Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

"Προδότες" και "Πατριώτες"

Από τον Ιάσωνα

Σε προηγουμενο αρθρο μου με τιτλο «Η δημοψηφισματικη αρνησι της Δημοκρατιας» που στιγμιαιως ανηρτησε μονο το zougla.gr (δείτε εδώ) για λιγα λεπτα για να το κατεβασει αμεσως όταν ο συντακτης του ιστολογιου, εκρινε ότι προερχεται από «προδοτη», υποστηρικτη του ΝΑΙ, εγραφα: :

«Την ιδια στιγμη που το ετεροκλητο διδυμα Τσιπρας-Καμμενος (συνεπικουρουμενο και απο την καθαροαιμη «δεξια» της ΧΑ) κοπτονται υπερ της εθνικης ομοψυχιας, ολοι οι επισημοι και μη εκπροσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, από την Προεδρο της Βουλης μεχρι του τελευταιου Συριζαιου-Ανελ αποκαλουν εμμεσως πλην σαφως οργανα των δανειστων και της τροικα, οσους ελληνες εκφραζουν αποψι υπερ του ΝΑΙ. Στο διαδικτυο ακομη χειροτερα, ευθεως οι υποστηρκτες του ΝΑΙ, δηλαδη της παραμονης μας στο Ευρω αποκαλουνται γεμανοτσολιαδες, προδοτες, λαμογια... οτι αλλο θελετε… 

Αληθως διερωτωμαι..
Οταν υπαρχει τετοιος ολοκληρωτισμος, μη αποδοχη της αλλης αποψεως, και ενας μισητικος πολεμος κατά οσων εχουν διαφορετικη αποψι ως προδοτων, τι εννοια εχει να γινη δημοψηφισμας; Εκλεγμενος Πρωθυπουργος είναι ο κος ο Τσιπρας με τα μπαστουνια των ΑΝΕΛ κυβερνα γιατι δεν ακολουθει την γραμμη του; Αλλα βεβαιως όπως στις Σταλινικες Δημοκρατιες, οι εκλογες εδιναν κάθε φορα αποτελεσμα φιλικα προς τις αποψεις των «δημοκρατικων» κυβερνησων της ταξεως του 99%, ουτως ο Κος Τσιπρας και οι περι αυτων επιδιωκουν με κάθε τροπο να εκβιασουν ένα τετοιο «δημοκρατικο» δημοψηφισμα που θα ζηλευε και ο Κιμ Γιονγκ Ουν..

  • Δεν είναι αρνησι της Δημοκρατιας όταν με αυτό το δημοψηφισμα επιτρεπεται μονο η αποψις του ΟΧΙ αφου η αποψις του ΝΑΙ χαρακτηριζεται προδοτικη??? 
  • Δεν είναι δημοκρατικο να υπαρχουν και να υποστηριζονται για οποιο λογο, πιστευει ο κάθε Ελληνας και οι δυο αποψεις??? 
  • Πρεπει οι του ΟΧΙ να χαρακτηριζουν εκεινους του ΝΑΙ Προδοτες?? 
Σημερα την επομενη ημερα εχουμε την εξης εικονα:

  1. Περιπου 4 στους 10 ελληνες (τοσοι ψηφισαν υπερ του ΝΑΙ) συμφωνα με την κρατουσα αντιληψι στο διαδικτυοα αλλα και την επισημη δημοψηφισματικη θεσι του ΣΥΡΙΖΑ είναι «γερμανοτσολΙαδες προδοτες οργανα των δανειστων και εχθροι του «λαου».
  2. Ο κος Τσιπρας ζητησε συγκλισι του συμβουλιου πολιτικων αρχηγων, προκειμενο ολοι μαζι να στριξουν την αγνωστη μεχρι αυτή την στγμη νεα προτασι της κυβερνησεως στους Ευρωπαιουε που μας δανειζουν.
  3. Το αστερι αυτης της κυβερνησεως (ο κος Βαρουφακης) που θα παραιτειτο τοτε και μονο τοτε αν το δημοψηφισμα ηταν υπερ του ΝΑΙ) επαυθη, προφανως, ως αποδιοπομπαιος τραγος από το τραγικο πληθος αυτης της κυβερνησεως.
  4. Οι τραπεζες εξακολουθουν να είναι κλειστες, συναλλαγες δεν μπορει να γινουν, αλλα επειδη κυβερνα αριστερη λαοπροβλητος κυβερνησι δεν υπαρχουν ποια «αυτοκτονιες, δεν υπαρχουν μικροι μαθητες «που λιποθυμουν" από την πεινα, η λιτοτης εχει ηττηθη κατά κρατος και κάθε μερα και κάθε νυκτα είναι μια ωραια μερα και ωραια νυκτα..
  5. Παντου ένα χαμογελο αισιοδοξιας και εκφρασεις βαθυτατης λατρειας «αποπνεεται» από τον λαο εκδηλα προς αυτή την κυβερνησι από που με περισση αξιοπρεπεια απαιτει από τους «στυγνους» δανειστες τρια κυριως πραγματα: 
Α) τα δανεικα που της λειπουν εδώ και τωραΒ) Την «αναδιαρθωσι = μειωσι – χαρισμα" του χρεους Γ) Να μην γινουν μεταρρυθμισεις (ιδιωτικοποιησεις, περιορισμος κρατικου μηχανισμου-δημοσιων υπαλληλων, ρυθμισις ασφαλιστικου-αποδεσμευσις ωραριων λειτουργιας, καταργσηις συλλογικων συμβασεων κλπ). 
Υποθετω ότι το αντικειμενο αυτή της συσκεψεως είναι να «πεισθη» η αντιπολιτευσι και να υποστηριξη αυτές τις εκτος πραγματικοτητος θεσεις της, αλλως θα είναι κατά την κυβερνησι ΤΣΙΠΡΑ προδοτικη. Φανερο επισης είναι ότι η κυβερνησι αυτή επικαλουμενη το «ΟΧΙ» θα αρνηθη οιανδηποτε συμφωνια με τους πολιτικους εκπροσωπους των φορολογουμενων πολιτων της ΕΕ (τους δανειστες μας) εφ οσον δεν μας «χαριζεται» το χρεος και δεν μας δανειζουν και αλλα, χωρις την αποδοχη εκ μερους μας των μεταρρυθμισεων. 

Ετσι βασει του προγραμματος του κου Τσιπρα, εφ οσον οι τραπεζες χωρις ευρω δεν είναι δυνατον να λειτουργησουν (δεν ειμαι βεβαιος αν αυτό είναι κατανοητο απο του συμπατριωτες μας , ότι δηλαδη τραπεζα χωρις χρηματα δεν ανοιγουν) ο κος Τσιπρας θα μας επαναφερη στην νεα δραχμη που σημαινει την εθελουσια εξοδο μας από την ευρωπη, την Δημοκρατια, τις ανοικτες κοινωνιες αλλα και την επιστροφη μας επιτελους στον ολοκληρωτισμο. 
Της Ανατολης του ισλαμ και του «Θρηκευτικο» εθνικο-μπολσβικισμου του Πουτιν.

Να σημειωσω επισης, την εκπληξι μου για την κατά παραβασιν του συνταγματος μη συμμετοχη του προεδρου της ΧΑ , που που στο κατω κατω της γραφης, συμφωνει πληρως με τον εθνικο μπολσεβικισμο του κου Πρωθυπουργου = Κου Καμμενου μας, προφανως υποθετω για μην μολυνθουν οι κατ επιλογην αλα καρτ «δημοκρατες» πατριωτες... 

Όμως οπως κι αν είναι, ότι κι αν συμβη, αποδεικνυεται ότι δεν είναι οι ξενοι ή οι αλλοι ή οι συνομωσιες που καθοριζουν την τυχη μας.. Αλλα εμεις οι ιδιοι!!!.

2 comments:

  1. Ο λαός είπε το γενναίο ΟΧΙ.
    Μεγάλη λαϊκή νίκη το δημοψήφισμα.
    Βέβαια το δημοψήφισμα και το κλείσιμο των Τραπεζών κόστισαν αρκετά δισ. στην οικονομία μας.

    Λένε ότι και το νέο Μνημόνιο θα είναι πολύ σκληρότερο
    από αυτό που πρότεινε ο Γιουνκέρ στις 26/6.
    .
    Όπως αναγνώρισε και Βαρουφάκης ήταν λάθος η απόρριψή του.
    Όλα όμως αυτά είναι ασήμαντα μπροστά στην εθνική υπερηφάνεια που νιώσαμε.
    Πιό φτωχοί, αλλά λεβέντες!

    Έχουμε μία υπεύθυνη κυβέρνηση και ένα σοφό λαό.
    Αυτοί είμαστε, αυτή την κυβέρνηση αξίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε " Ανώνυμος8 Ιουλίου 2015 - 9:33 π.μ."


    Κωλυομαι να απαντησω διοτι δεν αντιλαμβανομαι αν ειανι ανεκδοτο ή σχολιο

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή