυπάνε κανένα πολιτικό ή τραπεζίτη, ή ολιγάρχη νά τους πούμε μπράβο;
    Γιώργος από Γιάννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ti ψεύτικη είδηση είναι αυτή ρε καραγκιόζη; Που βρήκες οτι πυροβόλισαν επι μισή ώρα; Δεν έπεσε ούτε σφέρα καραγκιόζη. Αν θες να ενισχύσεις το εγκληματικό προφίλ κάνε το με πραγματικά στοιχεία. Παπαρολόγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. poios koumparas ekatse kai to egrapse auto sovara twra palio kakomoirh gurna thn kefala sou apo thn allh na deis poios sta alh8eia se gamaei kai poios einai pragmatika epikindunos sth gamhmenh koinwnia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.. Ασέ μας ρε φίλε ,εσύ που ανέβασες το άρθρο,που και καλά παραθέτεις και 'επιχειρήματα'.. Τουλάχιστον της πλάκας η προσπαθειά σου να φανείς αντικειμενικός και της πλάκας τα δήθεν επιχειρήματα.. Πες απλά οτι γουστάρεις χούντες, χίτλερ,τους φλώρους τους χρυσαυγίτες και άσε τα σάπια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι λετε ρε σκουπίδια της κοινωνίας....το άρθρο ειναι αψογο!!!! Πιο αλήθεια πεθαινεις....ανώνυμα κ επώνυμα. ...αν εχετε πωπο τραβατε να κανετε μαγκιες στη βουλή. Οχι κ καλα εδω.....αρε Παπαδόπουλε...εναν διαδοχο δν αφησες!!!! Ολοι για φουντο ειστε μπας κ χαθεί η βρωμορατσα σας αντιεθνικιστες προδοτες του εθνους!!!!αναστασια θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. paidia gt tsakoneste? o kathe enas exei tin gnomi tou epi tou thematos..o kathenas mporei na einai oti thelei..hte fasistas hte dimokratis I oti tou goustarei.to thema einai oi nomoi tou kratous mas.pou mas exoun gamisei kai den mporoume na sikosoume kefali.episis gt thelei na sunexisei tis spoudes tou o rwmanos? an itan etsi tha eixe apo epilogi tou mia normal zwh..tha koitage tis spoudes tou k tpt allo.opos ta paidia tis ilikias tou.se antithesi me auton pou listepse kai oploforouse ktl ktl.opote? as ton xosoun mesa.apo epilogi einai auto pou einai.twra ton epiase o ponos gia tis spoudes? na sapisei mesa stin fulaki re na valei mualo.alla to kratos einai gia ton...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βγαλε τις τσιμπλες απ τα ματια σου να δεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι ληστοσυμμοριτες,μηπως ειναι οι τραπεζες?μηπως ειναι ο Μηλιωνης? μηπως ειναι ο παπαγεωργοπουλος? μηπως ειναι ο τσοχατζοπουλος?μηπως ειναι ηυ προδοτικη κυβερνηση?...και επισης θυμησου τι επαθε η καθηγητρια ,του φλωρου γιου του σαμαρα, που τον επιασε να αντιγραφει...υπαρχουν φυσικα και αλλοι πολλοι ληστοσυμμοριτες που πραγματικα βαριεμαι να τους αναφερω...θελει μεγαλη ψυχη και @ρχ@δ@@ για να κανεις αυτο που κανει αυτο το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου καλα τα λες μερικοί ειναι πρόβατα και δεν βλέπουν αλλά θελω να μάθω γιατί όλοι ανώνυμα???? Όλοι φοβάστε να φωνάξετε τους κλέφτες, κλέφτες???

      Διαγραφή
  26. Πράγματι περίεργος λαός
    Στα καφενεία και στην αγορά κάνουμε αιματηρές επαναστάσεις , γκρεμίζουμε το σύστημα , καίμε την βουλή και άλλα πολλά .
    Οταν όμως βλέπουμε κάποιον να κάνει όλα αυτά που εμείς είμαστε ανίκανοι να κάνουμε, τότε αρχίζουμε να λοιδορούμε να βρίζουμε , καλύπτοντας την ανεπάρκεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. λοιπον ποιος σας ειπε οτι εμεις που δεν γουσταρουμε να ηρωποιησουμε το κακομαθημενο, γουσταρουμε τον καθε καρεκλοκενταυρο μαλακα που κανει περιουσιες στις πλατες μας? Δηλαδη ή θα πρεπει να ειμαστε κουκουλοφοροι αναρχικοι αντιεεξουσιαστες ή φασιστομουτρα? εγινε ηρωας ενα μαλακισμενο που η μαμακα του πρεσβευει το καψτε, σπαστε και διασκεδαστε μεχρι θανατου για τους νεους και ειναι δικα της λιγια απο συνεντευξη, τωρα τι κοβεται να σωσει το παιδι της απο την ασιτια το παιδι εσπασε, εκαψε και τωρα διασκεδαζει μεχρι θανατου, γιατι τοσος αγωνας, γιατι να καψω μια αθηνα για καποιον που διασκεδαζει?????? και κατι ακομη, μολις αποφασισε το καημενο το παιδι να κανει απεργεια διψας οι καρεκλοκενταυροι υποχωρησαν.... η καρδια του παιδιου ειναι πολυ αδυναμη ειναι στα προθυρα να πεσει σε κωμα δεν μπορει να γραψει την αποφαση του για την απεργεια διψας και το κανει ο συνηγορος του αλλα με του λυνονται ολα βγαινει στο παραθυρο και χαιρετα!!!!!!!! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ? θελει να σπουδασει μανατζμεντ και επιχειρησεις για να διοικει την μικρη του περιουσια και παραλληλα να αναλαβει την διοικηση και των τρομακρατικων οργανωσεων που ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ στηριζει ο καημενος.... Α και να μην ξεχναμε οτι ο αντιεξουσιαστης σας, ο επαναστατης σας ο ηρωας σας που παλευει για τα δικαιωματα σας γιατι αυτος εχει αρχιδια ενω ολοι εμεις οχι εναν καρεκλοκενταυρο διαλεξε για να τον υπερασπιστει...... ΖΗΤΩ η επανασταση του 2014!!!!!!!! Οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ αυτης της χωρας που αιωνες τωρα ταλαιπωρειται ωχριουν μπροστα του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το μυαλό είναι ο στόχος

    Ρεσιτάλ σκατοψυχιάς και ημιμάθειας από Αιλλυνέζους για το ζήτημα του Νίκου Ρωμανού:

    "Μα άλλα παιδάκια πεινάνε κι ο Ρωμανός κάνει απεργία πείνας"

    Ο Ρωμανός ρισκάρει τη ζωή του για να αλλάξει ακριβώς αυτην την κατάσταση. Αγωνίζεται για αξιοπρέπεια κι αν ανήκεις στο ανθρώπινο είδος τότε πρέπει να ξέρεις πως ο Νίκος Ρωμανός παλεύει και για' σένα.

    "Ο ψευτοεπαναστάτης των βορείων προαστίων "

    Πρώτον δε μπορεί να είναι ψεύτο-κάτι μιας κι οι πράξεις του είναι ακόλουθες της ιδεολογίας του ,άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μ' αυτές. Δεύτερον, το γεγονός πως είναι κάτοικος βορείων προαστίων δεν έχει καμία σχέση αλλά εάν το θέτουμε σαν επιχείρημα μόνον προς τιμήν του μπορεί να τεθεί. Θα μπορούσε να έχει αράξει σπίτι του, να κάνει την πλουσιοπάροχη ζωούλα του και να κοιτάει την πάρτη του. Αλλά αντί αυτού επέλεξε πιο δύσκολο δρόμο απ'αυτόν του βολέματος.

    "Ναι αλλά λήστεψε την τράπεζα"

    Ε και; Τα λεφτά στην τράπεζα είναι ασφαλισμένα, οπότε δεν έκλεψε τα δικά σου λεφτά. Επίσης μιλάμε για την τράπεζα,ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία έχει χρεώσει εσένα, τα παιδιά και τα εγγόνια σου μέχρι το λαιμό και θα πρέπει να δουλεύεις όλη σου τη ζωή για να την ξεπληρώσεις. Ποιός είπες πως είναι ο ληστής?

    "Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης"

    Αγόρευση εισαγγελέα στην δίκη Ρωμανού: "πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατα δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν..." (...) "απο κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η κατηγορία για ένταξη σε τρομοκρατική ομάδα".

    "Είναι εγγονός του Νάσιουτζικ"

    Εδώ έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να τον κλείσουν φυλακή τη μέρα που γεννήθηκε.. (Άβυσσος η βλακεία του ανθρώπου)

    "Τώρα θυμήθηκε τις σπουδές του?Να κάτσει στη φυλακή 15 χρόνια κι ύστερα να κάνει ότι θέλει "

    Το γεγονός πως κάποιος είναι φυλακισμένος δε σημαίνει πως μετατρέπεται σε κομοδίνο η δεν ξέρω κι εγώ τι. Παραμένει άνθρωπος κι έχει δικαιώματα. Με εντυπωσιάζει το που εξαντλεις την αυστηρότητα σου Αιλλυνέζε μιας και στην κυβέρνηση και τις τράπεζες που σου έχουν κάνει συντρίμμια τη ζωή σε βλεπω να στέκεις σούζα και να λες κι ευχαριστώ.

    "Να εφαρμοστει ο νομος. Μα τι να κάνουμε να αλλάξουμε τους νόμους για να σπουδάσει ο Ρωμανός; "

    Ο Αθανασίου με τροποποιήσεις σε νόμους έχει βγάλει λάδι μεγαλέμπορους ναρκωτικών και μαφιόζους ενώ αντίθετα προσπαθεί να εξοντώσει οποιον διαφωνεί με το σύστημα. Οι νόμοι έχουν θεσπιστεί θεωρητικα για τα συμφέροντα του λαού. Οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν καταντήσει το σύνταγμα κουρελόχαρτο καταπατώντας δικαιώματα και στερώντας ελευθερίες κι εκεί όμως δεν σε είδα να ξεσήκωνεσαι και να αντιδρας με κάποιον τροπο

    "Είναι αναρχικός "

    Και που είναι το κακο; Οι εικόνες που έχεις για την αναρχία προέρχονται απο τα δελτία ειδήσεων τα οποία προσφέρουν μιας πρώτης τάξεως προπαγάνδα. Η αναρχία δε συνεπάγεται βία και χάος. Ψαξου και προσέγγισε το θέμα με διευρυμένη οπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Και τι μας νοιάζει εμας αν πεθάνει;"

    Η σκατοψυχια ανθρώπου που δεν αγαπάει ουτε τον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι εκτοξεύει μίσος και χολή στους γύρω.

    "Ήθελε και έμπλεξε,καλά του κάνουν"

    Το κράτος τα βάζει με όποιον δεν υπακούει στις εντολές του. Έτσι όταν θα έρθει αύριο για σένα που θα διαφωνησεις σε κάτι, δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τις τακτικές που εσύ σήμερα χειροκροτάς.

    Με άλλες χυδαιες τοποθετήσεις δεν καταδεχομαι να καταπιαστω.

    Το ζητημα του Νίκου Ρωμανού ενεργοποίησε αντανακλαστικά στον καθένα τα οποία δείχνουν πραγματα για τον καθέναν μας και κατ'επέκταση για την κοινωνία. Δυστυχώς αρκετή ημιμάθεια, μπολικη σκατοψυχια καθως και αρκετές απόψεις διαστρεβλωμενες απο την κρατική προπαγάνδα.
    Στον αντίποδα οι αλληλεγγυοι που δείχνουν τον δρόμο.
    Ζούμε Οργουελική διαστρέβλωση της πραγματικότητας με στόχο το μυαλό.Πάντα εκεί ήτανε ο στόχος..

    Πέραν απο το πολιτικο υποβαθρο, το σημαντικό για μενα είναι να μη χαθεί μια ακόμη ανθρώπινη ζωη.
    Αλληλεγγύη στο Νίκο Ρωμανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτο το κλεφτρονι θα ειναι βουλευτης του συριζα σε λιγο καιρο. Και το χειροτερο... Θα αποφασιζει για το μελλον μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxax!!
    tha einai vouleyths tou syriza leei!
    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το χωριό καιγόταν και η π......... λουζόταν!!!!!!Βάλτε φυλακή όλους τους κλέφτες του κράτους και επιτέλους αφήστε τον να σπουδάσει αν το δικαιούται. Μας τα έχετε πρήξει με τον Ρωμανό, μέχρι και τον γάμο του έδειξαν!!!!!! Ο συνάνθρωπός σου πεινάει ρε!!!!! Έλεος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "με σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής ομάδας"
    ....και γιατί τότε είναι μέσα για ποινικό αδίκημα και όχι ως τρομοκράτης; ο τρομονόμος γιατί τον άφησε απ' έξω;
    τα παρακάτω τα είπε ο εισαγγελέας στην τελευταία δίκη:
    "Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν"
    και συμπληρώνει πιό μετά
    "από κανένα στοιχείο δεν μου προκύπτει ότι αποδεικνύεται η κατηγορία για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική ομάδα"
    ....φίλε μου, ψάξε μέσα σου το μίσος που κρύβεις για μερίδες ανθρώπων που τους έχεις βάλει ταμπελίτσες όπως "αναρχοσυμμορίτες" "ληστοσυμμορίτες" "αναρχοσυριζαίοι" "άπλυτοι" "κομμουνισταί" κλπ.
    ολοι μεσα μας κρυβουμε εναν φασιστα, να ψαξουμε να τον βρουμε.
    το είπε μεχρι και αυτος εκει ο απλυτος (για σενα) ο Αγγελάκας σε μια συναυλία του που φωνάζανε από κάτω "μπάτσοι κουφάλες έρχονται κρεμάλες"...
    Δεν διαφερουν σε πολλα αυτοι που λενε θανατος στους μπατσους με αυτους που λενε ψοφος στους αναρχικους.
    Ψαξε και συ λοιπόν μεσα σου να βρεις για ποιο λογο μισεις τοσο καποιους ανθρωπους, αναρωτησου μεσα σου για την εννοια του σωφρονισμου (η οποία είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό εφικτή σε μικρές ηλικίες), σκεψου λιγο τι σημαινει και τι πρεπει να σημαίνει η εκπαίδευση.
    και πηγαινε με μια μερια, με αυτην που πιστεύει οτι τα σχολεία κλείνουν τις φυλακές ή με αυτην που πιστεύει το ανάποδο, οτι οι φυλακές κλείνουν τα σχολεία.
    Προφανώς μέσα σε όλα αυτά είναι και ο Κορκονέας, που γυρισε πισω, λεγοντας "τι θες ρε μουνι" και δολοφονησε ενα μικρό παιδί... ειναι στο χερι του να συνειδητοποιήσει τι έκανε, γιατι, και τι του αξίζει σαν τιμωρία.
    Τελος καλε μου φιλε γιαννιωτη (ειτε εισαι ενας ειτε περισσότεροι) αναρωτησου επιπλεον ποια ειναι η ξεφτιλα του Αθανασιου, να ψαχνει τους γονεις του κακομαθημενου αναρχοαπλυτου πλουσιοπαιδου ληστοσυμμοριτη κλπ κλπ ή μήπως είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα τα παρακάτω που έχει κάνει ο υπουργός;;
    1. Έκανε νόμο μερικών ημερών (από λάθος όπως είπε) και έδωσε τη δυνατότητα στους εγκληματίες του λευκού κολάρου,σε αυτούς που έχουν καταχραστεί Δημόσιο χρήμα να μην δικαστούν. Άλλαξε τότε άρθρο του Ποινικού Κώδικα για να το κάνει. Του ίδιου κώδικα που δεν μπορεί να αλλάξει για να σπουδάζει κάποιος ενώ είναι φυλακή.
    2. Έδωσε χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών και άλλους κατάδικους με εγκλήματα μεγαλύτερα από του Ρωμανού
    3. Ψήφισε νόμο που προβλέπει πως όσοι έχουν κάθειρξη πάνω από 15 έτη για ναρκωτικά,όσοι είναι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δηλαδή και όχι μικρέμποροι,αποφυλακίζονται στο ένα τρίτο της ποινής. Το ένα τρίτο είναι και αυτό εικονικό αφού αν κάποιος έμπορος που έφερε ένα τόνο ηρωίνη στην Ελλάδα καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη και κάνει μεροκάματα στη φυλακή σε δύο χρόνια το πολύ είναι έξω.
    4. Άλλαξε το νόμο Κακλαμάνη για τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες των πολιτικών και φροντίζει να αμνηστεύονται πρακτικά και να πέφτουν στα μαλακά όσοι πιάνονται με ψευδές Πόθεν έσχες. Ο νόμος αυτός αμνηστεύει και τον ίδιο ο οποίος έχει δηλώσει ψευδή περιουσιακά στοιχεία.
    5. Με αλλαγές στον ίδιο νόμο δεν επιτρέπει τον πραγματικό έλεγχο των στοιχείων των πολιτικών αφού αφαιρεί το δικαίωμα άρσης απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών.
    (πηγη koutipandoras.gr/)

    ΜΕ ΤΙ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ; ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΡΩΜΑΝΟ;...ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΟΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. H πιο εμπεριστατωμένη τοποθέτηση που έχω διαβάσει. ΕΥΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εχει πεθανει κοσμος απο ανεχεια.
    απο ελλειψει ρευματος,φαγητου,.
    εχει πεθανει κοσμος απο κρυο.
    εχει αυτοκτονησει.
    οι ανθρωποι της μαρφιν που καηκαν?για εκεινους τιποτα?

    και ασχολουνται με το καθε αλητακι που σπαζει και ρημαζει?
    ντροπη τους.μαζι και τα τηλεοπτικα καναλια που θελουν να τον κανουν φιρμα.
    να τον αφησουν μεσα να ψοφηση αυτον και το συναφη του.
    αλλα τι περιμενεις,εχουμε ενα πολιτικο συστημα που ειναι γεματο απο δικηγορους ηθοποιους δημοσιογραφους και καθε λογής ασχετους ( στο 99% του συνολου ).
    εχουμε αναγκη απο επιστημονες και οχι απο ανθρωπους με λογοδιαρροια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολύ καλή ανάλυση φίλε απο πάνω αλλά φοβάμαι ότι τσάμπα τα γράφεις.. Οι περισσότεροι που ενστερνίζονται απόψεις σαν και αυτού του άρθρου ειναι είτε σκατόψυχοι είτε βλάκες..Οπότε η αλήθεια δεν τους λέει και πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό που σε τσούζει πραγματικά είναι ότι ένας "κατάπτυστος τρομοκράτης" και ληστοσυμμορίτης κατάφερε με την επιμονή του να κερδίσει αυτό που ήθελε μόνος του. Αυτό που το ίδιο το σύνταγμα (βαλ'τα με τους νομοθέτες) του επιτρέπει και που είναι να πηγαινοέρχεται με συσκευή εντοπισμού και συνοδεία στο ΤΕΙ. Την ίδια ώρα που εσύ και άλλοι βαρβάτοι πατριώτες κάνετε ακόμα τουμπεκι σε πολλά. Σαν κάτι άλλους σουπερπατριώτες που θα έμπαιναν στην βουλή και θα έριχναν σφαλιάρες και τώρα είναι στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού και τρώνε με ντελίβερι γιατί "φοβούνται" μην του δηλητηριάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κακιά.
    Ένας δολοφόνος μπάτσος μπορεί να βγαίνει έξω γιατί έτσι λέει ο νόμος αλλά ένας αναρχικός ληστής που δεν σκότωσε ποτέ κανέναν δεν μπορεί να πάρει ούτε άδεια για να πάει με συνοδεία μπάτσων να παρακολουθήσει τα μαθήματά του σε ένα ΤΕΙ. Καταλαβαίνεις γαμώ τη τύχη σου ρε μαλάκα τι γίνεται; Έχει καθόλου συναίσθηση της κατάστασης;
    Καταλαβαίνεις ρε μαλάκα ότι τον σκοτώνουν μόνο και επειδή τους έκανε ξεφτίλα; Καταλαβαίνεις ρε μαλάκα ότι δεν πάει άλλο; Ήρθε η ώρα να δράσεις. ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ! Βρίζεις τις τράπεζες και τους πολιτικούς αλλά μόλις κάποιος πήγε να πλήξει και τις τράπεζες και τους πολιτικούς εσύ μαλάκα κάνεις μόκο. Μαλάκα σύνελθε. Πως γίνεται ρε μην σε πιάνει δέος που ένας άνθρωπος 21 ετών προτιμάει να πεθάνει αγωνιζόμενος και με αξιοπρέπεια ενάντια στην πιο απάνθρωπη των τελευταία 40 ετών;
    Δεν σε μπορώ άλλο ρε μαλάκα, δεν αντέχεσαι γαμώ το κεφάλι σου γαμώ. Σε βλέπω να φωνάζεις βοήθεια όταν σου παίρνει η τράπεζα το σπίτι. Σε βλέπω να φωνάζεις που δεν έχεις να ταίσεις τα παιδιά σου. Σε βλέπω ταυτόχρονα να στηρίζεις όσους σου παίρνουν το σπίτι και στερούν το φαγητό από τα παιδιά σου. Και είσαι ανίκανος μαλάκα να σταθείς δίπλα στον πιο αξιοπρεπή άνθρωπο της χώρας αυτή τη στιγμή. Δεν σε αντέχω άλλο ρε δούλε.
    Σε απολύουν ρε μαλάκα και δεν κάνεις τίποτα ενάντια στα αφεντικά. Σου κόβει η κυβέρνηση τον μισθό και δεν μιλάς. Σου κόβουν την πρόσβαση στο σύστημα υγείας και δεν μιλάς ρε μαλάκα. Σου κόβουν την πρόσβαση στην εκπαίδευση και δεν μιλάς ρε μαλάκα. Σε βαράνε ρε μαλάκα στο δρόμο οι μπάτσοι και δεν αντιστέκεσαι ρε χάπατο. Πως αντέχεις να ζεις έτσι ρε μαλάκα; Πως αντέχεις να είσαι σκλάβος ρε γαμώτο;
    Και δεν φτάνει που είσαι δούλος, δεν φτάνει που η δουλική σου στάση μας έχει φέρει ως κοινωνία μέσα σε αυτό το ζόφο βρίζεις και τον Ρωμανό. Γιατί ρε μαλάκα; Τι σου έκανε βρε μπάσταρδε; Που σε πείραξε; Τα αφεντικά που σε έχουν κάνει πιόνι είχε στόχο, όχι εσένα και τη μίζερη ζωή σου. Αφού λοιπόν δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση, βγάλε το σκασμό τουλάχιστον για λίγο ρε σίχαμα. Για λίγο.
    Και δεν πρόκειται μαλάκα να σου ευχηθώ ψόφο γιατί ο ψόφος θα σε γλυτώσει από τη μιζέρια σου. Να ζήσεις μαλάκα πολλά χρόνια μέσα στη σκατίλα σου, τόσο πολλά που να πνιγείς μέσα σε αυτή. Αλλά κράτα τη σκατίλα σου μακρυά από εμάς μαλάκα, γιατί όσο δεν την κρατάς μακρυά θα μπαίνουμε σε κατάσταση ασφυξίας για να σε πνίξουμε με ανάσες ελευθερίες.
    Όπως κατάλαβες έχουμε πολλούς λόγους μαλάκα για να καίμε το σύμπαν όλη μέρα κάθε μέρα και χωρίς την κατάσταση που δημιούργησε το κράτος και η εξουσία με την υπόθεση του συντρόφου μας, οπότε για μια τελευταία φορά σε παρακαλώ γίνε αξιοπρεπής άνθρωπος, βγες έξω, πολέμα μαλάκα για τη ζωή σου και την αξιοπρέπεια σου, πολέμα ρε μαλάκα και σταμάτα να είσαι ντουγάνι. Δεν θα πάθεις και τίποτα εάν γίνεις αξιοπρεπής άνθρωπος, το πολύ πολύ να αποκτήσεις λίγη μπέσα, καλό θα σου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ στην αρχη ειχε φαση αλλα ποσες γαμημενες φορες θα πεις ακομα την λεξη ΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  39. Πρόβατα και με όνομα λοιπόν. Άρθρο με πληροφορίες παθιασμένων απόψεων δεξιάν νοοτροπίας και οπιστοδρομικά δομιμένες και ντυμένο με παρωπίδες και αρνητική σκέψη. Κρίνεις όποτε θα κριθείς. 1 φάουλ, κράζεις τη σχόλή. Κόβεσαι. Αλλά άκου και αυτό γιατί κούρασες και δεν ασχολούμαι άλλο με τα σφάλματά σου. Απόψεις στου είναι.

    Ο Ρωμανός λοιπόν, δε λήστεψε την τράπεζα για να βγάλει χρήματα να αγοράσει iphone πανίβλακα έλληνα που έχεις κάνει αυτό ως στόχο ζωής σου. Πέρασε ένα μήνυμα. Διαβάστε καμία συνέντευξη στην ευρύτερη Ευρώπη. Από ανθρώπους πιο προοδευτικούς, δείτε κανένα ντοκιμαντέρ και αφήστε τις φασιστικές διαθέσεις και εξυπνάδες που μας πάνε πίσω. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο πάνω απ΄ όλα. Όλα τα χρήματα διοχετεύονται στις τράπεζες και απορροφώνται από αυτές. Οι μεγαλύτεροι κλέφτες και υπαίτιοι είναι αυτοί, μαζί με αυτούς που στήθηκαν εκλέχτηκαν και κυβέρνησαν. Ο λαός δεν είχε τρομερές επιλογές να διαλέξει και να ψηφίσει κάτι καλύτερο. Δεν υπάρχει σωτηρία. Γιατί οι περισσότεροι έχουν την ίδια νοοτροπία με τους κυβερνώντες και μη και μιλάω πάντα εκ του αποτελέσματος που προφανώς με επιβεβαιώνει. Τόσο απλά μπορείς να καταλάβεις το σκοπό αυτών τον παιδιών που είδαν οτι δε γίνεται κάτι άλλο και έδρασαν έτσι, Προσπαθώντας να μιμηθούν τον Ρομπέν των Δασών. Σίγουρα είναι η χειρότερη λύση! Αλλά αν κάνεις τις χειρότερες επιλογές για τη ρύθμιση κάποιων πραγμάτων και έχεις τα χειρότερα αποτελέσμα, θα έχεις και λύσεις αντίστοιχες αυτού που έσπειρες εξ αρχής. Ο Nolan το έδειξε ξεκάθαρα στο The Dark Knight rises. Ο Όργουελ στη φάρμα των ζώων και άλλοι πολλοί. Οι δυο πλευρές. Πως προκύπτει η αναρχία και η επανάσταση και πως καταλύγει. Καθόλου τυχαία. Σταματήστε να σκύβετε το κεφάλι, να είστε οπιστοδρομικοί και να συμβηβάζεστε με τα λίγα. Σας έχουν δώσει ένα Computer και σας έχουν ναρκώσει εκεί, όσο εκείνοι κάνουν κουμάντο ανενόχλητοι.

    Έτσι έρχεστε εσείς καλά υπνοτισμένοι και παρουσιάζετε τον Ρωμανό μόνο, ως εγληματία πολέμου και όχι τον Εξουσιαστή και τους συναφείς του, που πάνε να δικάσουν και αυτόν μαζί με εμάς του υπόλοιπους σε βαρύ για ακόμα μια φορά λίθαργο. Δεν μπορεί κάποιος να είναι εγκληματίας γιατί τάχα δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς μιας κοινωνίας που σε έχει βάλει να αγοράζεις το σπίτι σου ισόβια και μειώνει καθημερινά το βιοτικό επίπεδο της ζωής σου. Δεν πήγε να κάνει κανένα "'έγκλημα" τυχαία. ΤΡΑΠΕΖΑ. Κάνει απλά κουμάντο στα πάντα. Κάποιος πολύ σοφά είπε:

    "ΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΔΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ."

    Όλα εδώ πληρώνονται. Αλλά μερικοί δε θα μάθεται ποτέ. Αλλά αυτό είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρεσιτάλ σκατοψυχιάς και ημιμάθειας από Αιλλυνέζους για το ζήτημα του Νίκου Ρωμανού:
    "Μα άλλα παιδάκια πεινάνε κι ο Ρωμανός κάνει απεργία πείνας"
    Ο Ρωμανός ρισκάρει τη ζωή του για να αλλάξει ακριβώς αυτην την κατάσταση. Αγωνίζεται για αξιοπρέπεια κι αν ανήκεις στο ανθρώπινο είδος τότε πρέπει να ξέρεις πως ο Νίκος Ρωμανός παλεύει και για' σένα.
    "Ο ψευτοεπαναστάτης των βορείων προαστίων "
    Πρώτον δε μπορεί να είναι ψεύτο-κάτι μιας κι οι πράξεις του είναι ακόλουθες της ιδεολογίας του ,άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μ' αυτές. Δεύτερον, το γεγονός πως είναι κάτοικος βορείων προαστίων δεν έχει καμία σχέση αλλά εάν το θέτουμε σαν επιχείρημα μόνον προς τιμήν του μπορεί να τεθεί. Θα μπορούσε να έχει αράξει σπίτι του, να κάνει την πλουσιοπάροχη ζωούλα του και να κοιτάει την πάρτη του. Αλλά αντί αυτού επέλεξε πιο δύσκολο δρόμο απ'αυτόν του βολέματος.
    "Ναι αλλά λήστεψε την τράπεζα"
    Ε και; Τα λεφτά στην τράπεζα είναι ασφαλισμένα, οπότε δεν έκλεψε τα δικά σου λεφτά. Επίσης μιλάμε για την τράπεζα,ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία έχει χρεώσει εσένα, τα παιδιά και τα εγγόνια σου μέχρι το λαιμό και θα πρέπει να δουλεύεις όλη σου τη ζωή για να την ξεπληρώσεις. Ποιός είπες πως είναι ο ληστής?
    "Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης"
    Αγόρευση εισαγγελέα στην δίκη Ρωμανού: "πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατα δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν..." (...) "απο κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η κατηγορία για ένταξη σε τρομοκρατική ομάδα".
    "Είναι εγγονός του Νάσιουτζικ"
    Εδώ έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να τον κλείσουν φυλακή τη μέρα που γεννήθηκε.. (Άβυσσος η βλακεία του ανθρώπου)
    "Τώρα θυμήθηκε τις σπουδές του?Να κάτσει στη φυλακή 15 χρόνια κι ύστερα να κάνει ότι θέλει "
    Το γεγονός πως κάποιος είναι φυλακισμένος δε σημαίνει πως μετατρέπεται σε κομοδίνο η δεν ξέρω κι εγώ τι. Παραμένει άνθρωπος κι έχει δικαιώματα. Με εντυπωσιάζει το που εξαντλεις την αυστηρότητα σου Αιλλυνέζε μιας και στην κυβέρνηση και τις τράπεζες που σου έχουν κάνει συντρίμμια τη ζωή σε βλεπω να στέκεις σούζα και να λες κι ευχαριστώ.
    "Να εφαρμοστει ο νομος. Μα τι να κάνουμε να αλλάξουμε τους νόμους για να σπουδάσει ο Ρωμανός; "
    Ο Αθανασίου με τροποποιήσεις σε νόμους έχει βγάλει λάδι μεγαλέμπορους ναρκωτικών και μαφιόζους ενώ αντίθετα προσπαθεί να εξοντώσει οποιον διαφωνεί με το σύστημα. Οι νόμοι έχουν θεσπιστεί θεωρητικα για τα συμφέροντα του λαού. Οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν καταντήσει το σύνταγμα κουρελόχαρτο καταπατώντας δικαιώματα και στερώντας ελευθερίες κι εκεί όμως δεν σε είδα να ξεσήκωνεσαι και να αντιδρας με κάποιον τροπο
    "Είναι αναρχικός "
    Και που είναι το κακο; Οι εικόνες που έχεις για την αναρχία προέρχονται απο τα δελτία ειδήσεων τα οποία προσφέρουν μιας πρώτης τάξεως προπαγάνδα. Η αναρχία δε συνεπάγεται βία και χάος. Ψαξου και προσέγγισε το θέμα με διευρυμένη οπτική.
    "Και τι μας νοιάζει εμας αν πεθάνει;"
    Η σκατοψυχια ανθρώπου που δεν αγαπάει ουτε τον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι εκτοξεύει μίσος και χολή στους γύρω.
    "Ήθελε και έμπλεξε,καλά του κάνουν"
    Το κράτος τα βάζει με όποιον δεν υπακούει στις εντολές του. Έτσι όταν θα έρθει αύριο για σένα που θα διαφωνησεις σε κάτι, δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τις τακτικές που εσύ σήμερα χειροκροτάς.
    Με άλλες χυδαιες τοποθετήσεις δεν καταδεχομαι να καταπιαστω.
    Το ζητημα του Νίκου Ρωμανού ενεργοποίησε αντανακλαστικά στον καθένα τα οποία δείχνουν πραγματα για τον καθέναν μας και κατ'επέκταση για την κοινωνία. Δυστυχώς αρκετή ημιμάθεια, μπολικη σκατοψυχια καθως και αρκετές απόψεις διαστρεβλωμενες απο την κρατική προπαγάνδα.
    Στον αντίποδα οι αλληλεγγυοι που δείχνουν τον δρόμο.
    Ζούμε Οργουελική διαστρέβλωση της πραγματικότητας με στόχο το μυαλό.Πάντα εκεί ήτανε ο στόχος..
    Πέραν απο το πολιτικο υποβαθρο, το σημαντικό για μενα είναι να μη χαθεί μια ακόμη ανθρώπινη ζωη.
    Αλληλεγγύη στο Νίκο Ρωμανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μπράβο στον "ήρωα" που κατάφερε να δικαιώσει τον ...... αναρχικό αγώνα!!!
    Εμείς όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε απο μικροί είμαστε μαλάκες.
    Που δεν έχουμε κλέψει ούτε δίφραγκο γιατί είμαστε τίμιοι, είμαστε "πιονάκια" του συστήματος.
    Που οι αξίες απο τα σπίτια μας ήτανε να δουλεύουμε, να μην αδικούμε, να είμαστε έντιμοι, είμαστε οι χαζοί ε;

    Όταν κύριοι προοδευτικοί βάσει δεδικασμένου το κάθε τσουτσέκι με το κάθε ποινικό αδίκημα θα κάνει αίτηση για .. σπουδές και θα την κοπανάει, τότε θα σας φταίει η έλλειψη του κράτους για τη φύλαξή τους, η αστυνομία, η κυρα Κατίνα και όλο το σύστημα, κι οχι οι "επαναστάτες" που κάνανε πορείες για να αποκτηθούν τέτοια δικαιώματα, σωστά;

    Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει;
    Πόσο ηλίθιοι έχουμε γίνει;
    Τα αποτελέσματα της "δημοκρατίας" που ζητάνε θα φανούνε.
    Στο χωριό μου λένε "ταχιά τα κλαιν' "..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΟΥΛΠΑΣΤΗΣ δεν μας είπες όμως γιατί έκλεψε την τράπεζα.... τι θα έκανε τα λεφτά από την τράπεζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπραβο,πες τα χρυσοστομε!
    το τι μπουρδες εχουμε ακουσει τελευταια περι αγωνων και "πιστευω"....και ακουσον ακουσον περι ηρωωωισμουοου???!@@@!!!!Ποιος ειναι ηρωας καλε,τρελαθηκατε τελειως,θελετε να ισοπεδωσουμε τα παντα πια!!!!Απο που και ως που ειναι ηρωας,ενας ηρωας συνηθως αναλαμβανει την ευθυνη των πραξεων του εγω το μονο που βλεπω ειναι ενας ευθυνοφοβος που προσπαθει να αποδειξει....χμμμμ δεν ξερω τι προσπαθει να αποδειξει(ισως οτι οποιος εχει λεφτα προχωραει μπροστα,και παιρνει και αδειες ενω δεν τις δικαιουται...)Παρε τωρα το βραχιολακι σου και βρες εναν αλλο τροπο σε μερικους μηνες για να ξανα ερθεις στην δημοσιοτητα,κακομαθημενο και καημενο αγορακι.Οσο για τους γονεις του....σαν να μου λες τωρα οτι το παιδι μου θα ηταν ενα βημα πριν τον θανατο και εγω θα εβγαινα στα καναλια να μιλαω για αγωνες και κουραφεξαλα,και με εμμεσο και αμσεσο τροπο να προσπαθω να προκαλεσω αναστατωση στην κοινη γνωμη αντι να ειμαι διπλα του και να δινω το ΑΙΜΑ μου και την ΨΥΧΗ μου για να γινει καλα.Με το που παρθηκε η αποφαση για το βραχιολακι(αχ αυτο το βραχιολακι,πιο υποδουλος του κρατους δεν θα μπορουσες να γινεις αγορι μου) βγαινουν οι γονεις του και λενε "νικησε τον αγωνα".....σαν τα μουτρα σας τον κανετε..ετσι εξηγουνται ολα,τραγουδαει το κακοαθημενο τους και χορευουν αυτοι...μεσα στο ταψι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ελλαδα 2014.. η δημοκρατία των λιγων... μονίμως γίνεται το χατήρι των λίγων επειδή ειναι φωνακλαδες και κλαίνε ... τυχαίο που παντα αυτοι οι λίγοι ειναι αναρχοαριστερατζες, επαναστατες του πρωκτου? Αυτοί οι προοδευτικοι που σταματανε επενδύσεις και που εχουν εκπαιδευτεί να ειναι επαγγελματιες θύματα. . Αυτοί που στο ονομα της αναρχιας εκμετταλευονται το ιδιο το συστημα που και καλά πολεμούν για να ικανοποιησουν την βαρεμάρα που εχουν ,διοτι ως γνωστόν, ολα τους τα προβλήματα τα εχουν λυμένα. Ο επαναστατης του κωλου, ο Ρωμανος, ο μεγας πολέμιος του συστήματος (μπεεεε γιδια) ειχε ολα τα ΜΜΕ στο πλάι του και εκανε την επανασταση του μεσα απο κρατικό νοσοκομείο που το πληρωνουμε εμεις... με ολους τους γιατρους απο πανω του... αυτος ο μεγας επαναστατης με τα 1000 προβατα που στο όνομα της αναρχίας σπανε και ριμαζουν τις περιουσίες του κοσμάκη... λυπηρά ζώα που αν ζούσαν σε ενα οργανωμένο κρατος δεν θα βλεπαν ουτε το φως του ηλιου, αλλα βλεπεις εδω ειμαστε Ελλάδα. .. η χωρα του βολεμενου αναρχοκομουνιστη.. καλα μας κανουν και καλα να παθουμε οτι και να μας κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θα σου πω εγώ τί θα τα έκανε τα λεφτά...

    Θα τα έβαζε ως προκαταβολή για την ίδρυση μιας offshore εταιρείας στις Παρθένες Νήσους την οποία και θα χρησιμοποιούσε ως όχημα για την δημιουργία μιας εταιρείας στο Λουξεμβούργο για να μπορεί ως ευρωπαίκή χώρα να κατέβει στο διαγωνισμό για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ. Σκοπός του ήταν να εκμεταλευτεί το υπάρχον δίκτυο και να μαζέψει για 2-3 χρόνια όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να μη συντηρήσει τίποτα να αφήσει το δίκτυο να ριμάξει, να μην αποδόσει τίποτα στο κράτος, να πάρει τα φράγκα και να την κάνει για κανα δύο χρόνια και μετά να γυρίσει στην πατρίδα και να κάνει ένα κοκτέιλ πάρτυ στην Μύκονο... Ο αλητάμπουρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ποσο αμορφωτοι ειναι καποιοι απο εμας(τους Ελληνες).. δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε αλλες ευρωπαικες κοινωνιες οσο ακομα εμεις ειμαστε ζωντανοι. δεν προλαβαινουμε. αλλες γενιες θα το πραξουνε, νομοτελειακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αίσθηση πάντως είχε προκαλέσει η αγόρευση του εισαγγελέα έδρας κ. Πεπόνη, πρώην οικονομικού εισαγγελέα: «Δεν θα γίνω μπαλωματής και γεφυροποιός ώστε να θεραπεύσω τα κενά και τις πλημμέλειες της προδικασίας, αστυνομικής και ανάκρισης... Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν...».
    ΕΠΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. To ότι έχει αθωωθει για το κομμάτι της συμμετοχής σε τρομοκρατική ομάδα μάλλον δεν σας λέει τίποτα εσάς που γράφετε αυτές τις αηδίες τύπου "Τα όπλα αυτά μεταφέρονταν με κλεμμένο βαν με πλαστές πινακίδες με σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής ομάδας".
    Εσεις μάλλον έχετε δικό σας δικαστήριο με βόθρους τστενόψυχων ημιαγράμματων που θεωρούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και τα βασικά, έπαθλο για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Α ρε ζωαδια ολοι... ναι ολοι!!! ο ενας να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι χωρις καμια αξιοπιστη πηγη και να λεει για τον Ρωμανο ασχετα.. και οι υπολοιποι να τον κραζουν!! μια ζωη η Ελλαδα και ολα τα κρατη/ εθνη υποδουλα θα ειναι, γιατι αυτο θελουν!! Διαιρε και Βασιλευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "καταιγισμό πυρών από τα αυτόματα πυροβόλα όπλα επί περίπου μισή ώρα!!!!" Χαχαχαχαχχχαχαχαχα... το φορτηγό με τις σφαίρες που το είχαν; Πως φαίνεται ότι ο συντάκτης έκανε στρατό στην αεροπορία...από το σπίτι του! Όπως λέμε και εμείς οι γιαννιώτες, "το τριάρι πάει γόνα"... Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν σκατόψυχο που δεν γνωρίζει ότι όταν είσαι 19 δεν μπορούν να κατηγορηθούν οι γονείς σου για "για παράληψη εποπτείας" (καινούργιος νομικός όρος;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγαπητέ ανώνυμε 11 Δεκεμβρίου 2014 - 8:19 μ.μ.

    Δεν πρόκειται για "για παράληψη εποπτείας" αλλά για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου άρθ. 360 παρ. 1 του Π.Κ.

    Και φυσικά δεν αφορά την σημερινή του ηλικία.
    Αφορά την νεότερη των 17 ετών ηλικία τότε που με τον Γρηγορόπουλο αντί να ασχοληθούν μα την μόρφωσή τους, αυτοί και άλλοι πολλοί της ιδίας συνομοταξίας παρακολουθούσαν μαθήματα "χημείας" για το πως θα κατασκευάσουν βόμβες μολότοφ, μέχρι που έφτασε η ηλικιακή στιγμή να ασχοληθούν και μα τα καλάσνικοφ (Ρωμανός & σια)

    Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν πρόκειται περί καινούργιου "νομικού όρου" όπως τον αποκαλείς, αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε κάποια πράγματα, πριν τα γράψουμε.

    Καλό σου βράδυ αγαπητέ φίλε...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. γιατί γράφεις ότι πυροβόλησαν. ? δεν έχω διαβάσει πουθενά για πυροβολισμούς? γιατί να πεις ψέματα ότι πυροβολούσαν για μισή ώρα. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο Νίκος έχει δίκιο είναι μάγκας με @ρχιδι@... έχει μια ιδέα και τη στήριξε μέχρι τέλους... Οι άλλοι είναι το πρόβλημα που κόλωνουν πάντα τελευταία στιγμή... αφήστε το κολοπαιδο να ψοφήσει(αλλά όλο και κάτι θα του σπρώχνουν βέβαια) να ξεβρωμησει ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Giannoti exeis thn besa na ekfrazeis ton logo sou anamesa se tosous xhdeous an8rwpous, pou o monos tropos tous na ekfrasoune thn apopsh tous einai na brizoune xidea apenadi se enan an8rwpo pou exei allh gnwmh.

    An einai kati na pw Giannoti, einai ena bravo se esena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ελεος Γιαννιωτη,ελεος.ποια μορφωση? τα 12 χρόνια αναγκαστικό σταυροκόπημα στο σχολείο? τα 2 χαμενα χρόνια του μεσαιωνικου σκοταδιού του βυζαντιου? ή τις φωτογραφιες του κολοκοτρωνη ως αλλος σουπερμαν? ο στοχος που ειναι η μηχανικη αποστηθιση και οχι η κρητικη σκεψη? ή το εξωφρενικο συστημα να δουλευουν μπισνες οι σχολες...και μετα στην ανεργια? ... Και για πες μας και για το νεκρο φιλο του? κι αυτος κωλοπαιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φάτε "Αριστερή" Δημοκρατία!!!!!!!!!! Αποκαλούν όποιον βρουν μπροστά τους "φασίστα" με την κλασσική επιχειρηματολογία ( Πλύση εγκεφάλου ) περί ρατσίσμου και δικαιωμάτων ! Ζήτω ο Αριστερός Φασισμός των αναρχοάπλυτων! Ψοφίμια! ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οκ ρε παιδια με ολα αυτα που γραψατε. Αλλα θα ηθελα να ηξερα τι θα γινει εαν ο Ρωμανος παει στο πανεπιστημιο και ξυπνησει ο αντιεξουσιαστικος αγωνας μεσα του και παρει ομηρους κανεναν ανθρωπο. Το βραχιολακι ειναι συσκευη εντοπισμου και οχι συσκευη συμμορφωσης και καταστολης. Το σκεφτηκε κανεις αυτο? Μακαρι να σπουδασει το παιδι και να γινει ενας καλυτερος ανθρωπος, να καταλαβει ομως τα λαθη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Με ποιο δικαιωμα παραπληροφορεις??? Δεν επεσε ουτε μια σφαιρα. Εισαι επικυνδινος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γιατί αναρωτιέστε όλοι γιατί παραπληρόφορεί ο "επώνυμα" καταγγέλων γιαννιώτης...Μα για να δημιουργήσει εντυπώσεις μπας και αναβαθμίσει τις παπάτζες που γράφει, για να καθοδηγήσει όσα ζώα τον διαβάζουν και συμφωνούν και για να γεμίσει κάποιες σειρές παραπάνω ελλείψει επιχειρημάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. γιατι δεν βαζουν και τον κασηδιαρη βραχιολακι να μπορει να πηγαινει στην βουλη μια που τον ψηφισε ο κοσμος? να δωσουν αδεια σε οποιον θελουν, λες και εμας μας ρωτησαν ποτε? αλλα η δημοκρατια λεει ισοτητα, οι αναρχοκουμουνιστες παντα την βγαζουν καθαροι, οι εθνικιστες παντα ειναι οι τρομοκρατες... βρηκαν καραμπινα στο σπιτι ενος βουλευτη και τον βαλαν φυλακη, βρηκαν καλαζνικοφ και ενα σορο οπλα που τα χρησιμοποιησε για κλοπες στα χερια ενος αναρχικου και τον κανουν ηρωα... σε λιγα χρονια παιδια αυτο το παιδακι που θα μπορουσε και να εχει σκοτωσει για τις << ιδεες>> του θα ειναι σε καποιο κομμα, ενας αλλος τσιπρας, το κολπο το ξερουμε...ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ζητω ο Νικος Ρωμανος!
    υποτακτικοι,γερμανοτσολιαδες και δωσιλογοι , ο Νικος Ρωμανος νίκησε σας αρεσει ή οχι.νικησε ο κοσμος της δημοκρατιας.ο κοσμος της αριστερας.ισως ο gianniotis ξεχναει ποιοι κυβερνουν τοσα χρονια,τις μιζες,τα σκανδαλα,τα τσωντοκαναλα με τα οποια διασκεδαζε και τα ρουσφετια που του ταζαν τα λαμογια που ψηφιζε σαν προβατο..ο Νικος Ρωμανος ψηφιζε νομους κ κυβερνουσε??λοιπον ακροδεξια τσουτσεκακια μαζεψτε καμια off shore του συναγωνιστη σας Βλαχοπουλου μηπως και πεισετε κανεναν να σας στηριξει μεσα στη φυλάκα γτ απ οτι φαινεται ακομη κ οι ψηφοφοροι σας χεσμενους σας εχουν.!!χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. για την αξιοπιστια του αρθρου (και φυσικα για την σκοπιμοτητα του):

    Κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέα έδρας, Γρηγόρης Πεπόνης, σημείωσε: «Δεν θα γίνω μπαλωματής και γεφυροποιός ώστε να θεραπεύσω τα κενά και τις πλημμέλειες της προδικασίας, αστυνομικής και ανάκρισης... Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν...». Στη συνέχεια δήλωσε πως «από κανένα στοιχείο δεν μου προκύπτει ότι αποδεικνύεται η κατηγορία για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική ομάδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αγαπητοί φίλοι και "φίλοι" καλή σας μέρα και καλό Σ/Κ.

    Κάποια από τα παραπάνω σχόλιά σας, δεν θα είχαν καμία τύχη αν αν τα "ρίχνατε" σε άλλα ιστολόγια. Θα τα έτρωγα το μαύρο σκοτάδι. Εδώ, σ' αυτό εδώ το φασιστικό (όπως το αποκαλείτε μερικοί) ιστολόγιο υπάρχει ελεύθερο βήμα για να πείτε τις απόψεις σας και όχι για να κάνετε αναστροφή της πεπτικής σας λειτουργίας επί της οθόνης μόνο και μόνο για λόγους "προοδευτικών" εντυπώσεων.

    Και για να το ρίξουμε λίγο στην ..."λαϊκούρα".
    Κάποια χάρηκαν επειδή ένας αναρχικός ληστοσυμμορίτης "νίκησε" τους Θεσμούς και την Δημοκρατία και έγινε το χατήρι του μετά από παρέμβαση του εσχατόγερου προς τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Μα, νίκησε, επειδή ακριβώς ΔΕΝ υπάρχουν στη χώρα μας Θεσοί, αλλά ούτε και "Δημοκρατία"

    Για τους νεώτερους αναγνώστες (και όχι επισκέπτες) θα πρέπει να θυμίσω ότι όταν παραπέμφθηκε στο ανώτατο δικαστήριο ο ολετήρας αρπακολατζής Ανδρέας Παπανδρέου, τα γκεσέμια της Χαριλάου Τρικούπη απείλησαν ανοιχτά ότι σε περίπτωση καταδίκης του θα αιματοκυλήσουν την Ελλάδα. Προ αυτού του ενδεχομένου, ο Άρειος Πάγος απήλλαξε οριακά με ψήφους (7-6) τον καταστροφέα της Ελλάδος για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Προσέξτε.... Δεν τον αθώωσε. Ρωτήστε κάποιον φίλο σας νομικό να σας εξηγήσει την διαφορά μεταξύ απαλλαγής (λόγω αμφιβολιών και αθώωσης, διότι δεν είναι το παρόντος να το κάνω εγώ.

    Κάποιοι από σας θα πρέπει να θυμούνται τον Δεκέμβρη του 2008, όπου με αφορμή τον ατυχή θάνατο του Γρηγορόπουλου, ο Σύριζα έδωσε εντολή να καεί το ...σύμπαν, όπερ και εγένετο.

    Ο (άσχετος) Αλαβάνος από του βήματος της βουλής πήρε μιά λέξη από τον Εθνικό μας Ύμνο και μίλησε για ..."βία" και όχι για ..."βιά" που σημαίνει βιασύνη... Κύριε, σώσον τους ηλιθίους!!!

    Η ιστορία θα επαναλαμβανόταν και σήμερα με τον ενδεχόμενο θάνατο του Ρωμανού, ο οποίος έλαβε εντολή από τους προστάτες του να παίξει το θέατρο του "απεργού" πείνας, μόνο και μόνο για να εκβιάσει.

    Βάζω σε εισαγωγικά το "απεργός", διότι δεν έτυχε να ξαναδώ απεργό πείνας να δίνει εντολή για αγώνα πίσω από τα κάγκελα του δωματίου του Νοσ. Γεννηματάς. Ο Ιρλανδός απεργός πείνας Μπόμπι σάνς, ο οποίος και κατέληξε μετά από 66 μέρες απεργίας, την 30ή μέρα απεργίας του, ήταν ήδη σε ημιθανή κατάσταση και λίγο πριν πέσει σε κώμα, ενώ ο ..."δικός μας" σύντροφος και "απεργός", έψαχνε κάμερες για δείξει την μαγκιά του.... Και από κάτω από παράθυρο του νοσοκομείου, το κόκκινο και ροζ πουά ...πόπολο της αυτής συνομοταξίας έδινε τον "υπέρ πάντων αγώνα".
    Αστειότητες... Και ...γελοιότητες.

    Όσο για την αγαπητή (αν μου το επιτρέπει) Ελένη @ 12 Δεκεμβρίου 2014 - 8:59 μ.μ.έχω να πω ότι το ιστολόγιο (giannioptis), δεν ψάχνει επισκέπτες που θα γεμίσουν τα κοντέρ της επισκεψιμότητας, αλλά για αναγνώστες που να αντέχουν στο διάλογο, (άλλωστε όπως διαπιστώνετε ΔΕΝ φιλοξενώ διαφημίσεις για ...κονόμα. Απλά πράγματα...

    Και επειδή ΔΕΝ είναι δυνατόν να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά (αυτό είναι αντικειμενικώς αδύνατο), ας μην νομίσουν οι υπόλοιποι φίλοι - σχολιαστές ότι τα σχόλιά τους πέρασαν στο ...ντούκου. Αναγνώσθησαν όλα, καίτοι αρκετά απ' αυτά ήθελαν άμεση διαγραφή.

    Αλλά τα 'παμε, εμείς (οι φασίστες) δεν επιβάλλουμε την γνώμη μας, αλλά έχουμε την ανάγκη και της άποψης του άλλου (έστω και υβριστή)... Ανώνυμος γαρ...

    Ο χρόνος είναι υπερβολικά ασφυκτικός και σας ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσα να επεκταθώ περαιτέρω και περιορίστηκα στο παρόν ...τηλεγράφημα.

    Και πάλι καλή σας μέρα
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αγαπητοί αλληλέγγυοι της τσογλαναρίας, ότι γράψατε, γράψατε...
    Game ever.
    Πολύ ασχολήθηκα μαζί σας. Προς στιγμήν σκέφθηκα να κάνω ομαδική διαγραφή όλων σχολίων, αλλά σεβάστηκα τους ευπρεπείς.....

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Parata toys re giannioti poy kauesai kai asxoleisai me frikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. η νομιμότητα εκβιάστηκε από ένα κοινό εγκληματία και τους γονείς του, ψευτο κουλτουριάρηδες όλοι τους. Η μάνα αντί να προσέχει το παιδί της το έπαιζε συγγραφέας και δεν ήξερε τίποτα. Ο παππούς δεν ήταν δολοφόνος και αυτός ? Και άλλοι φυλακισμένοι (με ελαφρότερα εγκλήματα) ζήτησαν άδεια εξόδου για σπουδές και δεν τους την έδωσαν, γιατί βέβαια δεν είχαν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του φρόκαλου της Κωνσταντοπούλου.
    Αμ δε ο άλλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία συντάγματος, που έκανε απεργία πείνας και μπροστά στην κάμερα (που δεν είχε καταλάβει ότι είναι στον αέρα), έβαζε το χέρι στην σακούλα για να φάει το σνακ του. Είμαστε μια χώρα που ο ένας δουλεύει τον άλλον , με σκοπό την μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. αν ηταν κανενας χρυσαυγιτης που διεπραξε εγκλημα το "υγρο πυρ" θα τον ειχε κανει ηρωα και θα λεγε οτι η διωξη του ειναι πολιτικη!!!!!! χαχαχα 2 μετρα και 2 σταθμα ως συνηθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. O "διάλογος" που βασίζεται σε φημες και αποψεις που απλά φανατίζουν και γράφονται γι'αυτό τον λόγο είναι απλά για να τραβήξει την προσοχή και άρα γίνεται για λόγους επισκεψιμότητας. Αν σε ενδέφερε πραγματικά να ανοίξεις διάλογο δεν θα έγραφες τόσο φανατισμένο κείμενο, θα παρέπεμπες σε στοιχεία και θα προσπαθούσες στην βάση του διαλόγου να είσαι ακριβώς αυτός...ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ! Όχι φανατισμένος δήθεν δημοσιογράφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Έλεος αγαπητή μου Ελένη....

    Πολλά πλήκτρα κτυπήθηκαν για μια κακόγουστη και κατευθυνόμενη ..."Ρωμανιάδα" και δεν άξιζε τον κόπο. Πραγματικά. Ήταν λάθος μου που ανέβασα σχόλια. Επίσης λάθος μου ήταν και το που ασχολήθηκα μαζί του.

    Όχι άλλο ...κάρβουνο

    Χρόνια σου Πολλά και Καλή Χρονιά

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή