Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Κως – ΣΥΡΙΖΑ: 38,2%! - Οι μαλακίες πληρώνονται!

Το αριστερό θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην Κω. Χιλιάδες λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κάθε άνεση από την Τουρκία έχουν κατακλύσει την Κω. Οι κάτοικοι του νησιού που, για να πούμε την σκληρή αλήθεια, στην αρχή τους υποδέχτηκαν και τους βοήθησαν τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται. Ζητούν από το κράτος (;) να πάρει άμεσα μέτρα για να μην χυθεί αίμα ενώ ο Δήμαρχος του νησιού κάλεσε τους πολίτες να ανακαταλάβουν τους δημόσιους χώρους από τους λαθρομετανάστες και μαζί με την Δημοτική Αστυνομία συγκεντρώνουν τους ξένους στο γήπεδο και καθαρίζουν τους δημόσιους χώρους που βρίσκονταν πριν.

Φυσικά και εκεί όπου θα τους «κρύψουν» προσωρινά με χρήματα των Ελλήνων πολιτών θα σιτίζονται και όχι με χρήματα των διαφόρων «ανθρωπιστών» που αρέσκονται στην παρουσία τους.

Καλά όλα αυτά και οι διαμαρτυρίες και οι πρωτοβουλίες περιορισμού των ξένων εισβολέων, αλλά τι περίμεναν οι κάτοικοι που όπως λένε ο τουρισμός αποτελεί την βασική πηγή των εσόδων τους, από τον Τσίπρα και τους άλλους λάτρεις των τριτοκοσμικών κομμουνιστικών καθεστώτων, τον Ιανουάριο και ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 38,2%; Κάποια στιγμή πρέπει να τα λέμε και αυτά γιατί δεν φταίνε μόνον οι διάφορες Τασίες. Φταίμε και εμείς που τις ψηφίζουμε.

Μαζί με τους ξενοδόχους και ο... Notis

Όπως γράφτηκε στον τοπικό τύπο με πρωτοβουλία του γνωστού τραγούδιστή ο οποίος κατάγεται από το νησί του Αιγαίου συντάχθηκε και στάλθηκε επιστολή πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ, τόν δήμαρχο Κώ, τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ, τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή.

Στην επστολή αναφέρεται:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας! Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα! Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.

Οι "ελεύθεροι πολιορκημένοι" πολίτες της Κω της 
αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.

Επιστολή όμως έστειλαν προ ολίγων ημερών στον Πρωθυπουργό με κοινοποίηση στα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής η Ένωση Ξενοδόχων και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Κω.

Στην επιστολή τους επισημαίνουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών στο νησί τους.

Προβλήματα που δεν αφορούν μόνον στην αισθητική εικόνα, αυτό είναι ίσως το λιγότερο, αλλά και στην δημόσια ασφάλεια και την δημόσια υγεία, καθώς οι λαθραίοι δεν υπόκεινται σε κανέναν ιατρικό έλεγχο.

Επισημαίνουν ακόμα ότι η ζημιά για τον τουρισμό στο νησί τους, το οποίο βρίσκεται στην Τρίτη θέση της προτίμησης των ξένων επισκεπτών, θα είναι τεράστια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου