Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Γιατί η Ελλάδα είναι καταδικασμένη…


Δια χειρός Ιάσωνα

«Ο κομμουνισμος δεν μπορει να μεταρρυθμισθη... Μπορει μονο να να αντικτασταθη... Θα ηταν δικαιο να αποδωσουμε στον Λενιν την μια και μοναδικη του επιτυχια.: Κατεστησε τον κομουνισμο μια σοσιαλιστικη οικονομια, ένα συστημα, που δεν μπορει ποτε να επιστρεψει στον καπιταλισμο. Ενα συστημα που μπορει να «αυτό αναμορφωθει» μονο αφου εχει καταστρεψει ολοσχερως την κοινωνια στην οποια ενεφυτευθη, ένα συστημα που μπορει να ανατραπη μονο αφου κατακρημνισθη σε τριμματα απο τις αποτυχίες του, είναι ένα συστημα που είναι μη αναστρεψιμο Δεν είναι αφθαρτο. Μπορει ν αλλαξη μονο πεθαινοντας... Μπορει να εξελιχθη μονο αφανιζομενο…»
J.F.Revel
_________________________________________
Η ελλαδα από την μεταπολιτευσι και μετα με μικρα εξαιρεσι την κυβερνησι Κ. Μητσοτακη ανεπτυχθη, εξελιχθη υφισταται και ανθισταται ως μια Σοβιετικη οικονομια. Ολα είναι «δημοσια» αγαθα. Οι πολιτες στην πλειοψηφια τους δημοσιοι «λειτουργοι» ή κρατικοδιαιτοι «ιδιωτες» συνασπισμενοι σε συντεχνιες. Οι Μισθοι των πρωτων καλυπτονται από την υψηλη φορολογια των νοικοκυραιων. Των ελαχιστων συγκριτικως προς το πληθος των οικοτροφων του κρατους, μικρων δημιουργων. Οσων ζουν και εζησαν προσπαθωντας να δημιουργησουν, μικρες ή μεγαλες επιχειρησεις, εμπορικα καταστηματα, παραγωγικες βιοτεχνιες- βιομηχανιες.



Οι συνταξεις των ες αει «υποτροφων» της Νεας Σοβιετιας καλυπτονται περισσοτερο από την φορολογια και κατ’ ελαχιστον από τις κρατησεις των ιδιων και τα ταμεια τους. Πολύ μαλιστα από αυτους εχουν πληρωσει ελαχιστες συνεισφορες και αλλοι καθολου. Δηλαδη δεν τα αντλούν οι επίλεκτοι συνταξιούχοι μας, όπως παραμυθολογούν οι «εγγράμματοι» των συνδικαλιστών, από τα "ευγενη ταμεία" των, καθ’ όσον κατά μέσον ορον για κάθε ασφαλισμένο του ΟΤΕ η κρατική συνεισφορά, δηλαδή η φορολογική μας επιβαρυνσις, η συμμετοχή μας ως αποδεκτών των υπηρεσιών των κυρίων αυτών, είναι 9.346 ευρώ ενώ δια τον αντίστοιχο της ΔΕΗ 16.212 ευρώ.. για τη συμπλήρωση της σύνταξης, στον ασφαλισμένο στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ είναι 3.666 ευρώ, στον ασφαλισμένο στον ΟΓΑ 4.930 ευρώ και στον ασφαλισμένο στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ, ΤΑΕ - ΤΣΑ) 627 ευρώ..( στοιχεια του 2008 ιδε @2). 

Οι δευτεροι αιωνοβιοι υποτροφοι του κρατους, οι κρατικοδιαιτοι «ιδιωτες» συντηρουνται και αυγατιζουν με επιδοτησεις, ειδικους προστατευτικους νομους των κλειστων επαγγελματων (ταξι φαρμακεια συμβολαιογραφοι, δικηγορικα γραφεια, δασκαλοι οδηγησεως περιπου 150 αριθμουν τα ημιανοιγομενα κλειστα επαγγελματα).  Οι συντεχνιες τους, θετουν σε ομηρια καθε φορα τους ελευθερους παραγωγικους ανθρωπους, την αληθη κοινωνια των μελισσων, όταν απειλουνται τα «κεκτημενα» των πραγματικων κλεπταποδοχων και η διακοπη παροχης κλεμμενων στους κρατικοδιατους. Αυτά δηλαδη που που εισπραττουν από την αισχρη υπερφορολογησι που επεβαλε διαχρονικως το σοσιαλιστικο μοντελο της σοβιετικης οικονομιας μας.

Οι λεγομενες φιλελυθερες κυβερνησεις τον ολιγιστο χρονο που κυβερνησαν – σε αγαστη συμφωνια με το γραμμα του συνταγματος του «Εθναρχη» Καρα-αμαν -αλη που θεωρει το κερδος ως αμαρτημα και απαγορευει ακομη και την ιδρυσι ιδιωτικων πανεπιστημιων- οσακις λιγο προσπαθησαν να μετριασουν την καταστροφη βρεθηκαν αντμετωπες με τον βοθρο-πολτο που τωρα μας κυβερνα και τους ομοιδεατες του κρατισμου και της αναρχιας. Όμως το μεγιστο αμαρτημα των κυβερνησων αυτων ηταν η μεταπολιτευτικη ιδεολογικη παραδοσις της Ελλαδος στην αριστερα, όταν απεδεχθησαν οι πολιτικοι εκπροσωποι της ελευθερης κοινωνιας το γαλαβανισμα, την πλαστογραφησι της ιστοριας, την λεγομενη Εθνικη – εν τοις πραγμασι ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ – «Αντιστασι» (όπως περιγραφει ο κος Μαρατος στο αρθρο της Εστιας της 23ης Οκτωβριου 2015) και όχι απλως την αμνηστευσι των κομμουνιστικων εγκληματων αλλα την πληρη δικαιωσι και συνταξιοδοτησι ακομη των θυτων εις βαρος των ιερων θυματων.. 

Ετσι σημερα η κρατουσα αντιληψι νηπιοθεν είναι οτι ο κομμουνισμος ειναι το απαυγασμα της δημκρατιας και του εθνικισμου ενώ προκειται περι της σκληροτερας τυραννιας και ολοκληρωτισμουυπερτερα και του εξ ισου μισητικου- διδυμου αδελφου του- του Ναζισμου… 
Ακομη περισσοτερο οι πολιτες της χωρας εχουν πεισθη μεχρι μυελου οστων, ότι ο ιδιωτης ο επιχειρηματιας ο βιοτεχνης, ο κατασκευαστης, ο βιομηχανος, η πολυεθνικη, τα εμπορικα, οι επενδυτες,τα ιδιωτικα πανεπιστημια, κάθε τι μη κρατικο, είναι ο Εχθρος. Οι εκμεταλλευτες οι απατεωνες. Κι ας συντηρουν οικογενειες κι ας πληρωνουν βαρυτατους φορους που σπαταλωνται από την κλεπτοκρατια πολιτικων και συμπολιτων μας κρατικοδιαιτων και ας αυξανουν το ΑΕΠ της Ελλαδος.
Η καταστασις αυτή μεγενθυνεται απροκαλυπτα ως ταξικος πλεον πολεμος από το καθεστως της 2ης φορας αριστερας, που ερμηνευει τις μεταρρυθμισεις του 3ου μνημονιου που επεβαλε η ανικανοτητα της 1ης φορας, συμφωνα με την κομμουνιστικη ιδεοληπτικη εμμονη σε αυξησι των φορων αντι της μειωσεως των δαπανων. Δηλαδη σε μια καρκινικη υπερφορολογησι που οδηγει σε αναποφευκτο αφανισμο την οικονομια και τους δημιουργους της αλλα και ως εκ τουτου και τους κηφηνες που τρεφονται από αυτήν. Αυτό όμως, την κοινη τυχη του θανατου και αφανισμου που επιβαλλει στην δημιουργικη κοινωνια των μελισσων δεν αντιλαμβανεται ο Γελοιοτατος (με το επιθετο αυτό εννοω το διαρκες χαχανο που εμμεσει) ο Κος Τσιπρας και το κομμουνιστικο καθεστως του ότι είναι εκεινη που θα υποστη και ιδιος. Αλλα και οι "σοφοι" που τον στηριζουν... Διοτι οπως ο κακος ξενιστης ιος που δεν μπορει να ξεφυγη από το DNA προδιαγεγγραμμενη πορεια του, ομοιως ο κομμουνιστης Τσιπρας, ακριβως ως ξενιστης ιος, αφανιζει εξολοθρευει τον οργανισμο στον οποιο εισεβαλε και μολυνε και ο οποιος τον φιλοξενει και τρεφει, και στο τελος αποθνησκει ταυτοχρονα με το θυμα του..

Όμως ο καταιγιστικος ολοκληρωτισμος που καθημερινως εκδηλωνεται από τον αχαλινωτο κο Τσιπρα και το συνονθυλευμα της αστειας και επικινδυνης κυβερνησεως του. 

  • Η φιμωσι του τυπου και των τηλεοπτικων μεσων σε 3- 5 που δρομολογησε με το προσφατο νομοσχεδιο του μεχρι να επιβαλλει ισως ένα δελτιο ειδησεων την ιδια ωρα από τους 5 σταθμους που θα λειτουργησουν. 
  • Η επιθεσι στα ιδιωτικα σχολεια και τα φροντιστηρια – επειδη δεν θιγεται το «εκλογικο σωμα» του Εθνικο μπολσεβικισμου κατά Σεβαστακη!!- ή επειδη προκειται για « πενατροδεκαρες.. και για να στείλει καποιος το παιδί του στο ιδιωτικό σχολείο είναι εύπορος ..» αρα όχι ΣΥΡΙΖΑ!!αλλα ταξικος «μας» αντιπαλος.. 
  • Η επαναλειτουργια της αποθανουσης κρατικιας Ελληνικης Βιομηχανιας Σακχαρεως για τους υμετερους του κομματος. 
  • Τελος η προσφατη αυθαιρετη εκπαραθυρωσι της Κας Σαββαιδου, ως εάν το υπουργικο συμβουλιο υποκαθιστάν το αρμοδιο δικαστηριο κατεδικασε τη ΓΓΔΕ μολονοτι αποτελει «ανεξαρτητη αρχη». 
Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικες αποδειξεις του τερματος στο οποιο οδηγουμεθα.

Εξ αλλου κομμουνισμος του ΚουΤσιπρα όπως ολοι οι προηγουμενοι, ειναι αναγκασμενος να εξολοθρευση τον ιδιο του τον εαυτο... Αλλα προτου επιτυχη αυτό θα αφανισει όλα οσα απαρτιζουν μια κοινωνια, ένα κρατος, μια οικονομια ένα συστημα δικαιοσυνης και πολιτισμου. Κυβερνωντας με τον «κοινοβουλευτικο» εξαναγκασμο, την διαφθορα, την καταστολη και την απειλη. Και οταν δεν θα εχει απομεινει θεμελιο επι του οποιου να κτιση καποιος οτιδηπουτε πανω στα ερειπια του... Θα ωριμαση νομοτελειακως η χρονικη στιγμη της ανατροπης του όταν δεν θα υπαρχει τιποτα άλλο πια να καταστρεψη. Εκτος κι αν «ο σοφος Ελληνικος λαος αιφνιδιως αποκτηση την ορασι του, δηλαδη αν γινη ένα ΘΑΥΜΑ…

«Υπάρχουν νόμοι, κανόνες στη χώρα και θα τηρηθούν», είπε σχετικώς η κ. Γεροβασίλη. 
Αληθεια κα Γεροβασιλη Και ο Σταλιν Και ο Χιτλερ με τους νομους των κυβερνησεων τους, λειτουργουσαν... Ομως Δημοκρατια δεν σημαινει εφαρμογη του Νομου του Ολοκληρωτισμου αλλα εκεινου της Προστασιας της ατομικης ελευθεριας και της ιδιοκτησιας των πολιτων. 
Σχετικά άρθρα: 

  1. Αρθρο κου Μαρατου της Εστιας (δείτε εδώ)
  2. Τα προκλητικά προνόμια των συντεχνιών. Ο μύθος των εισφορών (δείτε εδώ)
  3. Κλειστα επαγγελματα (δείτε εδώ κι' εδώ)
  4. Κρατησεις υπερ τριτων (δείτε εδώ
  5. Δηλωσεις φιλη (δείτε εδώ)
  6. Δηλωσεις Σεβαστακη (δείτε εδώ)
  7. Για την εκπαραθυρωσι της Κας Σαββαιδου (δείτε εδώ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου