Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Γιατί ρε φίλοι αγρότες;

Γιατί οι αγρότες κάθονται στις καναπεδάρες τους; 
Μήπως πήραν δωράκι οι εργατοπατέρες;

Πραγματικά βλέποντας όλα αυτά τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση και τον τρόπο που λειτουργεί σε πιάνει ένα ρίγος οργής. Και εδώ μπαίνει η απορία πότε θα ξεκινήσει αυτό που περιμένουν περισσότεροι από 3.500.000 Έλληνες, πότε θα βγούμε στους δρόμους και θα τους πάρουμε με τις πέτρες μέσα από τον οίκο ανοχής που το ονόμασαν βουλή.

Ο αγροτικός κόσμος δολοφονείται με το πετρέλαιο να αυξάνετε κατά 300% η φορολογία να γίνεται σαν του επιχειρηματία και οι ασφαλιστικές τους εισφορές να φτάνουν σε επίπεδα απίστευτα παίρνοντας αύξηση 300%. Η απορία που προκύπτει είναι αν οι αγρότες έχουν τόσα πολλά αποθέματα χρημάτων που δεν τους αγγίζουν τα μέτρα ή αν οι εργατοπατέρες συνδικαλιστές τους έχουν όλο τον αγροτικό κόσμο στο περίμενε.

Η συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στους συνδικαλιστές είναι γνωστή και ο τρόπος που κινήθηκε σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες. Και δε θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν έχουν κάνει κάποια χορηγία για να κερδίσουν λίγη ανοχή.

Είναι η πρώτη φορά που αν βγούν οι αγρότες στους δρόμους και παραλύσουν το κράτος θα έχουν μαζί τους περισσότερους από τους μισούς Έλληνες, κι όμως αυτοί ακόμα κάθονται. 
Να σημειωθεί ότι ο αγροτικός κόσμο ψήφισε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ κατά 60%.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου