Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Λιποτάκτες και τυχοδιώκτες


Άμα βάνεις ν' ακούσεις οιοδήποτε πρόγραμμα της συριζαϊκής τηλεόρασης [πρώην ΕΡΤ] θα νομίζεις ότι στην Ελλάδα έχει πέσει ομαδικό πένθος.
Μιλάμε για κλάμα...
Για πολύ κλάμα!
Επειδή οι καημένοι οι λαθρομετανάστες που μπουκάρουν κατά χιλιάδες [πλέον] στα νησιά, δεν διαθέτουν προς εξυπηρέτησιν τους, πεντάστερα ξενοδοχεία, ατομικά γιακούζια και τρία γεύματα πολυτελείας την ημέρα. 
Καλέ που είναι η αλληλεγγύη μας, ως λαός που λέει ο λόγος, να' ουμ?
Και κλάμα οι κυρίες, ρε παιδάκι μου....

Άσε που με τέτοιες ταλαιπωρίες που τραβάνε οι κακόμοιροι οι λαθρέποικοι, θα φτάσουν στην Ομόνοια και θα τους έχει πέσει από τις κακουχίες. Κι άντε μετά να βρουν λειτουργικό πουλί οι κυρίες και των δύο φύλων. Για να μην πω ότι κι αυτές οι μαύρες οι αραπίνες, θα χουν τσιμπήσει στο μεταξύ, ότι είδους μικρόβιο κυκλοφορεί στην αιδοιόσφαιρα. Πως να τολμήσεις μετά να τις πάρεις στα στούντιο, όταν θα πρέπει να βάνεις προφυλακτικό και στα ρουθούνια σου;
Ο πυρήνας της μεταναστολαγνείας κινδυνεύει να κλονιστεί εξαιτίας της ολιγωρίας του κράτους να περιθάλψει αποτελεσματικά τα μιλιούνια των υποψήφιων σεξουαλικών αντικειμένων της ελληνόφωνης αστικής τάξης.
Θα μας γεμίσουν βλενόρροιες και μετά θα τις πληρώνουν τα χρεωκοπημένα ταμεία μας... 
Έχουν δίκιο λοιπόν που κλαίγονται στην ΕΡΤ. Φρονώ ότι μια πολύ καλή λύση θα ήταν να θεσπίσει το συριζαϊκό κράτος έναν νόμο καταναγκαστικής αλτρουϊστικής εργασίας. 
Όλες οι κυρίες που δηλώνουν ότι γουστάρουν τους λαθρεποίκους, ασχέτως χρώματος, να υποχρεούνται το μήνα της άδειας τους, να μεταβούν σε κάποιο νησί και να τους παράσχουν την αναγκαία στοργή και το προδέρμ που χρειάζονται τα ευαίσθητα οργανάκια τους.
Να τους μαγειρεύουν, να τους πλένουν, να τους σιδερώνουν, να τους ξεψειρίζουν, να τους χορηγούν τα φάρμακα τους, πληρώνοντας φυσικά από την τσέπη τους όλα τα έξοδα τους. Και επιπλέον, αφού τους αρέσουν τόσο οι ορδές των ισλαμοκανίβαλων, να υποχρεούνται να κυκλοφορούν όπως οι μουσουλμάνες...
Με μαντίλα και ολόσωμο κοστούμι, κλειστό ως τον λαιμό, ντάλα καλοκαίρι, στις παραλίες της Κω.
Όχι να μου φοράνε αυτές το μπικίνι και να μιλάνε εξ' ονόματος των άλλων που γυρνάνε με τις καζάκες στους 40 βαθμούς υπό σκιάν.Όταν λέμε αλληλεγγύη, εννοούμε: αλληλεγγύη σε όλα.Και στη φαντασίωση και στην πραγματικότητα... 

Αλλά τα καμώματα των πολυπολιτισμικών είναι σαν την περπατησιά του κάβουρα. Το πάνε πλαγίως, για να το φτάσουν στο δια ταύτα, χωρίς να τους πάρουνε είδηση.
Είναι δηλαδή σαν κάτι λιγούρια, που ενώ ζυγίζουν οφθαλμολαγνικώς το τι σόι κώλο διαθέτει η κυρία, της την πέφτουν δια της μεθόδου του: "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε..."
- Πόσο σπάνιο πλάσμα, είσαι εσύ ρε κορίτσι μου... Ψυχικώς εννοώ δηλαδή, για να μην παρεξηγούμεθα... 
Καμάκια για παραπληγικές αλλά κάπου εκεί εντάσσεται και ο μέσος συριζαίος [διανοητικώς, για να μην παρεξηγούμεθα...]

Η μεταναστολαγνεία που εκπέμπουν τα κανάλια του καθεστώτος, στηρίζεται στον βιασμό της γλώσσας και στη διαστροφή των νοημάτων, στα οποία η αριστερά ήταν η πρώτη διδάξασα.
Να βαπτίζεις παραδείγματος χάριν τους αραπάδες που ορώνται δια γυμνού οφθαλμού στις πλαζ της Ρόδου, ως πρόσφυγες από τη Συρία, χρειάζονται οπωσδήποτε δύο πράγματα: το ένα είναι να είσαι τόσο πολύ ξετσίπωτος, όσο και οι κατρούγκαλοι [μετά συγχωρήσεως] και το δεύτερο είναι να απευθύνεσαι σε εκ γενετής συριζαίους.
Στη δική μας περίπτωση ισχύουν και τα δύο...

Ωστόσο η αλήθεια; είναι ωμή και μπορεί να ειπωθεί πολύ απλά με την βαριά και τίμια γλώσσα του στρατιώτη.
Διότι μιλώντας για Συρία, όταν άντρες 18 ως 40 ετών την κοπανάνε από την χώρα τους, ενόσω αυτή βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, τότε δεν λέγονται "πρόσφυγες", Λέγονται λιποτάκτες.Κι η μόνη δίκαιη και διεθνώς έντιμη πράξη είναι να τους συλλάβεις στο έδαφος σου και να τους στείλεις πακέτο πίσω στον συριακό στρατό, για να εκτελεστούν επί τόπου.Όπως εκτελούνται όλοι οι λιποτάκτες σε όλους τους στρατούς του κόσμου.
Ποιοι πρόσφυγες και ποιοι οικονομικοί μετανάστες;
Όταν μπουκάρουν αραπάδες, μαύροι σαν το κατράμι και σου λένε "εγκό σύρο πρόσφυγκα", τότε δεν μιλάμε ούτε για παράτυπους, ούτε για οικονομικούς μετανάστες. Μιλάμε απλά για απατεώνες που μάθανε ότι γαμιόμαστε και πέρασαν να πάρουν μεζέ.
Κι όταν σου μπαίνουν εδώ μέσα ορδές από το Αφγανιστάν που ο πάσα ένας στην υφήλιο γνωρίζει τη σχέση τους με το όπιο και τα παράγωγα του, τότε δεν κάμεις λόγο για καημένους μετανάστες.
Μιλάς για τυχοδιώκτες, που έρχονται να σου κάμουν την πατρίδα οπιοποτείο κι η μόνη σωστή απάντηση θα ήταν να καμεις αυτά, που αν τα γράψω θα με πιάσει ο αντιρατσιστικός νόμος και θα φάω το κεφαλάκι μου...
Ποια πολιτικά άσυλα και ποιοι ανθρωπισμοί;Λιποτάκτες και τυχοδιώκτες. Να ποιοι μας την πέφτουν κανονικότατα. Και μπάζουν εδώ μέσα και τα γυναικόπαιδα τους για να αυξάνονται και να πληθύνονται.Λαθροεισβολείς είναι. Λαθρέποικοι και βουλιμιαίοι για το αμερικανικό όνειρο που τους φύτεψε στο κεφάλι η παγκόσμια τηλεόραση.
Το ότι δεν κουβαλάνε όπλα [τουλάχιστον φανερά] δεν λέει τίποτα. Οι Οθωμανοί όποτε τα έβρισκαν σκούρα έβαναν μπροστά τα αιχμάλωτα γυναικόπαιδα και επιτίθονταν, εκμεταλλευόμενοι την απολύτως κατανοητή αδυναμία των αντιπάλων τους.
Το ίδιο κάμουν και τώρα.
Τα υπόλοιπα είναι για να εκπληρώνονται οι φαντασιώσεις της κάθε αγάμητης και του κάθε λιγούρα, που τ' ακουμπάει κανονικά στις Αλβανίδες δεύτερης γενιάς, στις αμαρτωλές πιάτσες του άλλοτε κέντρου των Αθηνών...

Και μην ξεχνάτε το αλβαναριό.
Απο κει θα ξεκινήσει η κοσσοβοποίηση της Ελλάδας...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου