Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Αισχρά τσοντοκάναλα για Χρυσή Αυγή: Τους συκοφαντούμε λόγω... τεχνικού λάθους! (βίντεο)


Δεν θα κουραστούμε ποτέ να αναδεικνύουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας την κατάπτυστη, εμπαθή και εσκεμμένη μαύρη προπαγάνδα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν το πρόσφατο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Πρόσφατα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Κώστα Μπογδάνου "ΣΚΑΪ στις 6" προέβη σε μια μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και ολοφάνερη συκοφάντηση κατά της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε τα περιστατικά:

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της δίκης και στην επίθεση που δήθεν δέχθηκαν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα. Για την επίθεση που δέχθηκε Έλληνας πολίτης από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ορφανός από τους αναρχικούς ούτε κουβέντα!

Στο εν λόγω ρεπορτάζ λοιπόν εμφανίστηκε μια λεζάντα "Η στιγμή της επίθεσης σε φίλους του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα" και ο Μπογδάνος έλεγε πάνω από τα πλάνα: "Οι καταγγελίες είναι ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν αυτοί που επιτέθηκαν σε φίλους του Παύλου Φύσσα και σε μάρτυρες κατηγορίας. Εδώ βλέπουμε ένα κατεστραμμένο δίκυκλο όχημα".


Αυτό όμως που ΔΕΝ είπε εσκεμμένα ο Μπογδάνος ήταν ότι την εν λόγω επίθεση στον δικυκλιστή την πραγματοποίησαν οι αναρχικοί με τις κουκούλες, τα στυλιάρια και τις μαυροκόκκινες σημαίες. Ιδού και το σχετικό βίντεο από την επίθεση των αναρχικών:


Ύστερα από αυτήν την ολοφάνερη συκοφάντηση, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σήμερα μας κοινοποιήθηκε η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει.

Το κανάλι αφού παραδέχεται πως ο υπότιτλος και το σπηκάζ στο εν λόγω βίντεο ήταν λανθασμένος και παραπλανητικός, δικαιολογείται προς το ΕΣΡ ότι αυτό συνέβη κατόπιν... τεχνικού λάθους! Όπως οι ίδιοι ομολογούν: "...τεχνικό λάθος στους υπότιτλους των εικόνων, στους οποίους πράγματι παρουσιάζεται μια ανακολουθία".

Τεχνικό λάθος, λοιπόν! Όλα τα άσχετα βίντεο, οι επιβλητικές μουσικές υποκρούσεις, οι εικόνες από όπλα από το Google και όλα όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί κατά της Χρυσής Αυγής είναι ένα... τεχνικό λάθος! Πώς γίνεται όμως αυτό το... τεχνικό λάθος να είναι πάντα κατά της Χρυσής Αυγής;

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως το αρμόδιο τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου συνεχίζει ακατάπαυστα το έργο του για την ανάδειξη αυτών των "τεχνικών λαθών". Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι αρμόδιες Αρχές και η Δικαιοσύνη!

xryshaygh

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου