Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η φιέστα της υποκρισίας...


Ολόκληρη η ευρωπαϊκή κοινωνία έγινε μάρτυρας μιας απίστευτης θεατρικής παράστασης, δήθεν αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, όταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και τον Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, έστειλαν έξι οικογένειες από τη Συρία και το Ιράκ στο Λουξεμβούργο !

Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων κυριολεκτικά πεινάει και κινδυνεύει να του πάρουν το σπίτι του και να μην έχει που να κοιμηθεί, αυτοί καλούν τα κανάλια για να μας πουν ότι 30 πρόσφυγες θα πάνε στο Λουξεμβούργο. Πως επελέγησαν άραγε αυτές οι έξι οικογένειες; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν κάποια στιγμή αποδειχθεί ότι ήταν από αυτές τις λίγες πλούσιες οικογένειες που είχαν καταθέσεις στις Λουξεμβουργιανές τράπεζες;
Όταν όμως βρίσκεται σε εξέλιξη μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της εποχής μας, με την προοπτική η όλη αυτή ιστορία της εισροής του ισλαμικού πληθυσμού στην καρδιά της Ευρώπης να καταλήξει σε μια από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, με απέραντα τραγικές συνέπειες, τότε η παρουσίαση της οπερέτας «Λουξεμβούργο», για την δήθεν αρχή διευθέτησης του προσφυγικού προβλήματος, καθίσταται μια απέραντη γελοιότητα. Μια κοροϊδία για να στραφούν τα βλέμματα μακριά από το πραγματικό πρόβλημα.
Ποιο είναι το πρόβλημα ;
Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Αμερική αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια την απομάκρυνση δια της βίας των ηγετών κάποιων κρατών της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, όπως άλλωστε είχε δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός Κλαρκ σε συνέντευξή του (δείτε το video που ακολουθεί) και αντ’ αυτών να εγκαταστήσει δικά της ανδρείκελα που θα είναι πειθήνια όργανά της.


Όλη αυτή η ανθρώπινη τραγωδία των μετακινήσεων πληθυσμών των τελευταίων 10-12 ετών, όπου οι κάτοικοι των κρατών αυτών αναγκάζονται για να σώσουν τη ζωή τους από τους πολέμους -που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ με δικαιολογία την τρομοκρατία- να έρχονται στην Ευρώπη ακόμα και με την σοβαρή πιθανότητα να πνιγούν στην διαδρομή είναι μοναδικό, είναι τραγικό και είναι από τα πιο απάνθρωπα φαινόμενα του πλανήτη μας. Ποιος είναι ο ηθικός αλλά και ο πραγματικός αυτουργός αυτής της τραγωδίας; Bεβαίως η Αμερική και οι σύμμαχοί της.
Ποιοι είναι οι αποδέκτες των συνεπειών σήμερα; Οι Ευρωπαίοι βέβαια αλλά κατεξοχήν η Ελλάδα. Στην Ελλάδα θα καταλήξει τελικά ένας πληθυσμός ξένων που θα υπερβαίνει το 50% του συνολικού πληθυσμού της. Να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος οι ευρωπαϊκές χώρες θα επιβάλουν για τους εαυτούς τους την ποσόστωση, από 3-5%.
Πόσοι Έλληνες θα χάσουν τις εργασίες τους, τα σπίτια τους, θα αναγκαστούν να ξενιτευτούν;

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ίσως 30%.

Η Ελλάδα σε πολύ λίγα χρονια δεν θα αναγνωρίζεται, ούτε ως έθνος πια ούτε ως κράτος, θα έχει θάψει τα πραγματικά της παιδιά για πάντα. Και είναι πολλά αυτά. Άλλα φεύγουν είτε στην ξενιτιά και άλλα για το αιώνιο ταξίδι της λησμονιάς.

Αυτή την ευρωπαϊκή τραγωδία την παρουσίασαν σε μια φιέστα ο πρωθυπουργός της κατακρεουργημένης Ελλάδας μαζί με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της κατατρομαγμενης Ευρώπης. Διατράνωσαν ότι το Λουξεμβούργο δέχθηκε τριάντα πρόσφυγες ! Δοξάστε τους !

Πρωτόφαντο γλέντι με όλες τις κάμερες και τα φώτα μιας μεγαλειώδους θεατρικής πράξης. Είδα την αμηχανία στα μάτια του νεαρού μας πρωθυπουργού και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Άντε παιδί μου, είπα μέσα μου, πήγαινε στο καλό, άσε μας στη δυστυχία μας, δεν είσαι εσύ για τέτοια.
Τι θα έπρεπε να κάνει η Ευρώπη;

Να ζητήσει και να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Αμερική για τις καταστροφές που μας προκάλεσε. Όπως πλήρωσε η Γερμανία το ολοκαύτωμα των Εβραίων, έτσι και τώρα η Αμερική πρέπει να πληρώσει για ένα νέο ολοκαύτωμα που προκαλεί, όχι μόνο σε ένα λαό, αλλά σε μια πληθώρα λαών που τους εξοντώνει, όχι μόνο οικονομικά αλλά και βιολογικά.

Αυτό θα έπρεπε να υποστηρίζουν από το πρωί έως το βράδυ όλοι οι πολιτικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι σε όλα τα κανάλια ώστε να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κατακραυγή για τους υπευθύνους.
Οι ευρωπαίοι ηγέτες άραγε κοιμούνται και δεν καταλαβαίνουν τα μακροπρόθεσμα πλάνα των παρανοϊκών της δυτικής υπερδύναμης; Εάν η Ευρώπη δεν αφυπνισθεί και δεν ενωθεί με την Ρωσία ώστε να φτιάξουν τον τρίτο πόλο έναντι της δυτικής υπερδύναμης (της ΗΠΑ) από την μια και της ανατολικής υπερδύναμης (της Κίνας) από την άλλη, με έναν, σταθεροποιητικό πόλο-υπερδύναμη, όπως θα είναι μια ενωμένη Ευρώπη με Ρωσία- ολόκληρη η ανθρωπότητα θα αιματοκυλισθεί άγρια και με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Τα μέτρα που πρέπει άμεσα να παρθούν
Να υποχρεώσουν την Αμερική με δικά της έξοδα να δεχθεί τουλάχιστον το 90% των προσφυγικών πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής. Όλα τα μεγάλα υπερωκεάνια να επιταχθούν και να μεταφέρουν καθημερινά μετανάστες. Η φτωχή Ελλάδα έχει βάλει όλα της τα φτωχοκάραβα ακόμα και όλα της τα ψαροκάικα για να μαζεύουν μισοπνιγμένες δύστυχες ψυχές, την ώρα που οι Τούρκοι προσπαθούν να βυθίσουν όσα ξεχαρβαλωμένα μικροκάραβα γεμάτα ανθρώπινες απελπισμένες ψυχές προσπαθούν να επιστρέψουν στην Τουρκία λόγω των καιρικών φαινομένων που συνάντησαν, όπως δείχνει το βίντεο.


Στα παράλια της Τουρκίας πρέπει να παραταχθεί ο Γαλλικός, ο Ιταλικός και ο Ελληνικός στόλος ώστε να σταματήσει η εισροή από την Τουρκία, έως ότου πάνε τα υπερωκεάνια της Αμερικής να τους πάρουν με ανθρώπινο τρόπο από τα παράλια της Τουρκίας.

Η Αμερική πρέπει να πληρώσει και να πληρώσει τώρα. Αυτή και μόνο δημιούργησε το πρόβλημα αυτή και μόνο πρέπει να πληρώσει.

Αυτή είναι η υποχρέωσή σας κύριοι ηγέτες, εάν έχετε…., αυτό πρέπει να πετύχετε κι όχι να κάνετε ανόητες φιέστες με τριάντα δύστυχους, μέσα σε μία κατεξοχήν δημοκρατική Ευρώπη απ’ τη μια, με μια φασιστική ισλαμική Ασία από την άλλη, που θα έχει εισβάλει και θα διεκδικεί όχι απλά κάποια δικαιώματα αλλά την ίδια την εξουσία…

ithesis

2 comments:

  1. Πολύ σωστά αγαπητέ Γιαννιώτη!!! Αλλά ποιοι να τα πουν αυτά? Αφού και οι Ευρωπαίοι ηγέτες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) είναι σφουγγοκολάριοι των Ηνωμένων πολιτειών και του Σιωνιστικού παράγοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΛΑΡΙΩΝΑ



    ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΕΙΡΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

    ΟΧΙ.
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 62% + + + ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ...

    ΟΧΙ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ.


    ΟΧΙ.
    ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΟΧΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ..
    ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΟΧΙ.
    ΜΑΘΑΜΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΝΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.
    ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΟΧΙ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ.

    ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΛΑΟ.

    ΟΧΙ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ DNA THΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
    ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΟ ΑΠΩΘΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

    ΟΧΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ....
    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ....

    ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ.
    ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ..
    ΜΕ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...




    ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ + ΙΛΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή