Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Πρόβα εισαγόμενης "επανάστασης" τα επεισόδια με proti fora aristera;

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας για το αν θα περάσει ή όχι η συμφωνία από την βουλή, ξεκίνησαν τα πολύ σοβαρά επεισόδια από τους συμμετέχοντες στην διαδήλωση κατά της ψήφισης της συμφωνίας. Τα επεισόδια ήταν πολύ σοβαρά, έπεσαν δεκάδες πέτρες και ξύλα καθώς και πολλές βομβών ,ολότοφ, και το σημαντικότερο κάηκε για ακόμη φορά Ελληνική Σημαία. Ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αστυνομία συγκαταλέγονται και αρκετοί εισαγόμενοι επαναστάτες, για την ακρίβεια ανακοινώθηκαν 4 γερμανοί, 2 γάλλοι, 1 αυστραλός, 1 ουκρανός, 1 ολλανδός, 3 πολωνοί, 1 ιταλός και 1 αλβανός. Την ίδια ώρα μία ομάδα 12 ατόμων, επίσης αλλοδαποί, έγραφαν συνθήματα στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Θησείου. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους συνέλλαβαν όλους.

Όπως όλα δείχνουν κάποιοι κάνουν πρόβα και μας προετοιμάζουν για το τι θα ζήσουμε όταν θα αρχίσουν να ψηφίζονται τα μέτρα, δεν δικαιολογείται αλλιώς η παρουσία τόσων πολλών ξένων και μάλιστα όχι λαθρομεταναστών στην διαδήλωση και ειδικότερα στα επεισόδια. Οι αριστεριστές και οι αναρχικοί σε όλον τον κόσμο συνεργάζονται και στόχος τους αυτόν τον καιρό είναι η Ελλάδα.

Μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ αντί να δουν την πραγματικότητα, διαρρέουν ότι οι αλλοδαποί που συμμετείχαν στα επεισόδια είναι πράκτορες ξένων δυνάμεων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Γιατί να θέλουν να την ρίξουν αφού τους κάνει όλα τα χατίρια και με το παραπάνω. Φυσικά όταν ήταν στην αντιπολίτευση θεωρούσε τους ίδιους ως πράκτορες της αστυνομίας και του παρακράτους. Ας το καταλάβουν δεν είναι πράκτορες κανενός αναρχικοί μηδενιστές είναι που πολύ απλά τους ενδιαφέρει μόνον να καταστρέφουν με κάθε ευκαιρία.

Η μέθοδος της καταγγελίας δήθεν αστυνομικής βίας

Σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην οποία καταγγέλλουν όπως πάντα βέβαια την αστυνομία για βία και αναίτιες επιθέσεις και ζητούν να πληροφορηθούν για το αν θα τιμωρηθούν παραδειγματικά παρόμοια περιστατικά, όπως και να πληροφορηθούν τα μελλοντικά σχέδια του υπουργείου για την λειτουργία των μονάδων των ΜΑΤ και της ΔΙΑΣ. Πάγια απαίτηση των αριστερών να καταργηθούν οι συγκεκριμένες μονάδες ώστε να δρουν ασύδοτοι οι προστατευόμενοι τους. Τι ήθελαν δηλαδή να τους αφήσουν να καταστρέψουν περισσότερα καταστήματα και περιούσιες ανθρώπων και να κάψουν ακόμα πιο πολλά αυτοκίνητα και ίσως να θρηνήσουμε και θύματα όπως στην MARFIN;

Για την ιστορία παραθέτουμε τα ονόματα των βουλευτών: Κατριβάνου Βασιλική, Αραχωβίτης Σταύρος, Βάκη Φωτεινή, Γαϊτάνη Ιωάννα, Διώτη Ηρώ, Ζαχαριάς Κωνσταντίνος, Ιγγλέζη Κατερίνα, Καββαδία Ιωαννέτα, Κανελλοπούλου Μαρία, Καραγιαννίδης Χρήστος, Καρακώστα Ευαγγελία, Κατσαβριά – Σιωροπούλου Χρυσούλα, Κουρεμπές Φάνης, Κριτσωτάκης Μιχάλης, Κωστοπούλου – Τζήκα Δανάη, Λάππας Σπύρος, Μιχελογιαννάκης Ιωάννης, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Σκούμας Αθανάσιος, Σταθάς Ιωάννης, Σταματάκη Ελένη, Σωτηρίου Ελένη, Ψυχογιός Γιώργος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου