Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ζώντας την αυτοκαταστροφη μας...

Από τον Ιάσωνα

Η αταραξια, το συγκρατημενο χαμογελο που γρηγορα γινεται γελιο, η παντελης αδιαφορια εως αναισθησια για ο,τι συμβαινει είναι εκδηλα στα προσωπα των εκφραστων της πολιτικης Συριζα αλλα και σ' εκεινα των αφελων οπαδων του. Υποκριτικη συμπονοια καλυπτεται από ένα γελοιο μειδιαμα «κατανοησεως» μιας ταλαιπωριας και εξευτελισμου τιμωρητικης των αστων που τρεχουν σημερα στις τραπεζες για 60 ευρω, στα βενζιναδικα, στα σουπερ μαρκετ και αυτό είναι η αρχη.

Αν για τους νοημονες ηταν φανερο από την αρχη που οδηγουσε αυτή η μισητικη βορβωρωδης εχθρικη πολεμικη πολιτικη των υβρεων των συκοφαντιων των ασαφων παλινδρομησεων των προσβλητικων εκφρασεων κατά παντων της ΕΕ, η σημερινη καταληξις θα επρεπε να αφυπνιζε ακομη και τους πιο ΒΑΘΙΑ κοιμισμενους.

Βεβαιως τα κομμουνιστικα κομματα δεν εχουν ηθικους ενδοιασμους ή προβληματισμους. Αν οι αστοι θα υποφερουν ή θα ταλαιπωρηθουν. Σκοπος τους διαχρονικως είναι η υφαρπαγη της εξουσιας με κάθε μεσο και η εφαρμογη του προγραμματος τους- σοβετοποιησις της νεας σοβιετιας- με ταυτοχρονο την εγκαθιδρυσι ενός ολοκληρωτικου καθεστωτος, όπου ο κάθε διαφωνων, δεν είναι ενας ελευθερος πολιτης με διαφορετικη αποψι. Αλλα είναι προδοτης εχθρος του λαου και της Ελλαδος. Ηδη στα ηλεκρονικα μεσα αυτό είναι η κρατουσα αποψι και η επικρατησι του ολοκληρωτισμου προφανης. 

Εν τω προκειμενω τα βηματα που ακολουθει το ΣΥΡΙΖΑ είναι αφ' αυτων κατανοητα: 

  1. Εξοδος από την Ευρωπαικη ενωσι (που την παρουσιαζουν ως συνεπεια μονομερων ενεργειων της ΕΕ και όχι της ιδικης τους μισητικης και αντιφατικης πολιτικης).
  2. Νομιμοποιησις της επαναστατικης αυτης πραξεως με ένα δημοψηφισμα- Μαιμου (με κλειστες τραπεζες-αδυναμια μετακινησεων),  που αληθως η καταφατικη απαντησι σημαινει: ΝΑΙ συμφωνουμε ολοκληρωστε την εξοδο μας από την Ευρωπη και το Ευρω και το ΟΧΙ «προδοσια» στα δικαωματα του λαου.
  3. Εν συνεχεια - με την εθελουσια δημοψηφισματικη εξοδο μας - συμπραξι, ενισχυσι ισχυροποιησι του καθεστωτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τα εκ διαφορετικων κατευθυνσεων αλλα εν τη ουσια κοινων ιδεοληπτικων εμμονων και ολοκληρωτισμου, δηλαδη των ντροπαλων εραστων του σταλινισμου-χιτλερισμου, ηγουν του ΚΚΕ και της ΧΑ.
  4. Επιβολη καθεστωτικης αλλαγης συγκεκαλυμμενης από τον κοινοβουλευτικο μανδυα της συγκυριακης πλειοψηφιας με πληρη σοβιετοποιησι-κρατικοποιησι της οικονομιας, αφου ηδη η ελευθερη οικονομια οδευει προς αφανισμο.
Δυστυχως είναι πολύ δυσκολο μεσα στην αποχαυνωσι και τον αποπροσαονατολισμο, την διαχρονικη κομμουνιστικη «επιμορφωσι» ολων των γενεων της μεταπολιτευσεως να επικρατησει η λογικη. 
Η τυχη, το μελλον της Ελλαδος κρινεται από ένα δημοψηφισμα οπου ένα εξοργισμενος πανικοβλημενος παραπληροφορημενος συσκοτισμενος λαος οδηγειται να συναινεση στην καταστροφη του, υπο τους γελωτας και την ευθυμια των κυβερνωντων, χωρις να αντιλαμβανεται την παρατεταμενη διαρκεια της δυστυχιας που τον περιμενει. Οτι δεν είναι ονειρο μιας στιγμης αλλα ΧΡΟΝΟΣ.
Τραγικη συγκυρια η ανυπαρξια συγκροτημενης και ενωμενης αντιπολιτευσεως υπο κοινο εκτελεστικο προεδρο που θα οδηγηση τα κομματα της λογικης και της προοδου απεναντι στον ολοληρωτισμο. Τελος παντων αν ζητουν οι πολιτικοι μας, λογικη από τον λαο, θα πρεπει να εχουν δειξη ότι την υστατη στιγμη και τα ιδια διαθετουν τουλαχιστον στοιχειωδη λογικη. Θα επρεπε ηδη να εχουν συγκληθη σε διαβουλευσι και να εχουν αναζητηση ένα αποδεκτο προσωπο που μπορουσε να ηγηθη σε μια τετοια ενωτκη κινησι...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου