Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Μεταξάς και Τσίπρας, μία ανήθικη σύγκριση

Υπάρχουν κάποιοι αφελείς αλλά και κάποιοι άλλοι ανιστόρητοι που ταυτίζουν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο Τσίπρας με τις πράξεις αντίστασης των μεγάλων Ελλήνων ηγετών στην διάρκεια των τριών και πλέον χιλιετιών ζωής του έθνους μας. Τι σχέση μπορεί να έχουν οι αιώνιοι ήρωές μας που θυσίασαν και την ζωή τους για τα εθνικά μας ιδανικά με τους απάτριδες αριστερούς που βλέπουν στο τέχνασμα του δημοψηφίσματος τον τρόπο να διασωθούν πολιτικά κάνοντας συνένοχο στην εγκληματική τους πολιτική τον λαό μας;

Η φράση που ακούγεται περισσότερο τις τελευταίες ημέρες είναι «τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες». Αλήθεια μπορεί να συγκριθεί με αυτούς ο Εθνικός Κυβερνήτης ο οποίος αναδιοργάνωσε την Ελλάδα, έσωσε τον Έλληνα εργάτη από τα νύχια του κομμουνισμού και καλυτέρεψε το βιοτικό του επίπεδο; Μπορεί η στρατιωτική και πολιτική αυτή ιδιοφυία (δικά του ήταν τα επιτελικά σχέδια που μας έδωσαν την νίκη στους Βαλκανικούς Πολέμους) να συγκριθεί με τους απόλεμους και φυγόστρατους πολιτικάντηδες; Όχι δεν μπορεί γι’ αυτόν τον λόγω ας προσέξουν και ας σκεφτούν τι συγκρίνουν οι σημερινοί θιασώτες της πολιτικής Τσίπρα και Γιάνη.

Εκτός όμως από αυτούς υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι συνειδητά και για να προσδώσουν στις λανθασμένες (;) τους επιλογές συναισθηματική φόρτιση χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα με πλήρη επίγνωση του τι κάνουν. Ένας από αυτούς είναι ο Καμμένος, αν ήθελε να γίνει, έστω και στο ελάχιστο, Μεταξάς ας έλεγε το μεγάλο ΟΧΙ στην κυβέρνηση όταν ψήφιζε το νόμο για το τζαμί και όταν γέμιζε και γεμίζει την Ελλάδα λαθραίους ξένους εισβολείς.

1 σχόλια:

 1. Ο Μεταξας ειχαε εργασθει μεθοδικα ωστε να ειναι σε θεσι 3 τα ξημερωματα οταν οι ελληνες κοιμοντουσαν να πη το οχι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

  Ο ανεπαγγελτος κα αμοιρος εμπειριων Τσιπρας ουτε με βοηθο ΄καθαριστου " καλιοπης" σταρτιωτικης μοναδος δεν θα μπορουσε να συγκριθη..

  Φαντασθητε ο Μεταξας να ειχ ζητησει δημοψηφισμα για να αποφασιη!!!Οι ιταλοι θα ειχαν φθαΣει στην Αθηνα/
  ΕΛΕΟΣ!!
  Ιασων

  ΑπάντησηΔιαγραφή