Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σταύρος, ο παραπονούμενος

Παραπονείται ο Σταύρος Θεοδωράκης γιατί όπως λέει η εφημερίδα «Τα Νέα» τον χτυπά πολιτικά γιατί, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κάποιοι φοβούνται το «ρεύμα» που έχει το κόμμα του.

Είπε ακόμα ότι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δύσκολη, απαντώντας στον κύριο Σταθάκη, αλλά όχι αδύνατη, αφήνοντας έτσι ανοικτό ένα ενδεχόμενο, και στην συνέχεια μίλησε για την ανάπτυξη, την αξιοκρατία, την δημόσια διοίκηση και διάφορα άλλα κάνοντας τα γνωστά ευχολόγια που κάνουν οι πολιτικοί όταν θέλουν την ψήφο μας. Δεν είπε όμως ότι και αυτός τόσα χρόνια έχτισε την δημοσιογραφική του καριέρα στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα αυτών που σήμερα ο κόσμος τους ονομάζει διαπλεκόμενους.

Πως είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι κάποιος που υπηρέτησε το σύστημα είναι ικανός αλλά και πρόθυμος να το αλλάξει και μάλιστα προς το καλύτερο; Όσο για τους επιφανής πολίτες που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια του το αφήνουμε ασχολίαστο αφού εκεί βρίσκονται άτομα όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαριανός των οποίων μερικές θέσεις, αν μη τι άλλο δεν είναι και τόσο Εθνικές, φυσικά υπάρχει και ο απαραίτητος μουσουλμανικός μαϊντανός στην Ροδόπη έτσι για να μην αλλάξουμε το σύστημα μέσα σε μία νύχτα αλλά σιγά-σιγά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου