Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Υπάρχει καλό και κακό ισλάμ?

1. Φταίνε οι σταυροφόροι!

Μια από τις πιο καλοστημένες επιχειρήσεις μαζικού ελέγχου του νου στη σύγχρονη Ευρώπη, είναι η νεοταξίτικη προπαγάνδα πως τάχα μου υπάρχει "καλό και κακό" ισλάμ.
Και βέβαια το "κακό ισλάμ" είναι κάποιοι απομονωμένοι ψυχοπαθείς, εδώ στην Ευρώπη ή στις μουσουλμανικές χώρες, που βιάζουν, σφάζουν, αποκεφαλίζουν, λιθοβολούν, γδέρνουν ή σταυρώνουν τον κοσμάκη, ενώ το "καλό ισλάμ" είναι τα εκατομμύρια των υπόλοιπων μουσουλμάνων, οι οποίοι διαβιούν εν ειρήνη, χωρίς να πειράζουν ούτε τα μυρμήγκια.

Η εγκεφαλική παράλυση που έχουν προκαλέσει στο ευρωπόπολο οι μηχανικοί του παγκόσμιου mind control, έχει εξαπλωθεί σε τέτοιον βαθμό, ώστε οι απανταχού μεταναστολάγνοι/ες να ισοζυγιάσουν τα φρικαλέα εγκλήματα του ισλάμ κατά της ανθρωπότητας, με τα εγκλήματα των σταυροφόρων, που διεπράχθησαν όμως στη διάρκεια του 12ου και του 13ου αιώνα!
Το γεγονός ότι και μόνο αυτή η ετεροχρονισμένη "σύγκριση", φανερώνει απλά ότι ο ισλαμικός κόσμος βρίσκεται ακόμα στον μεσαίωνα, δεν τους περνάει καν από τον νου, διότι δεν θέλουν να τους περνάει από τον νου.
Άλλωστε σε κάθε είδους ψύχωση, ατομική η μαζική, το δευτερογενές όφελος της ασθένειας, ενδέχεται να είναι προτιμότερο από το άχθος της υγιούς ψυχικής και νοητικής λειτουργίας.
Οι μάζες των εκφυλισμένων βιοφυλετικά και πολιτισμικά ευρωπαίων, αναζητούν διέξοδο στα σεξουαλικά, οικογενειακά και υπαρξιακά αδιέξοδα τους, επενδύοντας λίμπιντο στο εξιδανικευμένο φαντασιακό πρότυπο του "αγνού" ανατολίτη και αρνούνται κάθε είδους λογική συσχέτιση με την ίδια την πραγματικότητα, που γκρεμίζει τα ωραία όνειρα τους. 
Ως εκ τούτου είναι έτοιμες να ενδοβάλλουν τη νεοταξίτικη προπαγάνδα περί του καλού και του κακού ισλάμ, αφήνοντας κάπου "εκεί έξω" τους κακούς τζιχαντιστές και κρατώντας στον θαυμαστό φαντασιακό κόσμο τους, τον μελαμψό επιβήτορα της διπλανής πόρτας, ο οποίος "δείχνει τόσο καλό παιδί..."Μέχρι φυσικά η ρομφαία του ισλάμ να χτυπήσει τη δικιά τους πόρτα αλλά τότε θα είναι πολύ αργά...
Το ερώτημα είναι αν εν τέλει μπορούμε να κάνουμε έναν διαφορισμό, μεταξύ καλού και κακού ισλάμ και να αποδώσουμε τα εγκλήματα των κακών ισλαμιστών σε κάποια ιδιογενή επιθετικότητα μιας ελάχιστης μειοψηφίας μουσουλμάνων, οι οποίοι χαλάνε και την εικόνα των άλλων...

Προτού πιάσουμε να συλλογιζόμαστε απάνου στο ερώτημα, πάρτε βαθιάν ανάσα και παρατηρήστε προσεκτικά τις δύο επόμενες φωτογραφίες... 

Στη φωτογραφία που βλέπετε εδώ από πάνου, μια ομάδα "κακών" ισλαμιστών λιθοβολεί μέχρι θανάτου μια νεαρή γυναίκα, επειδή λέει κρίθηκε ένοχος μοιχείας!
Προφανώς οι "καλοί" θα έχουν κρυφτεί κάπου από τον φόβο τους και γι αυτό δεν βρέθηκε κανείς να σπεύσει να τη βοηθήσει!
Το κωμικοτραγικό είναι ότι οι φανατικότερες μεταναστολάγνες, που τρέχουν πρώτες-πρώτες στις "αντιρατσιστικές" διαδηλώσεις, είναι οι φεμινίστριες!
Τέτοια διανοητική παράλυση...
Σ' αυτήν πάλι την απίστευτη φωτό, βλέπετε έναν άνδρα που πέφτει από πολύ μεγάλο ύψος, για να συντριβεί στο έδαφος.
Παρατηρήστε ότι ο άνθρωπος είναι δεμένος πισθάγκωνα!
Όχι δεν πρόκειται για αυτοκτονία [όπως συμβαίνει στην Ελλάδα]
Πρόκειται για εκτέλεση θανατικής ποινής, που επέβαλε ισλαμικό δικαστήριο του Ιράκ!
Το θύμα καταδικάστηκε σε θάνατο δια κατακρημνισμού [ποινή που προβλέπεται στην ισλαμική νομοθεσία] επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!
Το γελοίο του πράγματος είναι ότι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Ισλάμ [αλλά και των λαθρομεταναστών γενικότερα] εδώ στη θολοκώσταινα, είναι οι ομοφυλόφιλοι [ασχέτως φύλου!]
2. Δεν υπάρχει κακό και καλό ισλάμ

Το πράγμα είναι απλό...
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, αυτές οι φρικαλέες θανατικές ποινές εκτελούνται δημοσίως και προσέρχονται εκατοντάδες μουσουλμάνοι, προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα!
Και μην φανταστείτε ότι μιλάμε για μια - δυο τέτοιες εκτελέσεις στη δεκαετία.
Λιθοβολισμοί, μαστιγώματα, αποκεφαλισμοί, παλουκώματα, κατακρημνίσεις, ακρωτηριασμοί και ένα σωρό άλλα τέτοια διδακτικά θεάματα, είναι μέσα στην καθημερινότητα του μέσου μουσουλμάνου σε μια ισλαμική χώρα.
Συλλογιστείτε ότι αυτές οι ποινές προβλέπονται κανονικά από την ισλαμική νομοθεσία η οποία στηρίζεται κυρίως στις σούρες του Κορανίου. Προκειμένου να φτάσουν να λιθοβολήσουν μια μοιχαλίδα ή να κατακρημνίσουν έναν ομοφυλόφιλο, έχει συμβάλλει ένα ολόκληρο κοινωνικό σύστημα [μπάτσοι, δεσμοφύλακες, δικαστές, δικηγόροι, δικαστικοί γραμματείς, ρουφιάνοι κ.λπ.] 
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν παρανοϊκό, ο οποίος βγήκε στο δρόμο με το τσεκούρι και όποιον πάρει ο χάρος.
Εδώ μιλάμε για μια οργανωμένη κοινωνία,που οι ίδιοι οι νομικοί, αστυνομικοί, διοικητικοί κ.λπ. μηχανισμοί της συνεργάζονται ώστε να αποφασιστούν και να εκτελεστούν σε καθημερινή βάση βασανιστήρια, δημόσιοι λιθοβολισμοί, αποκεφαλισμοί και ότι άλλου είδους αγριότητα βάνει ο νους σας.Ποιο καλό και ποιο κακό Ισλάμ?
Είναι δηλαδή "κακοί" οι μουσουλμάνοι δήμιοι που ρίχνουν τις πέτρες και είναι "καλοί" οι μουσουλμάνοι δικαστές ή οι ένορκοι ή οι γραμματείς που εξέδωσαν την απόφαση του λιθοβολισμού?
Είναι κακοί αυτοί που πετάξανε τον άνθρωπο να τσακιστεί στο έδαφος και είναι καλοί οι εκατοντάδες μουσουλμάνοι της δικαστικής και διοικητικής μηχανής μιας ολόκληρης κοινωνίας που όχι μόνον αποδέχεται τέτοιες ποινές αλλά τρέχει να τις παρακολουθήσει με απόλαυση?
Ποιο καλό και ποιο κακό Ισλάμ?
Το Ισλάμ είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο, στηρίζεται στην εφιαλτική σαρία του Προφήτη και λογαριάζει την ανθρώπινη ζωή, όσο ένα πακέτο ληγμένα μακαρόνια.

Για να καταλάβετε τον παραλογισμό που προκαλεί η μεταναστολαγνική ψύχωση στους νόες των χειραγωγουμένων ευρωπαίων, συλλογιστείτε μοναχά τι θα απαντούσαν οι υποστηρικτές του καλού και του κακού Ισλάμ, στο αντίστοιχο ερώτημα του καλού και του κακου ναζισμού!
Για τα ες-ες και τους γκεσταπίτες, δεν θα βρεις ούτε έναν μεταναστολάγνο να σου πει πως για όλα έφταιγε μια χούφτα παρανοϊκών κι ότι στην πλειοψηφία τους οι δήμιοι του Άουσβιτς ήσαν καλά παιδιά.
Και σωστά το κρίνουν!
Κι όχι μόνο βάνουν όλα τα ες-ες στην ίδια μοίρα αλλά συμπεριλαμβάνουν και τη Βέρμαχτ ή τον Γερμανικό λαό ή και το ίδιο το ναζιστικό κόμμα στο σύνολο του, στα οποία πράγματι δεν ήσαν όλοι κακοί, όπως ήσαν οι επιλεγμένοι άνδρες των ειδικών υπηρεσιών του Χίτλερ.

Διότι πράγματι, καλός γκεσταπίτης ή ες-ες δεν υπήρχε,
Και δεν υπήρχε διότι όλοι τους υπηρετούσαν τυφλά ένα σύστημα, που ο σκοπός του ήταν η κατατρομοκράτηση των λαών και η επιβολή της ωμής βίας.
Ε λοιπόν για τους ίδιους ακριβώς λόγους δεν υπάρχει σήμερα καλό ή κακό ισλάμ [που ήταν και σύμμαχος του Χίτλερ].
Διότι καθε μουσουλμάνος έχει ορκιστεί πιστη στη σαρία [εξόν φυσικά από τις χώρες οι οποίες προσπαθούν να αφήσουν πίσω την ισλαμική νομοθεσία, στις οποίες μπορεί να βρειτε μετριοπαθείς μουσουλμάνους, που όμως θα αντιμάχονται τις φανατικές ισλαμιστικές οργανώσεις - όπως στην Αίγυπτο...]

Κι ακόμα χειρότερα, μπορώ να σας πω ότι καλό και κακό ισλαμ στον ευρωπαϊκο χωρο δεν υπάρχει!
Κι αυτο επειδή οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη νιώθουν ξένοι με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και ποτέ τους δεν ενσωματώθηκαν στο δικό μας τροπο ζωής και στις δικές μας αντιλήψεις.
Έτσι μισούν τους Ευρωπαίους με το τυφλό μισος του απολίτιστου κατακτητή που βρέθηκε ξαφνικά σε θέση ισχύος μέσα σε έναν παρηκμασμένο και εκφυλισμένο πολιτισμό. Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τετοιες περιπτωσεις, τέτοιες λούμπεν μάζες φανατίζονται από τα πιο ακραία στοιχεία της κουλτούρας τους, που παραμένει ριζικά ξένη προς τον πολιτισμό των χωρών που τους άνοιξαν τα σύνορα τους.
Ο στόχος τους δεν είναι να αφομοιωθούν στην Ευρώπη αλλά να αφομοιώσουν την Ευρώπη εγκαθιστώντας τον νόμο του Προφήτη απ' άκρη σ' άκρη της κατακτημένης ηπείρου μας.
Όχι, δεν υπάρχει καλό και κακό ισλάμ.
Υπάρχουν μοναχά στρατιές μελλοντικών κατακτητών της ευρωπαϊκής ηπείρου, που σιγά-σιγά θα διεκδικούν όλο και περισσότερο έδαφος μπορούν, έχοντας πάντα ως όραμα τους την ολοκλήρωση μιας κατάκτησης που σταμάτησε κάποτε στα τείχη της Βιέννης αλλά που ο Αλλάχ την έχει τάξει στους Πιστούς του [όπως ο Γιαχβέ είχε τάξει στον λαό του Ισραήλ τη γη Χαναάν]
Στο κάτω-κάτω, για ποιο καλό ισλάμ μπορούμε να μιλάμε εδώ στην Ευρώπη, όταν και ο πιο μετριοπαθής μουσουλμάνος απαιτεί από τις γυναίκες του να κυκλοφορούν με μαντήλα?
Αν είναι να λογίζουμε ως "καλό" αυτό που μας γυρίζει αιώνες πίσω, επειδή δεν φτάνει στο σημείο να σφαγιάζει ότι δεν του αρέσει, τότε να χέσω και τον πολιτισμό μας και την ευθυκρισία μας... 

Το καλό και το κακό ισλάμ βρίσκεται μοναχά στις φαντασιώσεις των μεταναστολάγνων ευρωπαίων [και των τριών φύλων] που κουράστηκαν τόσο από το βάρος της ελευθερίας τους, ώστε ψάχνουν να βρουν τρόπους να ξανασκλαβωθούν σωματικά και πνευματικά, ώστε να μην χρειάζεται πια να αποφασίσουν οι ίδιοι/ες για τον εαυτό τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου